Vuh vuh vuh

Taapero rakastaa koiria.

Niinpä ei ole mikään yllätys, että myös hänen tämänhetkinen lempilelunsa on vuh vuh vuh. Ja sepäs tietysti onkin sitten monipuolinen lelu!

Koiraa hoidetaan, halataan ja silitetään. Häntä ulkoilutetaan ja työnnetään vaunuissa. Häntä pestään, harjataan ja kaunistellaan ruseteilla. Koiralle laitetaan ruokaa ja katetaan erilaisia annoksia lautasille. Koira syö, nam nam nam.

Iltaisin koira tulee viereen nukkumaan. Yöllä unen läpi taapero toteaa vuh vuh vuh, ja äiti unenpöpperöhapuilee taaperon sylistä karanneen koiran takaisin pienen kainaloon.

Ihana ihana ihana rakas koira.

Ai millainen lelukoira se sitten on? Kuva ois kiva!

No tässähän se!

Vuh vuh vuh.

PS. Ihania koiria ovat myös mangusti, aavikkokettu, kauris ja Pipsa Possu.

35

You Might Also Like

 • Nadja
  2.5.2024 at 16:19

  Juuri niin! <3
  PS. Mäkin rakastan koiria, kaikennäköisiä!<3

  • krista
   7.5.2024 at 11:55

   Koiria muuten onkin niin paljon eri näköisiä minipienistä jättikokoisiin, lähes karvattomista megapörheisiin, että ei ihmekään, että joku saukko tai kauris voisi olla taaperon silmin koira myös! <3

 • Anna
  3.5.2024 at 10:18

  ”Saukkokoira (engl. Otterhound) on brittiläinen koirarotu, joka kuuluu FCI:n roturyhmään 6.
  Ulkonäöltään saukkokoira on suuri, vahva ja suoraraajainen. Pää on majesteettinen ja puhdaspiirteinen. Rodun silmien tulisi näyttää älykkäiltä ja sijaita kohtuullisen syvällä päässä. Keltaiset silmät eivät ole toivotut saukkokoiralla. Karvapeite on pitkää (noin 4–8 cm), karheaa ja vedenkestävää.
  Saukkokoiran kävelyn tulisi olla irtonaista, ravin vapaata ja laukan sulavaa.
  Luonteeltaan saukkokoirat ovat älykkäitä, itsenäisiä, uskollisia[1], tasaisia ja hyvin rakastettavia. Rotu on luotu kestämään vesityöskentelyä, mutta on myös kykenevä työskentelemään maalla.”
  Näin kertoo wikipedia.
  .
  Ja siis taaperolle on ihan turha mennä sanomaan, että hänen rakas lelunsa olisi jotain muuta kuin se hänen mielestään on. Koska taapero on aina oikeassa tällaisissa asioissa <3

  • krista
   7.5.2024 at 11:54

   Hahaaa, loistavaa! Taapero tiesi siis huomattavasti enemmän kuin vanhempansa :D Mä kävin (silloin heti, vaikka vastailenkin tälleen viiveellä) heti googlaamassa saukkokoiran :)