Vaihtoehtoja muumimukille (osa 2)

Vieläkään tämä postaus ei koske keinohedelmöitystä.

Siitä on jo kolme vuotta, kun pähkäilin vaihtoehtoja muumimukeille. (täällä)

Niin kuin silloinkin kirjoitin, Muumimukeista siis periaatteessa ihan hurjasti tykkään; niissä on moni juttu sataprosenttisesti kohdallaan. Oikean kokoinen, tukeva ja kahva istuu ihanasti käteen. Aika täydellistä. Mutta sitten kuitenkin olen pidemmän aikaa kaivannut jotain sellaista… …enemmän omaa. Muumimukit voisivat hyvin jäädä lapsille, kun aikuisilla olisi omat (yhtä ihanat) kahvimukit.

Seuraavat vaihtoehdot meillä ovat olleet Indiskaa. Eli nämä blogissa useasti näkyneet turkoosi:

…ja mustavalkoinen:

Nämä ovat viime vuodet olleet periaatteessa ”ne  mun kahvimukit”. Mutta ihan nämä eivät kuitenkaan ole olleet just sitä, mitä ajattelin. Ensinnäkin näitä on vain kaksi (saisi olla jopa kuuden setti), ja toisekseen nämä ovat vähän liian isoja ja laakeita.

Aijaijai, tää on taas tällainen first world problem – apua :D

Mutta sitten! Löysimme juuri oikeat! Ja ne löytyivät…

….meidän omasta kaapista!!!

Joel oli avannut keittiön yhden yläkaapin ja katsonut, että mikäs pussi täällä onkaan. Ja kun mä tulin viikonlopun lettuaamupalalle (nam), niin…

Ai niin nämä! Oooooooh!
(ja toki fetatäytteisille letullekin: ooooh!)

Nämä kupit osuivat siis silmään viime talvena Mijasissa jossain turistimyymälässä. Halusin ihan vaan kurkistaa sisään (hehe), ja siellä näitä oli iloisessa sekamelskassa jollain matkamuistotiskillä. Kaivamalla mukeja löytyi useampiakin, mutta muutamassa niissä luki ”Mijas”. Menin tiskille ja yritin viittomakielellä selittää, että löytyisikö jostain mukeja, joissa tällaista tekstiä ei olisi. Kun halusin niitä yhteensä kuusi.

Mies katsoi minua hitaasti ja kaivoi tiskin alta spriipullon ja rätin. Pyyhkäisi rätillä mukia. Ja kas: Mijas-teksti oli poissa.

Näppärää!

Emme ottaneet kuppeja silloin Espanjassa käyttöön vaan päätimme säästellä Suomeen – ja ne olivat sitten kokonaan unohtuneet, nyssäkkä oli vai ”siivottu” laukusta kaappiin. Ehkäpä juuri tätä hetkeä odottamaan!

Tähän sateiseen lauantaihin iloa juuri nyt tuo: omannäköisestä kahvikupista juotu kahvi! <3

Tehtävä suoritettu: vaihtoehto Muumimukille (ei vieläkään keinohedelmöitykseen) löydetty!

38

You Might Also Like

 • Heispi
  14.10.2017 at 17:00

  Mä kaipasin muumimukia reilussa 3 desin koossa 😎 mut noi sun kupit on kyllä ihanat, ja ihan sun näköiset <3

 • Laurasss
  14.10.2017 at 22:58

  Hahhahhaa! Olipa hauska teksti! Kupit on just sua todellakin – ja niiden hankintatapa kaikenkaikkiaan :—-D

 • MIRKA
  15.10.2017 at 15:15

  Mä olen säännöllisesti miettimut teidän mukiongelmaa. (Joo-o, en tajua itsekään miten mun aivot asettelee asioita tärkeysjärjestykseen…) Kiitos tästä päivityksestä! Voin lopettaa sun ajattelun aina kirppiksellä mukeja nähdessäni. 😂

 • Tuisku
  18.10.2017 at 20:45

  Ihania mukeja! Ja voi luoja sun kahvit on herkullisen näköisiä!