Toipilaskissa

Kissanvointipäivitys:

Tikrun non-stop oksentelu on loppunut – kiitos luultavasti pahoinvoinninestolääkkeen. Mutta myös tuttu kehräyshurina on poissa, vaikka Tikru viime yön jaloissani nukkuikin.

Bongaa tästä kuvasta kissa.

Ruokakaan ei vielä maistu. Vaikka rapisuttelin kutsuvasti raksupussia, Tikru pysyi piilossa lempparipaikallaan vaatehuoneessa.

Seurailaan, seuraillaan. Ja juodaan parafiiniöljyä. (siis kissa, en minä)

Kyllä tämä tästä, varmasti-varmasti.

Täällähän minä.

Ps. Jotta kipeänä oleminen jakautuisi perheessämme tasaisemmin, päätti bambupuikko hyökätä eilen polvilumpioni kimppuun. Siinähän sitten törrötti. Au.

Jännä juttu sinänsä: olin aina kuvitellut, että nuo bambupuikot ovat jotenkin turvallisempia kuin teräksiset – että ne räsähtävät poikki, jos niiden päälle vaikka istuu. Nyt Joel kuitenkin kertoi, että bambusta valmistetaan myös puukkoja ja keihäitä.

Aina oppii jotain uutta.

 

You Might Also Like

 • somewhere
  7.11.2012 at 10:43

  Hui, hengistystä pidätellen melkein luin tuon edellisen kirjoituksen. Onneksi Tikru on jo toipilasvaiheessa. Kovasti paranemisia ja toivotaan että kehräysääni taas pian kuuluu. Meidän yhdellä kissalla oli paha tukos myös omista karvoistaan, meni hyvin heikkoon kuntoon mutta aivan täysin parani kun tukos oli saatu pois. Uskon että Tikru varmasti on pian taas oma itsensä. :)

 • Juulia S
  7.11.2012 at 15:38

  Kommentoin nyt tähän, koska se tuntuu kaikkein helpoimmalta. Muuta asiaa ei ollut, kuin että olen viimeisten kahden kuumepäivän aikana lukenut blogin alusta loppuun (tai toisinpäin) ja TYKKÄÄN.

  Kiitos hervottomista nauruista monien juttujen kohdalla (ei mitään pahantahtoista vaan oikeasti hauskuuntunutta, jos niin nyt voi sanoa) – jään seuraamaan myös jatkoa.

  Ja toivottavasti kisu paranee!

 • Kristaliina
  7.11.2012 at 20:16

  somewhere: Kiitos! Ja joo tosi samanlaiselta kuulostaa tämä meidän tapaus kuin teillä. Vielä on tänään ollut aika vaisu kisu täällä, mutta oksentelu ei ole ainakaan enää jatkunut. Toivottavasti parafiinit on saaneet sen liikkeelle!

  Juulia S: Hih joo, tää on tällaista arjen komiikkaa tämä elo :) Kiva, kun löysit tänne ja pysy tosiaan mukana! Kiitos palautteesta! :)