Äiti hunningolla

Äiskä kävi eilen baarissa – rasti seinään!

Ja siis ihan baarissa-baarissa, ei Chico’sissa tai jossain vauvaystävällisessä kahvilassa. Baarissa-baarissa-baarissa; sellaisessa, missä juodaan olutta ja soi musiikki ja naisilla on ripsiväriä. Wo-hoo. Edellisestä kerrasta onkin sitten…. öööh… no reippaasti yli vuosi.

Toisin kuin loppukesästä Madonnan keikalla, nyt ei edes tullut hätäpaniikkikiire kotiin. Ehkä aika oli jo kypsä pariin siideriin hauskassa seurassa? Lähetin vain yhden ”miten menee? voinko olla vielä puoli tuntia?” -tekstarin.

Niisk, eivätkö ne enää tarvitsekaan minua…?

Ja kun kello kymmenen jälkeen astuin Putte’s Bar&Pizzan ovesta ulos Kalevankadulle, minuun iski omituinen tuttu tunne. Helsingin myöhäisiltainen keskusta näytti samalta kuin ennen. Ihmiset näyttivät samoilta kuin ennen. Korkkarisaappaat (perhana vie) painoivat päkiöitä ihan samalla tavalla kuin ennen. Aivan hyvin olisin voinut lähteä kipittämään kopisevin koroin kohti Punavuorta.

Astuin kuitenkin kuutos-sporaan ja lähdin ajelemaan vastakkaiseen suuntaan.

Kotiinpaluussakin oli yksi asia kuin ennen: vain maukuva Tiikeri ovella vastassa. Vauva ja isi tuhisivat jo täydessä unessa yläkerrassa. Mummi nukkui olohuoneen sohvalla.

Kömmin pienen perheeni viereen. Äiti tuli kotiin.

 

Ps. Kiitos kaunis Lilyn & Trendin toimituskunnalle kutsusta – ilta oli mukava ja oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia ”livenä”!

 

 

You Might Also Like

 • Anna Karhunen
  2.11.2012 at 14:12

  Oli mahtavaa tavata, kiitos ihastuttavasta seurastasi!

 • Joanna Palmén
  2.11.2012 at 14:53

  Niin oli!

 • Tommi K
  2.11.2012 at 20:13

  Oli kyllä hauskaa, kiitos mainiosta seurasta!

 • petite (Ei varmistettu)
  2.11.2012 at 22:18

  Kivaaa, et kaikki sujui hyvin! Pieni tuuletus oli varmasti kivaa vaihtelua ja kotiin palaaminen myöskin mainiota!
  Mulla ois huomenna tiedossa Halloween-kekkerit. Mies oikein vaihtoi työvuoroa, että pääsisin vähän viettää aikaa kavereiden kanssa, hän kun tuntee olonsa epäreiluksi kun voi niin helposti käydä juhlimassa jos tahtoo. Jännittää vain, miten bébén ruokailut tulee sujumaan.. Pieni kun on viime aikoina kieltäytynyt syömään pullosta. Voi olla, että mulla jää juhlat lyhyeksi :D

 • lumikettu (Ei varmistettu)
  3.11.2012 at 10:00

  Mitäh, nytkö tämä loppui? Olen parin viikon ajan ahminut blogiasi ihan ensimmäisestä postauksesta asti. Tuntui, että näitä hyviä juttuja jatkuu loputtomiin (ihanaa!), mutta nyt tulikin se sivu, ettei ”Palstan seuraava juttu” -nappulaa löytynytkään. (Hetken jo luulin, että puhelimen selaimessa on vain joku vika. Sitten tarkistin päivämäärän – joo, nyt on saavutettu nykyisyys.) No, ei haittaa, koska kirjoittelet niin ihanan aktiivisesti, + aamuni eivät kulu enää ”yks vielä” -blogisurffailuun.

  21-v. rv 20+1 -rouva siis ilmoittautuu Puutalobabyn fanikerhoon! Ehkä joskus aloitan oman äitipää-kakkablogin. Toisaalta isäbloggarit on kanssa kivoja. (Mieheni sanoi, että rupeaa kyllä kirjoittamaan blogia, jos teen hänelle alustat valmiiksi. Jes, ihan oma ”Tommi K”!) Mahdollisimman kaunista syksyä puutaloperheelle! :)

 • Kristaliina
  3.11.2012 at 11:38

  Kiitos & samoin Anna, Joanna, Tommi & muut!

  Petite: Hauskoja Halloween-kekkereitä!

  Joo ja niin – mäkin sain jälkikäteen varovasti kerrottuna kuulla, että ei täällä kotona kaikki ollutkaan mennyt ihan 100% putkeen. Iltasyötön pullo oli meilläkin ollut ehdoton ei-ei (jaahas, nyt se tissi sitten kelpaa – no hyvä niin) ja kunnon huuto siitä oltiin saatu aikaiseksi, yhyy. Huuto-pullo-huuto-pullo -menetelmällä oltiin sitten kuitenkin saatu uni tulemaan. Niisk. No, ihan hyvä, etteivät kertoneet mulle sitä silloin samana iltana, oisin saanut varmaan paniikkihepulin ja lähtenyt juosten kotiin…

  Mutta mahtavaa, että oma psyyke antaa vähitellen periksi lähteä muuallekin kuin lähi-Prismaan :D

  lumikettu: Häkellyttävä suoritus tuo kaiken lukeminen! No, lupaan että ei lopu tähän – postauksia luvassa jatkossakin :) Ja kivaa, houkuttele vain miehesi kirjoittelemaan! Nämä Lilyn valmiit alustat on tosi helppoja käyttää. Just mm. Tommin kanssa juteltiin, että miesbloggareita on Lilyssä harmillisen vähän – mäkin oon yrittänyt välillä Joelia houkutella mulle vieraskirjoittajaksi, mutta katsotaan nyt… :) Tervetuloa siis sekä sinulle että miehellesi! Vinkkaa tänne, jos/kun palsta on perustettu, niin tulen seurailemaan :)

 • maaritanneli (Ei varmistettu)
  3.11.2012 at 19:30

  Samaistun niin tuohon Lumiketun kommenttiin. Menneen viikon illat ovat kuluneet Puutalobabyn maailmassa ihan samaan tyyliin ”yks vielä”. :)
  Ihan mahtava blogi! Kirjoitat ihanan elämänläheisesti ja just niinku asiat ovat, turhia hienostelematta. Monet itkut ja naurut olet saanut aikaan. Olen koittanut selittää ulkomaalaiselle miehelleni näitä kirjoituksia, mutta se vaan pyörittelee päätä ja ihmettelee, että mitä mä nauran.

  Löysin sinut ystäväni Facebook-tykkäyksen kautta. Lueskelin aluksi juttuja sieltä täältä ja vasta noin viiden postauksen jälkeen tajusin, että mähän tunnen tai siis tunsin sinut! Ollaan Kuusamon tuttuja ja kait me jonkunäköisiä kavereitakin lapsuudessa oltiin. Yhteisiä kavereita kait löytyy edelleen. :)

  Nykyinen elämäntilanteeni on aika samankaltainen: mm. sitterissä tuhnuttaa 4 1/2kk ikäinen tyttö, asutaan hirsitalossa (tosin uudessa)..

 • Kristaliina
  3.11.2012 at 20:27

  Jei, kiitos ihanasta palautteesta! Jos nimimerkkisi on oikea nimesi, niin saatan ehkä arvatakin, että kuka olet :) Missä päin asutte nykyään? Kiva, kun löysit tänne blogiin, pysy ihmeessä mukana!

 • Vierailija kaukaa (Ei varmistettu)
  3.11.2012 at 22:53

  Haitaako, jos yksi Kuusamon naapurikuntalainenkin diggailee blogia :)
  Hyvä meininki ja mahtavat jutut! Minulla haasteena päästä joulukuussa Ouluun joulukonserttiin…tytölle ei kelpaa pullo…

  Kiittää ja kumartaa täältä pohjoisesta

  Äiti ja lapsoset (poika 3/10 ja tyttö 6/12)

 • maaritanneli
  3.11.2012 at 23:10

  Juu, on oma nimeni. Asutaan Vantaan Korsossa, rakennettiin tänne talo pari vuotta sitten. 

  Todellakin aion seurata blogiasi myös jatkossa, en malta odottaa uusia postauksiasi. Harmi, kun ei enää voi lukea putkeen vaikka kymmentä kirjoitusta. Ellei sit malta pitää viikon taukoa ja lukea kaikki sit yhteen pötköön. Heh. :) 

  Itselläni on käsityö/tuunaus-blogi mekkoselma, http://mekkoselma.blogit.fi/ Käväse kattomassa, jos vaikka kiinnostaa.

 • LauraEm.
  4.11.2012 at 11:24

  Täältä tulee samanlainen kommentti kuin lumiketulta ja maaritannelilta :) ystävän vinkistä löysin sun blogin, koukku kävi ja muutaman illan aikana piti lukee kaikki alusta asti. Kirjotat tosi kivasti ja mukaansatempaavasti :) sittemmin aloin kirjotella omiakin (vauva)juttuja tänne, blogi on vasta muutamaa juttua alussa mut kyllä vaan kirjotteluunkin jää kiinni!

 • Kristaliina
  4.11.2012 at 21:39

  Vierailija kaukaa, joo naapurikunnat kelpaa myös – jos sielläkin on enemmän poroja kuin raitiovaunuja, niin meininki on tuttua :)

  Kiitos palautteesta, kaukainen vierailija & LauraEm, ja tervetuloa mukaan! Kivan näköisiä blogeja muuten molemmat, LauraEm & Maaritanneli, pysyn ehdottomasti kuulolla. Ja ihan SUPERSULOINEN vauva tuolla muuten Pentik-kankaisessa mekossaan, oh!

 • Emilia Pyykkönen
  4.11.2012 at 22:16

  Koooo, oli tosi kiva tavata. T. Hulttio-äippä