To do -lista

Meidän ”to do” -listalla on vain yksi asia. Näin:

Nojoo. Tuo on täysi puujalka, jota olen tässä ystäville viime aikoina hokenut (kun ovat kyselleet, että miten matkajärjestelyt ovat sujuneet) eikä kukaan ole nauranut. Sitkeästi kuitenkin tässä ilmeisesti ajattelen, että on se hyvä läppä, kun kerran sen tähänkin jaoin.

Eikä kukaan vieläkään naura.

Ei oikeastaan naurata minuakaan.

On meillä siis listoja. Kaikenlaisia listoja. On sekavia raapustelmia. Kertaakaan ei olla ehditty kunnolla istua alas ja ajatella. Listoilla on vain tärisevin käsin yön pikkutunneilla kirjattuja mieleentulleita ”eääääääh lapsen passi vanhenee talven aikana” -paniikkihuokaisuja.

Neljän päivän päästä on lento. Jos ei tullut tästä nyt sitten selväksi, niin hyvin vahvasti stressin puolella vedetään. Ai niin, ja: kaikkialla meidän ympärillämme (ei vielä meissä) jyllää norovirus. Hip hei huraa.

Ens kerralla, kun hihkun, että ”jee me lähdetään sinne!” tai ”uuu me tehdään tota” muistuttakaa vapaasti mulle, mitä mä nyt tässä sanon: joskus ois myös ihan kiva pysyä kotona.

Uuuh. Pidätän oikeuden muuttaa mieleni ja alkaa hihkua taas innosta, kun saan parit deadlinet päihitettyä ja edes yhden järkevänmittaisen yön nukuttua. Ehkä jo ensi yönä?

25

You Might Also Like

 • Heispi
  8.11.2017 at 16:22

  tsemppiä!
  Meillä on enterovirus, kaatoi mutkin petiin 😣 ei oo hääviä!
  Ottakaa Suomesta mukaan ripulijuomat ja muut, jospa se ei sitten tule, kun on valmistautunut.

  • krista
   8.11.2017 at 16:30

   Ooo, se on kyllä kurja tauti! Meillä oli kans… ..oliko se nyt tässä syksyllä muistaakseni. Mutta lievempänä se nyt oli kuin pari vuotta sitten, onneksi! Toivottavasti tekin pääsette edes kohtuullisella sairastamisella, paranemisia! <3
   -
   Ja kiitos! <3

 • Satu
  8.11.2017 at 17:14

  Tsemppii!! Kuulostaa just niin tutulta lähtöstressiltä. Teillä on varmasti taas upea talvi Espanjassa, kunhan sinne pääsette ja stressi ja jännitys loppuu!!

  • krista
   8.11.2017 at 20:30

   Joo, sitä tää ihan satavarmasti on; onneksi sen tiedostaa itsekin! Viimeksi huokaisu tuli jo siinä vaiheessa, kun mentiin asuntoon sisään ja heti tajuttiin, että täällä me viihdytään. Toivottavasti nyt käy sama! Kiitos! <3

 • Lilah
  8.11.2017 at 22:43

  Tuleeko teille puutaloon vuokralaiset vai jätättekö tyhjilleen? Stressinsä toki näissäkin molemmissa vaihtoehdoissa.

  Lähtötsempit, välttäkää noro! Se entero onkin tosi merkillinen! Meilläkin oli ekaa kertaa viime vuoden keväällä ja sen jälkeen vissiin jo kolmesti! Oireet melko lieviä ja kaikilla keskenään vähän erilaisia mut toisaalta yksittäin jokaisella samantyyppiset joka kerta!