Tilannetiedotus: nimiäismekko

Nimiäismekkoprojekti edistyy – uskoitteko?

En minäkään.

Näin se tapahtuu. Raskasta & työlästä. (huomaa mini-Fresita)

Tähän mennessä tapahtunutta: Löysin netistä maailman kauneimman nimiäismekon, mutta koska… kröhöm… ohjeessa oli virhe… …kröhöm… päätin ryhtyä luovaksi ja virkata Ihan Omanlaisen Mekon. Ja vihreän.

Tältä se näyttää nyt:

Ja tältä unelmissa:

Perhostenpiirtäjä-isi vähän innostui. Perhosia olisi tarkoitus tulla siis ehkä vähän vähemmän.

Nimiäisiin nyt kaksi viikkoa ja yksi päivä aikaa. Vedonlyönti pystyyn – minä päivänä tulee hermoromahdus…?

 

 

3

You Might Also Like

 • somewhere
  20.7.2012 at 11:32

  Oi miten suloinen mekkoidea! Tosi kaunis. :)

 • Semi-Vierailija (Ei varmistettu)
  20.7.2012 at 11:37

  Voi miten kaunis! Ja se alkuperäinenkin oli hieno idea, täytyy vaan katsoa, että mikä siinä ohjeessa oli ongelmana, mutta ajattelin itse inspiroitua vähän siitä ja virkata lyhyemmän (ja isomman) mallin, kun oma nappulaiseni jo varmaan kohta kävelee. Haluan hirveesti tsempata sua, ei tule hermoromahdusta, vaan vallan upea mekko!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  20.7.2012 at 11:48

  Ihana! Ja todellisuus näyttää olevan huomattavan lähellä tavoitetilaa, joten älä hellitä :) Väri on huikean hieno!

 • petite (Ei varmistettu)
  20.7.2012 at 12:59

  Hienolta näyttää, tsemppiä projektiisi !!

  Meillä neiti nyt reilut 1kk vanha ja joka ikinen vierailija tuntuu kyselevän mahdollisista nimi-juhlista.. Ei mulla oo ollut vielä aikaa miettiä semmosia, huhhuh !! Vaikka nimi on ollut tiedossa jo vaikka kuinka kauan ennen lapsen syntymääkin. Aivot ei nyt riitä mihinkään ylimääräiseen :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  20.7.2012 at 13:05

  Sullahan on puolet jo valmiina. Tottakai valmistuu. Ehkä lopputuloksesta voi joutua hieman tinkimään, mutta kyllä siitä mekko tulee, ja kaunis sellainen. :)

 • Sandels
  20.7.2012 at 16:01

  Uusi pullo fresitaa niin sehän on valmis ;) Virkataanko perhosetkin? Upea tulee!

 • Liisa
  20.7.2012 at 17:08

  Heitän tämän kuun lapsilisän likoon, että hermot ei mene ollenkaan! Mekko valmistuu ajoissa eikä tule edes kiire. :) Tsemppiä rutistukseen! (Mulle tulee aina virkkuukoukusta rakko! Toivottavasti sulla on laastareita jos niin käy.)

 • MirvaK
  20.7.2012 at 21:06

  Mahtavasti edistynyt ja valmiiksi tulee ennen juhlia!

 • MirvaK
  21.7.2012 at 10:43

  Meillä onneksi kaikki juhlat sujuvat suht vähällä järjestämisellä. Anopilla oma pitopalvelu, joten kaikki sapuskat saadaan synttäreille, ristiäisiin yms. sieltä. Ja kun miehenä on henkilö, joka rakastaa järjestää juhlia, niin mä pääsen hyvin vähällä. :D

  Esikoisen ristiäiset olivat kotona, toisen olivat pappilassa. Kolmannenkin ovat jossain muualla kuin kotona. Esikoisen nimeä kukaan ei tiennyt ennakkoon, toisen lapsen nimi oli tiedossa ennen ristiäisiä. En tiedä vielä kuinka tämän kolmannen kanssa käy.

  P.S. En ole harrastanut virkkaamista, mutta eilen tein ensimmäisen kokonaisen työn varmaan lähes 20 vuoteen. Uusi luuri sai säilytyskotelon. Ja ei se ollutkaan niin hankalaa kuin luulin ja telkkariakin pystyi samalla katsomaan melkein yhtä hyvin kuin kutoessa.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  21.7.2012 at 12:30

  Mäkin uskon, että valmista tulee :) Tietty, jos stressiä haluaa lieventää, niin tekasee hihat täs vaihees, ja helmaan tulee pituutta lisää sen verran ku ehtii.

  Ootko muuten huomannu Anttilas ja Kodinykköses myytävää Sylvia-lankaa? Parin kirjaimen pääs totuudesta, mutta ehkä se villa-silkki -langalle suotakoon. Nimipäivä sentis on sama. Ja tulosta syntyy nopsaan paksuilla puikoilla nimim. kerä =10 cm lisää pituutta 80 cm leveään peittoon illassa tai kahdessa :)

 • Kristaliina
  24.7.2012 at 17:20

  Ai niin, Semi-Vierailija: jos saat alkuperäisestä ohjeesta jotain selkoa, vinkkaa toki tännekin! Mä en päässyt alkusilmukkaa pidemmälle, en vaan tajunnut :D

  Täytyypäs muuten tsekkaa tuo Sylvia-lanka, kiitti vinkistä! Sylvia on muuten meidän suvussa kulkeva nimi, eli läheltä liippaa siinäkin mielessä :)

 • vilma.p
  24.7.2012 at 23:03

  Voi miten kaunis ja persoonallinen mekko tulossa!

  Löysin blogisi vasta nyt ja naureskelin noille oikean sivupalstan kuvauksille. Muutenkin kirjoitat hyvin ja hauskasti!

  -Vilma

 • kevjumbaforever
  25.7.2012 at 21:29

  IIHANA JUTTU!! on se kiva kun kaikki tekee lilyssä juttuja. mä oon tehny bloggeriinki! siel on myös videoita joten hei tsekatkaa tää mun blogi. mä koitan saada julkkiksen huomaamaan mut ja se onnistuu vaa kaikkien tuella. tääonnistuu vielä! pitää uskoo unelmiinsa! tässä linkki: 

   
  http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi
   
  LOVE YOU ALL <3
  Mellu xoxo