En ole mikään ruokabloggari, mutta… (osa 2)

…mun mielestä soijamakkaran ei kuuluisi näyttää tältä:

Itse asiassa minkään asian MAAILMASSA ei kuuluisi näyttää tältä.

 

2

You Might Also Like

 • phocahispida
  17.7.2012 at 12:12

  Haha. :D True dat.

  Olen 99,9% ajasta pescovege, mutta mahdollisimman jauhoista makkaraa on pakko saada syödä kerran vuodessa. Tai ehkä kaksi. Ja voi sanoa, ettei tuo ole makkara.

 • Jemina
  17.7.2012 at 18:56

  Nuo soijanakit ovat kyllä kumma juttu – ihan sama mitä niille tekisi, kerta kerralla niistä tulee tosi hurjannäköisiä! Ja usein vielä moninaisilla, toinen toistaan karseammilla tavoilla. Ainoastaan pannulla varoen paistamalla olen saanut ne pysymään jotenkin kuosissa.

  Vaan en valita, meinaan onneksi on soijanakkeja! Näyttäkööt sitten vähän alieneilta, mutta eivät sentään ole lihaa.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.7.2012 at 19:41

  Pannulla paistaessa säilyttää ulkonäkönsä!

 • Kristaliina
  18.7.2012 at 20:06

  Viime kesänä testasin koko Ruohonjuuren vegemakkaravalikoiman sillä lopputuloksella, että jotkut olivat hyviä, jotkut Ihan Kamalia – ja koska ihan välittömästi unohdin, mitkä olivat niitä hyviä ja mitkä niitä kamalia enkä jaksanut käydä koko testikierrosta uusiksi, päätin jatkaa hyväksi havaituilla Poutun Tofugrillereillä. (niillä, mitä saa makkarahyllystä kaikista isommista ruokakaupoista) Ne säilyvät grillattaessakin ihan… …makkaroina.

  Nämä ovat kuitenkin (niin kuin varmaan tunnistittekin!) Hälsans Kökin tofunakkeja – uunissa aivan mahtavia, pannulla kuitenkin toimivia :)

  Mä olen muuten sit varmaan pippurimeetvurstivege :D Oon ollut kasvissyöjä piiiiiiiitkään, mutta raskausaikana hemoglobiini romahti ihan hurjasti ja koska mitkään rautalisät eivät tuntuneet auttavan, otin ruokavaliooni sen ainoan lihan, jota kuvittelin pystyväni syömään ja jota itse asiassa silloin raskausruokahimoitsin: pippurimeetvurstin. Ja elimistökin pystyi ottamaan sen vastaan, ihan pieniä vatsavaivoja vaan tuli.

  Jostain syystä oon edelleen jatkanut pippurimeetvurstin syömistä edelleen. Oon kyllä nähnyt siitä painajaisia (mm. että se olikin ihmislihaa), mutta pysyköön nyt mun ruokavaliossa niin kauan kuin se vielä menee alas ja vieläpä hyvällä ruokahalulla :)

 • phocahispida
  18.7.2012 at 20:10

  Jos lanseeraisin itsekin termin Rainbowlenkkivege. Hmm. Kuulostaa hyvältä.

  Oletko muuten saanut huutia neuvolassa tms. ruokavaliostasi? Itse olen ainakin saanut vanhemman polven sukulaisilta ja neuvolasta pari aika helmeä kommenttia…

  Ilman sinua olen lyijyä:n Karoliina

 • Visu (Ei varmistettu)
  20.7.2012 at 10:32

  Ne pitää ensin sulattaa, sitten pysyvät hyvinä :]
  t. suurkuluttaja

 • Elkku (Ei varmistettu)
  23.10.2012 at 15:56

  Reps. Totaali reps. Onneks en oo kasvissyöjä :D.