Pieni todiste siitä, että maailmakaikkeus on täydellinen

Katsokaa!

Tuskin voin edes uskoa tätä. Tämähän on – oh…

…itse täydellisyys.

Se on siis pullonavaaja. Tuo metallinen esine siis. Tuparilahjaksi saatu, muistaakseni vuonna 2000 tai 2003.

Kaikki nämä vuodet se oli vain pullonavaaja, yksi monista. Sen tehtävä on ollut sihhhh, ja se siitä. Sitten se on tuupattu taas takaisin keittiön ylälaatikkoon.

Nyt se on yht’äkkiä…

No. Täydellinen.

Sillä pysyy kirja auki, että voin neuloa. Se hyväilee kirjan muotoja täydellisesti. Välillä sillä voi avata uuden pullon alkoholitonta siideriä (aiemmin lorauksella, nykyisin ilman).

Tällaisina hetkinä on pakko ihan vähän uskoa johonkin korkeampaan voimaan. Täydellistä viikonloppua kaikille!

 

PS. Haha, elämähän luonnollisesti on täydellistä, aivan yhtä täydellistä kuin tuo esine. Että silleen vaikka ihan sopivan kelvollista viikonloppua, sekin on oikein hyvä! Toivottavasti sataa paljon vähemmän kuin silloin, kun sataa ihan älyttömästi!

19

You Might Also Like

 • jerttis
  14.5.2021 at 16:28

  Mahtava! Toinen samanmoinen idea, mikä löytynee myös jokaisen keittiöstä, on siis lusikka! Perus tällainen ruokalusikka. Se myös hivelee kirjan muotoja juuri hyvin ja pysyy paikallaan. Radiossa joku joskus tämän kekkasi, oli kyllä ihan mindblown tuosta silloin.

  • krista
   14.5.2021 at 19:54

   LUSIKKA, vau! Pakko testata! Ja hei yhteistä näille, että löytyvät vieläpä molemmat samasta keittiön laatikosta!

  • Anna
   15.5.2021 at 12:17

   Minä olen käyttänyt puhelinta, mutta se ei todellakaan hyväile kirjan muotoja ja lisäksi peittää ihan liikaa tekstiä. Koska siis sivujen kääntely jonkun esineen alta sekä esineen jatkuva siirtely voivat olla arjen hyvin pieniä ärsytyksen aiheita. Vaikka on pieni harmi niin mielellään sitä helpottaa jos se kerran onnistuu noin vähällä kuin lusikkalaatikolle kävelemällä. Hassua, että haaveilen puilla lämmitettävästä talosta samaan aikaan kun harmittelen sitä, että kirjan auki pitävää esinettä joutuu aina siirtämään xD Kummallinen on ihmisen mieli.

   • krista
    15.5.2021 at 13:17

    Joo siis puhelin on ihan mahdoton, kun se myös liukuu siitä tosi helposti pois – ja tosiaan myös peittää liikaa! Ja hihitys, tällaiset on ihmisen toiveet <3

  • Ellanen
   15.5.2021 at 18:07

   Mä käytän haarukkaa, mun mielestä se pysyy paremmin paikallaan kuin lusikka 👍

 • Petra
  15.5.2021 at 20:28

  No siis jos ihan rehellisiä ollaan yksi painava syy miksi luen Kindlellä melkein kaiken nykyään on tuo aukipysymisen ongelma, mutta multa on siis puuttunut pullonavaaja (tai lusikka)! Toinen syy on valo, näin aurinkoisena iltana pystyy lukemaan paperikirjaa lasta nukuttaessa hämärässä huoneessa mutta talvella ei puhettakaan… se taustavalo on vaan niin näppärä!