Synttäriminä ja sirkusarvonta (hoi Turun & Tampereen lukijat!)

kiitos lipuista: LiveNation

Tänään sytytetään taas yksi (kuvitteellinen) kynttilä (kuvitteelliseen) syntymäpäiväkakkuuni. Myös syntymäpäivälahjani taitavat olla yhtä kuvitteellisia – näissä vauvahuuruissa en osaa kuvitellakaan, että vaikkapa Joel olisi raahautunut vielä synttärilahjaostoksille. Jooei tarvitse, juhlitaan… …sit joskus.

Mutta! Omien lahjojeni kuvitteellisuus ei estä minua antamasta lahjoja muille!

Sain nimittäin lippuja Turkuun ja Tampereelle nykysirkusesitykseen, joka kuulemani mukaan on todella katsomisen arvoinen: kanadalaisen sirkusryhmä The 7 Fingersin esitys Traces

Kuka haluaa lähteä katsomaan tällaista?
(oi menkää, menkää – ja kertokaa sitten, millainen oli!)

Tampereen esitys on äitienpäivänä 11.5. Tampere-talolla, ja Turun esitys 12.5. Logomossa. Molempiin näytöksiin sain 2 kpl lippua, jotka mielelläni annan (arpomalla varmaankin taas, koska halukkaita on varmaan useampia…) jollekulle lukijalle. Tampereen ja Turun seudun lukijat siis huomio-huomio!

Annan/arvon liput 2 kpl:een pakettina niin, että voi lähteä avecin kanssa :)

Helsingissäkin on muuten esityksiä (8.-10.5. osana Circo-festaria), mutta niihin oli ilmeisesti niin vähän lippuja jäljellä, että niitä minulle ei tarjottu. Ilmeisesti näytökset ovat ainakin hyvin lähellä loppuunmyytyjä, bongasin nimittäin vain ihan yksittäisiä hajapaikkoja buhuu.(Circo-festarin infosivu näytöksestä täällä)

…ja se esitys!

Se on kuulemma ”hieno yhdistelmä nykysirkusta, akrobatiaa, tanssia ja katulajeja: korista, skeittausta ja parkouria”. Ja: ”esityksessä on seitsemän esiintyjää, jotka taistelevat todellisuutta vastaan huumorin, tanssin, musiikin ja akrobatian keinoin – tarinassa he ovat maailmanlopun äärellä ja luovuus on ainoa keino kertoa heidän viimeisistä sanoistaan ja toiveistaan. Kuulostaa surulliselta, mutta on kaikkea muuta. Esiintyjät yksinkertaisesti käyttävät kaikki ilmentämisen keinot jättääkseen jälkiä itsestään.”

Esitys kuulemma sopii kaikille yli 7-vuotiaille ja allekin, jos vaan jaksaa istua sen 90 minuuttia paikoillaan :)

Mä niii-iiin haluaisin nähdä tämän, mutta… Nojoo, en taida just nyt lähteä Turkuun tai Tampereelle, ääääh. Mutta ilolla annan nuo liput jollekulle muulle, joka sinne pääsee! 

Oi menkää, menkää, menkää!

Jos siis olet kiinnostunut menemään katsomaan tuota esitystä Tampereella (äitienpäivänä 11.5.) tai Turussa (12.5.), tutut kuviot: hihkaise kiinnostuksestasi tähän kommenttikenttään ja muista jättää yhteystietosi!

Tämä olkoon Kristan synttäripäivän erikoisspesiaaliarvonta (hehe) eli voimassa vain tämän synttäripäiväni ajan! Heti sunnuntaiaamuna kerron voittajat ja laitan heille meiliä lipuntoimitusjärjestelyistä!

Jos kiinnostaa, jätä kommenttisi siis HETI! :)

Lippuja Turun tai Tampereen esityksiin (33,50e – 45,50e) voi ostaa LiveNationin sivuilta täältä.

 

PS. …ja liput siis sain LiveNationilta eli kiitos heille! Bloggaaja saa tästä vain hyvän mielen voidessaan antaa liput eteenpäin jollekin turkulaiselle ja tamperelaiselle lukijalle :)

 
Like

You Might Also Like

 • aihio
  3.5.2014 at 12:24

  hiii, ehdottomasti kiinnosta Tampereen esitys! Ala-asteella käytiin monesti sirkusesityksiä katsomassa ja aina ne lumoaa jollain tavalla

 • Sariannik (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:25

  Paljon Onnea!
  JaJoo! Hurjan kivan kuulosta!
  Turussa asun, eli Logomon liput kiinnostavat! :)

 • ninneri (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:26

  Onnea synttäreiden johdosta! :)

  Tää kuulostaa niin hyvältä että osallistun! Tosin jos voitto tulee niin liput menevät äidille ja siskolle yllätykseksi, itse kun en äitienpäivänä pääse Tampereelle.

 • shk (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:27

  Paljon onnea synttärisankarille! :) Turkuun haluaisin katsomaan.

 • Eepu (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:45

  Mielellään antaisin sirkusta harrastavalle ystävälle äitienpäivälahjaksi. Äitit menisivät tällä kertaa kahdestaan :) Ja Tampereen lippuja tavoittelen!

  Ja hyvää synttäriä!

 • Jassu* (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:49

  Turku kiinnostaa! Oi veisin miehen treffeille pitkästä aikaa ja sirkus kuulostaa todella hienolta!

  Hyvää synttäriä!

 • Puuraitti (Ei varmistettu)
  3.5.2014 at 12:54

  Hih, riemukasta juhlapäivää synttärikaimalle!

  Hassua, että vanhan puutalon, samankaltaisten raskauksien ja kahden pikkuisen lisäksi syntymäpäivätkin osuvat. No, kotikaupunki on poikkeavasti Tampere, joten toiset sirkusliput olisivat kiva yllätys. Esikoinen (3v) kävi Sorin sirkuksen joulushowssa, tykkäsi kivasti ja jaksoi lähes 3h-esityksen hienosti. Ehkäpä saisin hänestä avecin.

 • 1 2 3