Sirkuslippujen voittajat!

liput lahjoitti: LiveNation

Mahtavaa, sirkustelu kiinnosti tosi monia! Lahjomaton excel suoritti taas arvontansa, ja liput sirkusryhmä The 7 Fingersin Traces-esitykseen voittivat…

Tampereelle äitienpäivänä 11.5. Vierailija, joka on jättänyt kommenttinsa 3.5.klo 16:06 
ja
Turkuun 12.5. nimimerkki Laala

Laitan teille molemmille meiliä lippujen toimituksesta jo tänään! Iiiisot onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille – ihan huippua nähdä, että mun oma ehdoton lempparilaji kiinnostaa näin monia!

Tulkaa sitten kertomaan, mitä tykkäsitte! 

Ja siis lippuja Turun tai Tampereen esityksiin (33,50e – 45,50e) voi ostaa LiveNationin sivuilta täältä.

 

Kiitos kaunis myös synttärionnitteluista! <3

 

You Might Also Like

 • Laala (Ei varmistettu)
  4.5.2014 at 14:16

  Voi jee :) Niin hienoa, kiitos!
  Raportin kyllä, millainen oli :)

 • TuuE (Ei varmistettu)
  11.5.2014 at 20:27

  Pitääpä tulla tänne kiittämään sirkusideasta. En voittanut tämän blogin kautta lippuja tuonne sirkukseen ja asia jäi sen verran mieleen/harmittamaan että googlasinpa sitten muita tahoja joilla liput arvonnassa oli. Ja niin tippui tähänkin huusholliin 2 lippua Treen näytökseen (onneakaan ei juuri tarvittu, koska olin ainoa joka tuohon kilpailuun osallistui:) ). Ja kyllä kannatti, oli nimittäin todella hyvä esitys ja eritoten siitä nautti hyperaktiivinen, seiniä pitkin kiipeilevä ja sinkoileva keskimmäinen lapseni. Eli suurkiitos ideasta ja loistavaa äitienpäivän iltaa!

 • Laala (Ei varmistettu)
  16.5.2014 at 19:35

  Moikka!

  Tässä sirkusraporttia Turusta :)
  Se oli siis mahtava, tykättiin kovasti molemmat. Kohta 7-v seuralaiseni mielestä parasta oli liinoilla ”lentely ja leijailu” sekä jätti-hulavanteen kanssa tehdyt temput. Myös tankoa pitkin tehdyt (aivan mielettömät!) roikkumiset ja liikkumiset oli meidän mielestään hienoimpia, tyttö istui hiiskumatta kun tuli jotakin konkreettista ja tosi huikeaa temppua. Itse juonta hän kummasteli, ei aivan tavoittanut sitä taiteen avulla itsensä ilmaisemista jne, sekä ne muutamat (tosi hauskat) välispiikit oli englanniksi, jotka lapset tietty missasi.

  Esitys oli niissä sirkuselementeissään huikea, se painovoimattomuuden ja kepeyden tuntu oli uskomaton, millätavoin esiintyjät vaan hipaisusta heittivät käsittämättömiä liikkeitä ja pomppuja. Kaikki esiintyjät oli opetelleet esittelemään itsensä suomeksi, mikä oli aika hauskaa. Osalla meni hyvin, osalla ei niin hyvin :) Hieno oli, kiitos vielä lippujen arpojalle :)
  -Laala

  • Kristaliina
   16.5.2014 at 20:03

   Mahtavaa – kiva kuulla, että teillä on ollut hyvä sirkuselämys! Mullekin on aina jotenkin huiminta se, miten kaikki näyttää niin keveältä ja helpolta, vaikka tietää, miten hurjan vaikeaa se on. Ja miten se sattuu :) Sitä ei esiintyjien ilmeestä näe!

   Kiva, kun laitoit ”raporttia” – hitsi toivottavasti saadaan useamminkin tällaisia lippuja, niin voisi arpoa jatkossakin! Sirkus on niii-iiiin mun lempilaji!