Siivoamisesta puheen ollen…

…että Joel muuten (taas) eilen siivosi alakertaa tunnin, lasten mentyä nukkumaan.

Sen kyllä huomaa…

…jos katselee huonetta…

…näin:

”Ihan siistiltä näyttää, kulta!”

 

You Might Also Like

 • Någon Annan (Ei varmistettu)
  27.9.2014 at 16:04

  Joo, lapsi ei leikkiessään mieti, miten hänen rakennelmansa sopivat äidin ja isän suunnittelemaan sisustukseen. Ja vanhempien tekemä siivous on lapselle vain tabula rasa!

  (3-vuotiaani kurkkasi just olkani yli ja totesi tuosta Instagram-ruudusta, että ”jollakin pienellä lapsella on silmälasit”. Se oli hänestä erityisen kiehtovaa!)

 • minävaain (Ei varmistettu)
  27.9.2014 at 18:41

  Hei! Onko sinulla vielä olemassa sitä kastemekon ohjetta Korventien blogista, jonka mukaan meinasit Silvan mekon tehdä? Kyseistä blogia ei ole enää olemassa, enkä tiedä, mistä ohjeen voisi metsästää. :(

 • Suvi K.
  27.9.2014 at 19:42

  Älä huoli, mä siivoon yleensä silleen että poimin pölykoirat lattialta jos ne on kovin isoja tai näkösällä. :D

 • murina
  28.9.2014 at 14:34

  Mä komensin perheen eilen mummolaan kyläilemään, että sain tehtyä rauhassa suursiivouksen (ja hei, kerrankin jopa oikeesti käytin sen ajan siivoamiseen!!!)

  Tänään meidän 6-vuotias katseli ympärilleen ja totesi ”aikun täällä on siistiä!” (tässä vaiheessa äiti vielä kuvetteli saavansa kehuja) pienen tauon jälkeen jatkoi ”täällä ei kyllä oo mun mielestä oikein kotoisan näköistä…” 

  No ei kyllä oikeestaan munkaan mielestä oo kotoisaa, vaan just sellasta siivottua. Mut siis vähän hienoa, nyt mulla on selitys valmiina! ”Joo, kyllä mä muuten siivoaisin, mut lapset ahdistuu, kun sit ei oo enää kotoisaa.”

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  28.9.2014 at 22:00

  Hih, meillä taas minun on pakko kerätä iltaisin lelut ja ylimääräiset kamat omille paikoilleen, muuten ahistaa!:) Ei se silti tarkoita että täälä erityisen siistiä olismutta minun logiikan mukaan kaikki on paikallaan.

  Ja aiheesta toiseen. Näin yks päivä kirpparilla kaksi vaalenpunaisilla hörhelöillä varustettua Pipsa Possu-mekkoa. Olis ollu varmaan just passelit Silvalle ja Seelalle.. tai sitten ei ;D Mutta edelleenkään en voi sitä possuparkaa katsoa tavallisin silmin :D

 • Tsih (Ei varmistettu)
  29.9.2014 at 10:26

  Jos se siivosi silleen kun mun mies – unohtui järjestämään jotain johto- ja piuhalaatikkoa. No, tulihan se sitten siivottua :D