Testissä: Reiman hyttysiä torjuvat ja ihoa viilentävät kesävaatteet (ja arvonta!)

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa.

Superaurinkoinen lämmin kesäviikonloppu takana!

Ainakin tässä meidän pihamaalla oli sunnuntaina alkuiltapäivästä jopa läkähdyttävän kuuma. Ilma tuntui ihan seisovan paikoillaan. Luin siinä kirjaa pihalla lasten touhuillessa omiaan, kun yhtäkkiä havahduin siihen, että oho onpa huono olo. Tuli ihan äkillisesti jokin outo yleisheikotus ja kuvottava olo, ja lisäksi sormet alkoivat turvota ja niitä pistellä.

Kääks, äkkiä vettä myös äidille!

Lapsille kyllä muistuttelin jatkuvasti, että juokaa juokaa juokaa vettä, mutta itsehän join vain kahvia. Tulipa hyvä muistutus: nyt on alkanut se vuodenaika, jolloin pitää (aikuisenkin) muistaa taas ihan uudet jutut. Vettä, varjoa, vilpoisuutta, aurinkorasvaa – ja hattu päähän!

Lapset sen sijaan hippaloitsivat koko kuuman päivän pitkin pihoja ihanan vilpoisasti.

Kuvat otettu heti aamusta, myöhemmin päivällä päässä oli tietysti vielä ”aurinkotyttöhatut”.

Lapsilla oli nimittäin sunnuntaina päällä eka kertaa Reimalta saadut viilentävät Xylitol Cool -vaatteet. Ja he ihan ensituntumasta asti rakastivat niitä!

”Äiti, tämä tuntuu ihan niin kuin silkiltä!”

Saimme siis Reiman brändilähettäänä toimimisen myötä testiin kaksi Reiman tämän kevään materiaaliuutuutta. Toinen on tämä Xylitol Cool ja toinen sitten Anti Mosquito. (siitä lisää myöhemmin tässä postauksessa)

Kun kuulin näitä uusista materiaaleista, tuuletin (mielessäni) erityisesti tuolle Anti Mosquitolle – jesh jesh jesh tuollainen on Suomen kesään just huippu! Xylitol Coolista puolestaan ajattelin, että ”no ihan kiva lisä” ja myös ”onpa kivan värikkäitä”, mutta sen kummempia innonväristyksiä ei ensikuulema vielä aiheuttanut. Onhan tässä ennenkin pärjätty ohuella puuvillalla ja UV-puvuilla.

Mutta ensimmäinen käyttöpäivä sai kyllä tuuletukset nousemaan tälle Xylitol Coolillekin. Kuumana päivänä materiaali oli ihan selkeästi jotain ihan uutta (meille ainakin) ja Suomessa näköjään on myös kesällä niin kuuma, että tällaiselle on käyttöä.

Ja lapset tosiaan kuorossa vakuuttivat, että vaate tuntuu aivan ihanalta. Esimerkiksi toinen lapsi oli jossain vaiheessa leikkejä riisunut pusakan, mutta myöhemmin puki sen takaisin päälleen.

”Äiti! Äsken mulla oli ihan läkähtynyt kuuma olo, mutta kun laitoin takaisin tuon pusakan päälle, tuli ihanan raikasta!”

Tänään päivähoitoon lähtiessä (iltapäivälle luvattu taas painostavaa ilmaa) lapset pakkasivat nuo pusakat mukaan reppuihin ja miettivät, miten hoitopaikassa pitääkin selittää hoitajille, että tämä ei olekaan sellainen, joka laitetaan päälle silloin kun on kylmä, vaan silloin jos tuntuu liian kuumalta.

”Jos ne ei vielä tiedä, että tällaista on olemassa, niin me voidaan opettaa se niille!”

Tässä käynnissä Risto Räppääjän ”Kyllä pärjätään” -tanssikoreografia.

Xylitol Coolin materiaalin viilentävä vaikutus tulee viimeistelyssä käytetyistä makeutusaineista (ksylitoli ja erytritoli), joten tuotteet ovat (totta kai!) turvallisia ja haitattomia.

Ja tosiaan meidän lapset todistivat nyt omakohtaisesti eilisen kuuman päivän perusteella, että se todella viilentää. Reiman materiaalin tutkimuksissa mitattiin, että 10 minuutin jälkeen ihon lämpötila viileni 1-3 astetta.

Materiaali myös hengittää hyvin ja siirtää kosteutta pois iholta. Se joustaa ja kuivuu nopeasti – tämä tuli todettua, kun lapset lääräsivät vedellä eilen pitkin päivää. Kesä märkänsä kuivaa!

Veikkaan, että näistä tulee meidän tämä kesän (etenkin jos on kuumuutta luvassa) suosikkivaatteet!

Meidän lapset valitsivat itselleen Reiman Xylitol Cool -vaatteista Badestrand-mekon toiselle, ja vihreän Sannikka-topin ja Tellina-shortsihameen toiselle. Tosi kiva muuten tuo shortsihame! Päältä se on lyhyt kesähamonen, mutta alla on shortsit siis.

Ja molemmilla oli myös Korsi-legginsit (siniset ja mustat) ja verkkatakit, toisella pinkki Block ja toisella vihreä Brygge.

Kesäkenkinä meillä käytetään just nyt noissa yläkuvissa näkyviä uimakenkiä, oi kyllä! Ihanat pehmeät läpyskät! Oikeasti nämä oli tarkoitus laittaa vasta uimakäyttöön mökillä (viime kesänä havahduttiin uimakenkien tarpeeseen vasta siinä vaiheessa, kun ne olivat loppuunmyytyjä jo kaikkialla!) mutta olivat niin hyvän tuntuiset ja helppo vetää jalkaan että hitsi, käyttäkää ihmeessä pihallakin kun kerran haluatte. Näillä kengillä lähtivät tänään hoitoonkin! Molemmat kengät ovat malliltaan Twister, toinen kuviollinen ja toinen yksivärinen pinkki.

Eli viime kesältä opittu vinkki: jos tarvitsette kesällä uimakenkiä, ne kannattaa ostaa jo tässä vaiheessa kevättä! Ainakin viime kesänä heinäkuun helteillä kaikissa marketeissa ja nettikaupoissa oli vaan eioo:ta tarjolla.

Sitten se toinen Reiman tämän kevään materiaaliuutuus, se joka meitä jo heti ensikuulemalta innosti!

Viime torstaina iltapiknikillä Roihuvuoren kirsikkapuistossa.

Eli Anti Mosquito.

Mun ensimmäinen kysymys tulee varmaan monen muunkin mieleen. Millä se hyttysten karkottavuus on tehty? Eeeeeeeeeeei kai siinä ole mitään myrkkyä? Ei kai ne HAISE?

No ei, se ei kyllä yhtään istuisikaan Reiman toimintatapoihin.

Tässäkin materiaalin erityispiire on tehty viimeistelyvaiheessa, ja haitattomalla aineella. Tässä hyttysiä karkottava aine on geraniol-niminen kasviuute. Ja ei, se ei myöskään haise.

Näiden varsinainen hyttyskarkoittavuustoimivuus testataan varmasti sitten kesällä mökkeilyolosuhteissa – itse asiassa sain itsellenikin tuollaisen Slusse-takin isoimmassa koossa (164) ja väitän, että käyttöön tulee. Vielä kun karkottaisi punkitkin!

Mutta muuten noita takkeja ja housuja on pidetty meillä jo tosi paljon tässä pitkin kevättä. Itse asiassa oli vielä toppapukukelit, kun tytöt jo yrittivät vaatia uusia kesätakkeja hoitoon.

Pinkki takki on Slusse ja vihreä on Abroad. Molemmat ovat supermukavia (kangas joustaa neljään suuntaan) vuorettomia kevättakkeja. Kuivuu tarvittaessa nopeaasti, ja  UV-suojakerroin on 50+.

Ja tyttöjen housuvalinnat olivat coral pink Silta ja harmaa Virtaus. Molemmat housut ovat (meille eka kertaa!) 2in1-malliset, eli housut saa sekä lahkeellisiksi että vetskarit avaamalla shortseiksi. Tämä ominaisuus herätti suurta intoa ja piti vähän muistutella, että pliis älä vedä koko ajan sitä vetskaria auki, haha. Tytöt ovat nyt myös lämpimällä käyttäneet housuja jo shortsiominaisuudella tavallisten leggareiden kanssa, koska ne ovat kuulemma stailit just sillä tavalla.

(Kyllä, Viileä Venla asuu meillä edelleen)

Nämä ovat siis sellaisia ohuita, vuorettomia kaikki. Eli käyttöön me on otettu nämä siinä vaiheessa, kun sään puolesta Reiman softshellit (nämä) voi vaihtaa kevyempiin.

Reiman brändilähettiläänä toimimisen myötä olen sopinut näihin Reiman postauksiin ihan uuden ulottuvuudenkin. Muistaakseni nimittäin koskaan ennen en ole saanut Reiman tuotteita arvottavaksi, mutta nyt sovittiin, että sillon tällöin blogissa voisi olla myös arvonta! Kivaa!

Arvotaan siis näistä postauksessa esiintyvistä tuotteista yksi vapaavalintainen tuote, ja siksipä kysynkin teiltä: minkä näistä tämän postauksen Reiman Anti Mosquito- tai Xylitol Cool -tuotteista valitsisit teille, jos saisit vapaasti valita? Linkeistä pääsee halutessaan katsomaan tarkemmin tuotteen tiedot ja värivaihtoehdot.

Ja arvonnan voittaja siis voittaa kyseisen tuotteen :) Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti meiliin sitten, kun arvonta-aika päättyy.

Huomioidaan vielä sellainen, että JOS tuotetta ei ole enää Reiman varastossa, korvataan se sitten vaihtoehtoisella (voittaja toki saa sen sitten valita) tuotteella. Samoin näitä on valitetttavasti tarjolla vain koosta 104 alkaen, eli jos voittajan lapsi on vielä pienempi, niin sitten totta kai saa valita jonkun vaihtoehtoisen tuotteen Reimalta :)

Kommentoi siis tähän alle ma 27.5. klo 12 mennessä, niin olet mukana arvonnassa! Minkäs tuotteen siis haluaisitte teille, jos voitat?

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Reiman kanssa.
Olen yksi Reiman brändilähettiläistä 2019.

10

You Might Also Like

 • Nk
  20.5.2019 at 21:20

  Reiman Anti Mosquito- olisi mimun valinta.asumme maalla missä hirmusia itikoita niin olisi kiva kokeilla auttaako oikeasti.nyt itikat ovat todella äkäisiä isoja ja patti pistosta on valtava

 • Eme
  20.5.2019 at 21:34

  Slusse takki olisi hieno, tosin koko luultavasti vielä liian iso kaksivuotiaalle..

 • Hanna
  20.5.2019 at 21:40

  Brygge takki 👍

 • Nukkis
  20.5.2019 at 21:46

  Vihreä Abroad takki, koossa 128 pienelle kummipojalle, tuo hyttysiä hylkivä ominaisuus kiinnostaa :)

 • Sumonen
  20.5.2019 at 21:50

  Valitsisin verkkatakki Block valkoisena.

 • Ebe
  20.5.2019 at 21:52

  Mun puhelin tökkii (ei suinkaan sen takia että olisin uittanut sitä vasta vessanpöntössä) enkä saa nuita linkkejä auki MUTTA meille ilman muuta joku viilentävä vaate! Viime kesänä tuskailin kun ei tiennyt mitä helteeseen laittaisi pojalle päälle, vähänkö helpottaisi joku tällainen :)

 • Kati
  20.5.2019 at 21:52

  Xylitol cool -takki tai pusakka – ehdottomasti! 😊 Olisi kyllä superhuippu supervaaleaihoiselle lapselle aurinkosuojaukseen. Meillä on aina etsinnässä viileät pitkähihaiset paidat, kun ihon auringon kestävyys lasketaan minuuteissa. Todella kiinnostava uutuus 🤩

 • Sonja
  20.5.2019 at 22:11

  En nyt juuri nukkumaanmenon lähestyessä jaksanut alkaa Reiman sivuilla tarkemmin tuotteisiin tutustumaan, mutta sinun postauksesi perusteella ostaisin ja varmasti ostankin vaatteita meille, jollei arpaonni suosi, hih! Kesäkuussa 3v poika on vaalea ja herkästi palavaa sorttia (tänään jo päiväkodissa korvalehdet saivat punaista väriä). Mökkeilemme paljon, joten hyttyset ovat läsnä ja kotipihassakin niitä kohtaa liiaksi saakka. Auringolta suojautuminen on kuitenkin tärkeää, eli jos voittaisin, niin valitsisin summassa kahdesta hyvästä!

 • -paula*
  20.5.2019 at 22:31

  Slusse-takki tulisi tyttöselle tarpeeseen. Koko ajan on hihat lyhyet takeista. Ja toisaalta Suomen kesässä ei voi olla liikaa eri vahvuisia ulkoiluvermeitä, ikinä ei tiiä onko toppatakki- vai uikkarikeli.

 • Mii
  20.5.2019 at 22:34

  Molemmista tuotteista ois mielenkiintoista testata. Mut jos arpa osuis niin anti mosquito takki lähtis kokeiluun. Malli sen mukaisesti et missä värit käy molemmille koska se siirtyis isosiskolta pikkuveljelle :D

 • Elsa H
  20.5.2019 at 22:38

  Xylitol cool materiaali kuulostaisi tulevaan kesään täydelliseltä ja antaisin 7-vuotiaan itse valita mieluisan mallin ja värin. <3

 • Anne
  20.5.2019 at 22:40

  Xylitol coolia olisi tosi kiva kokeilla meidön kuumakallelle 🙈

 • Veera
  20.5.2019 at 22:43

  Slusse takki olisi tarpeeseen tytölle, joka saa allergia lapsena hyttysen pistoistakain järkyttävät paukamat.

 • Päde
  20.5.2019 at 22:54

  Slusse-takki pinkkinä olisi ihana meidän pirpanalle.

 • Iina
  20.5.2019 at 22:57

  Aboard takki Navynä, kuulostaa aivan loistavalle keksinnölle!

 • Anniina
  20.5.2019 at 23:00

  Anti mosquito – takki olisi tyttärellemme varmasti mieluinen!

 • Anu
  20.5.2019 at 23:27

  Xylitol olisi mun valinta, mutta tyttö saisi päättää mallistosta mieleisensä 😊

 • TiinaPK
  21.5.2019 at 01:34

  Viilentävät vaatteet tulisivat nekin käyttöön, kun tyttö on todella lämminverinen ja nytkin on hikinäppyjä.

  -Mutta, koska mieheni järjesti elokuulle viikon reissun Lappiin, niin tuo hyttystakki Abroad olisi enemmän kuin tarpeen! Hyttysille kun on kovasti allerginen.

 • Laura
  21.5.2019 at 05:46

  Oi, mä löysin noi sattumalta noi anti-mosquito-takit kun selailin Reiman verkkokaupan sivuja, meinasin tilata. Olis kyllä pohjoisen mökkireissulla kovin testi ikinä, pahimpaan räkkäaikaan., :D
  Vihreä Abroad olis pojalle just ihana <3

 • Iiris
  21.5.2019 at 07:00

  Kaikki esittelemäsi tuotteet varmasti kelpaisi ja tulisi käyttöön mutta jos yksi pitäisi valita niin pinkki slusse-takki.

 • 1 2 3 4 5 6 8