Rankka perjantai

On tää kotiäidin elo sit rankkaa:

Yksi tuijottaa (liian läheltä) Fröbelin palikoita, toinen läpsii Aino-kirjalla omaa tuttiaan pitkin olkkarin mattoa ja laittaa sen joka välissä suuhunsa.

Kolmas juo vielä yhden aamuämpärillisen kahvia. Älkää pliis häiritkö. *)

 

Totuus: Ketjuuntuneet flunssat ovat näännyttäneet koko porukan, eilen illalla käytiin pikkukiekka Lastenklinikallakin. Huokaus.

 

*) Kyllä ne häiritsi.

 

You Might Also Like

 • Vierailija H (Ei varmistettu)
  5.12.2014 at 14:10

  Tsemppiä, voimia ja pikaista paranemista! Hitsi että noita pöpöjä jyllää. Omasta lapsituttupiiristä puolet on kipeenä ja toinen puoli toipilaina, oma perhe mukaanlukien.

  • Kristaliina
   5.12.2014 at 14:13

   Joo, nyt on kuulemma paljon tällaista tosi pitkittynyttä flunssaa! Tirppa oli viisi päivää kuumeessa (viimeinen ison kuumeen päivä viime sunnuntai), mutta on ollut hurjan vaisu koko viikon sen jälkeenkin. Syliä vaan ja ”väsyttää, väsyttää, voinko mennä nukkumaan?” ja itkuisuutta. Siksi käytiinkin tsekkauksessa, mutta ei ollut mitään. Seelalla flussa vasta pari päivää sitten alkoi.

   …ja yskä tolla Silvalla on ollut oikeastaan koko syksyn.

   Tää on tätä :)

   Nooh, tää potemispäivä oli itse asiassa aika rento kuten kuvasta näkyy :)

   Toipumisia toipilaille sinnekin!

   • TK (Ei varmistettu)
    5.12.2014 at 17:36

    Miten teidän sisäilma voi?

    • Kristaliina
     5.12.2014 at 17:50

     Hmm käsittääkseni ihan hyvin – ei ole ollut vastaavaa muina talvina/vuodenaikoina. Ja tänä talvena lähinnä vain Silvalla ja 99-prosenttisesti niin, että voidaan jäljittää, että mistä tartunta on peräisin… Mutta pitää kyllä varmaan pysyä kuuloll… hajulla, että ei vaan ole sellaista ongelmaa. Ei pitäis olla, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

 • hankriste (Ei varmistettu)
  5.12.2014 at 16:39

  meidän syksy on mennyt flunssa-korvatukehdus-flunssa-korvatulehdus-flunssa. Ja hampaat. Seuraavaks tulee varmaan taas korvatulehdus..

  • Kristaliina
   5.12.2014 at 16:44

   Voi ei! Meillä ollaan vältytty noilta korvakierteiltä onneksi toistaiseksi (kop kop puuta), ollaan menty flunssa-yskä-flunssa-flunssa-yskä-flunssa-flunssalla vaan…

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.12.2014 at 18:04

  Välillä vaan on sellasia syksyjä/talvia/keväitä, että tautia pukkaa ja pukkaa ja pukkaa… meillä oli kaksi vuotta sitten silmätulehdus-silmätulehdus-korvatulehdus-silmätulehdus -kierre, oli aika… rankkaa, muistan edelleen sen kun viimeisellä kerralla istuttiin päivystyksessä sairaanhoitajan huoneessa, silmätippa resepti oltiin jo saatu ja olisi pitänyt kotiin lähteä ja mä vaan istuin siellä kyyneeleet silmissä valittamassa, että mä en enää JAKSA yhtään tautia. No kyllä siitä sitten onneksi selvittiin, mutta johtuu pitkälti siitä syksystä, että päädyttiin siihen, että lapsiluku jäi kahteen…

 • hermoraaste
  5.12.2014 at 21:04

  Hei! Muistan et jossain sun postauksessa mainitsit ohimennen Tikkurilassa sijaitsevan hyvän nepalilaisraflan. Minkähän niminen paikka mahtaa olla kyseessä vai oonko ihan ulapalla kysymyksineni? Ollaan menossa Heurekaan huomenna ja etsitään jotain hyvää ruokapaikkaa lähistöltä ja tuo tuli mieleen :D

  • Kristaliina
   5.12.2014 at 21:17

   Sagarmatha! :)

   Vähän eri puolella Tikkurilaa, mutta jos ootte autolla liikkeellä, niin sit ei ole pitkä :) Ei siis missään nimessä mikään fine dining -paikka vaan enemmänkin perusnepsku – mutta mmmmm mitä ruokaa <3

   • Asha
    5.12.2014 at 21:26

    Mä just tänään mietin tota samaa, että mikä sen paikan nimi oli :) Maistuisi!! 

   • hermoraaste
    5.12.2014 at 21:28

    Jee kiitos! Perusnepsku on just parasta <3