Ale-alempi-alein (eli vinkki ja Reiman lisäalekoodi)

Tämä on totaalikaupallinen alevinkkaus niille, joita lasten varusteiden alennushankinnat kiinnostavat :)

Nimittäin viimeksi, kun kerroin blogissa Reiman alen alkamisesta, pyysin samalla Reiman yhteyshenkilöltä, josko hän voisi vinkata vielä n-y-t-nyt just sillä hetkellä, kun/jos alennukselle on se sellainen ihan-ihan viimeinen loppurysäys tulossa. Ja se vinkki tuli NYT.

Loppurysäysvinkin lisäksi ”kaupan päälle” sain vielä yhden alekoodin, jolla saa vielä -10 % kaikista Reimashopin tuotteista, myös aletuotteista. Eli jos siellä on -50 % tuote, siitäkin saa vielä -10 prosenttia omaa alennusta.

Alekoodi on: XTRASS15
…ja se on voimassa vain su 19.7. asti.

Nyt siellä on siis sadevaateale -40-50 % täällä.

Talvivaateale -50 % täällä.

Fleecet ja villakerrastot täällä.

Tutta-ale täällä.

…ja uusimpana tämänpäiväisenä alennettuna juttuna -40-50 % myös välikausivaatetta täällä. Esim. just ne meidän tytöillä olevat välikausihaalarit ovat nyt -40 prosentin alennuksessa. (ja siihen siis vielä se -10 %)

Myös näitä samoja, näissäkin kuvissa olevia UV-vaatteita on (mun matikalla) edelleen puoleen hintaan täällä.

Eli jos on hankintoja hankkimatta, niin kantsii vilkaista just nyt! :)

 

PS. Tyttöjen kuvissa näkyvät UV-vaatteet siis saatu Reima-blogiyhteistyön myötä (täällä ja täällä). Nämä alevinkit kuitenkin minulta ihan vinkkaamisen ilosta, eli ei ropsahda mitään korvauksia minulle, ja tyyliin noissa linkeissä ei ole mitään provikkajuttuja piilotettuna (niin kuin mulla ei ole koskaan muulloinkaan). Ja NYT mä julkaisen tän bloggauksen ja kiireesti klikkaan tuonne itsekin katsomaan, josko käyttäisin tuon alekoodin (ja siis ihan omalla rahalla) tyttöjen ensi talven toppapukuihin ennen kuin kaikki sopivat koot sieltä häviävät :)

 

You Might Also Like

 • riistahurjastelijamamma (Ei varmistettu)
  14.7.2015 at 17:21

  Thanks. Purin puolisolle toissailtanta esikoisen talviasuangstia. Nyt sekin on selätetty. So Not My Style tällainen kaupallinen blogiyhteistyö -osallistuminen, mutta kertahan se on ensimmäinenkin :)

  • Kristaliina
   14.7.2015 at 19:17

   Jees – kiva, että siitä oli hyötyä! :)

 • Liisa
  14.7.2015 at 18:55

  Kiitti muistutuksesta. Mulla onkin ollut perinteenä hankkia esikoisen syys- ja talvikamppeet viimeistään elokuun alkupuolella. Tilasin toppatakin ja kahdet erilaiset toppahousut, välikausihaalarin ja yhdet välikausihousut sovitukseen, EN!-ikäinen kun ei halua sovittaa kaupoissa mitään. Ei se välttämättä suostu sovittamaan kotonakaan, mutta täällä voin edes verrata uusia vaatteita edellisiin kun arvon, minkä kokoiset kamppeet ehkä voisivat mahtua syksyllä ja talvella.

  (Kuopuksellekin tilasin säälistä fleece-haalarin alkusyksyksi kun se reppana on aina esikoisen vanhoissa kamppeissa. Sen saa varmaan ottaa käyttöön heti.)

  • Kristaliina
   14.7.2015 at 19:21

   Oi, kunnon tilauksen ehdit jo tehdä! Apua mä jäin nyt arpomaan, kun en löytänyt Silvan kokoa enää talvihaalaria… Että oisko se sit takki & housut, vai menisikö viime talven haalari Silvalle sittenkin vielä, ja jos menisi niin siinä tapauksessa Seela on se, joka tarvitsee haalarin, ja ja ja… ÄÄÄÄÄH mä oon niin huono arpomaan näitä etukäteen ÄÄÄÄÄÄ!!!! :)

   • Liisa
    14.7.2015 at 21:58

    Minä ostin viime syksynä Ilon talvihaalarin muka varman päälle reilun kokoisena, että mahtuisi kaksi talvea… Heti vuodenvaihteen jälkeen näki, että se ei todnäk mahdu enää seuraavana syksynä. Kaveri vaan kasvaa ihan simona koko ajan. Nyt en tiedä ostanko haalarin tuon takki-housupuvun lisäksi. Olen jotenkin aina ajatellut, että pitäähän kolmevuotiaalla haalari olla, mutta pitääkö? Ehkä ei. Pitää katsoa millaiset nuo on kun tulevat. Toppahaalaria ei meillekään nyt tuosta alesta löytynyt muutenkaan.

    • real life (Ei varmistettu)
     15.7.2015 at 13:28

     Jos lapsi on päiväkodissa, haalari on must, koska se on nopea pukea ja lapsi saa itse vetskarin kiinni. Lisäksi siinä on vain yksi hukattava vaatekappale: takki+housut-setistä helpommin lähtee toinen puoli kaverin päälle, kun mummot ja kummit ja päiväkotiharjoittelijat arpovat vaatteita eteisessä lasten päälle. Muuten ei varmaan välttämätön.

 • Piipo79
  14.7.2015 at 19:07

  Matemaattisen pedanttina pakko huomauttaa että jos saa 10% lisäalen 40% alen jälkeen ni ei päädytä 50%:iin vaan alennus on pienempi :-)

  • Kristaliina
   14.7.2015 at 19:14

   Hihihii yhtä matemaattisen pedanttina pakko huomauttaa, että mäpäs en sanonutkaan niin :D

   • Piipo79
    14.7.2015 at 20:48

    Auts joo. Oletin et ne uv – vaatteet oli -40% ja siksi vedin tän johtopäätöksen ”puoleen hintaan”-kommentista :-)

    • Kristaliina
     14.7.2015 at 21:02

     Joo, noi meillä olevat UV-vaatteet on siis puoleen hintaan eli 50%, ja siitä vielä se -10 % alekoodialennusta :) …eli melkeinkuuskytmuteiihan :)

     • Piipo79
      14.7.2015 at 23:10

      Mun tarvii ilmiselvästi kerrata lauselogiikkaa ;) heh

 • Torey
  14.7.2015 at 22:08

  Kiitos! <3

  Molemille lapsille fleecea ja isommalle kuravaatteet hankittu! Alennusta yhteensä melkein 80€!

 • Katie
  15.7.2015 at 00:58

  Kiitti! Koodi käytetty toppatakkiin ja pariin päiväkotivaatteeseen. (Iik, mun vauva aloittaa päiväkodin!) :-)

 • TerhiKoo (Ei varmistettu)
  15.7.2015 at 08:27

  Kiitti, tartuttu jo ekaan alevinkkiin ja nyt vielä täältä lähti untuvatakki ”kaupunkitakiksi”.

  Kyllä mieltä lämmittää kun on (viimeinkin!!) tajunnut tämän alemaailman mahtavuuden juurikin lastenvaatteiden kohdalla. Aiemmin olen ollut se tyyppi joka on lähtenyt hädissään talvivaateostoksille kun lunta on maassa 10 senttiä ja päiväkodintätsyt ovat pari viikkoa katsoneet pahasti väärin/liian pieniin vaatteisiin puettua jälkikasvua. No nyt on kerrastot, välikausivaatteet, untuvatakit, pipot, kaikki jo heinäkuussa!! :D SÄDEKEHÄ!!

 • lepuski (Ei varmistettu)
  15.7.2015 at 13:15

  Kiitos, olin juuri aiemmin jo tilaamassa lapselle välikausikenkiä, mutta onneksi hiirikäsi oli hidas ja ehdin hyötyä vielä lisä-alesta.
  Mä ostin 3-vuotiaalle jo viime talveksi haalarin rinnalle untuvatakin ja -housut kylmimmille keleille. Lapsi tykkäsi, eikä ne kertaakaan päästäneet lunta selkään. Nyt tietysti on jo vielä helpompi, kun lapsi osaa itse pukea. Ja Reiman untuvatakki oli kyllä todella hyvä Rovaniemen pakkasille – siksipä ostin samanlaisen 1-vuotiaallekin – kiitos alennuskoodin :)

 • TaruA
  15.7.2015 at 14:01

  Minäkin tilasin, hih hih hii!

 • LL (Ei varmistettu)
  16.7.2015 at 23:00

  Kiitos vinkistä ja koodista! Tilaukseen lähti täällä sekä talvihaalari että välikausihaalari ja vielä Anturatkin bloggauksesi ansiosta. Vähän kyllä hirvittää ne haalareiden mittasuhteet, kun ovat kaikilla merkeillä eri ja vielä Reiman eri malleissakin eri. Toivottavasti ei mennyt kokovalinnat pahasti pieleen.