Odotetut ihmekengät

Yhteistyössä: Reima

Noniin. Myönnän, että olen aina vähän hymähdellyt vanhemmille, jotka kieli pitkällä odottavat jotain tietyn-ja-tietyn lastenvaatemalliston julkistamista ja sitten yötä myöten klikkailevat netistä äf-viitosta, jotta saavat just ne tietyt uusimmat hiekkalaatikkokateutta aiheuttavat haalarit ekana tilattua. Tuntuu vaan niin ä-lyt-tömältä. Mähän itse en siis koskaan tekisi mitään sellaista.

Nooh. Mä olen nyt odottanut yksiä tiettyjä välikausikenkiä jo viime syksystä asti – heti, kun sain kuulla inside-vinkin, että sellaiset on jossain vaiheessa tulossa. Uuuuu! Pakko saada! Seela-parka joutui viime syksyn olemaan kokonaan ilman sopivia välikausikenkiä, kun mä ajattelin, että en mä nyt osta mitään, kun mä haluan sitten juuri ne. Ja nyt, kun kuulin niiden perjantaina saapuneen, kävin jo heti maanantaina sieltä hakemassa.

Vaikka ei ole vielä edes välikausikenkäaika.

Ja tässä ne ”ihmekengät” nyt sitten ovat!

reima patter rajattu

Wohohohohooooo, Reiman Patter-välikausikengät!

Ja arvatkaa, mitä mä ajattelin matkalla niitä kenkiä hakemaan: että jesh, ehkä mä ehdin blogata näistä ekana. Mitäh?!?!? Mistä asti mä oon tällaisia ajatellut? Nyt on kuulkaas sielu myyty kaupallisuuden alttarille. Ei voi mitään. Kaikki on mennyttä. Heippa.

Joo. Ehkä avaan tätä vähän.

Silva sai siis vuosi sitten Reima-yhteistyön myötä Wetter-merkkiset välikausikengät (täällä postaus siitä). Ja ne ovat olleet ylivoimaisesti parhaat välikausikengät (tai itse asiassa mitkään kengät), joita tytöillä on ollut. Kengät pitävät vettä oikeastaan ihan kokonaan, myös saumoista (ainoastaan nauhojen välistä voisi hulahtaa, jos seisoisi nilkkoja myöten vedessä) eli niitä pidettiin säällä kuin säällä. Silvan mielestä ne olivat ihan lempparikengät ja niillä pärjäsi koko syksyn pitkälle talveen asti. Koskaan ei ollut kylmät tai märät varpaat.

Ainoa pieni miinus meidän käyttöön niissä oli se, että ne olivat nauhalliset. Ei jaksa solmia. Nooh, myöhemmin näin, että Wettereiden malli on päivitetty ja uusissa malleissa on joustavat nauhat. Siis silleen, että niitä ei tarvitse joka kerran erikseen solmia. Olin jo viime syksynä hankkimassa Seelallekin Wettereitä, just näitä joustonauhallisia, kun sain kuulla, että kevääksi tulee myyntiin kokonaan uusi malli Patter. Edelleen täysin vedenpitävä ja muuten sama kuin Wetter mutta siinä on tarranauhat.

OMG OMG OMG! Tarranauhat! Pakko saada! Kuuminta hottia! TARRANAUHAT!

Ja tässä ne nyt sitten on! Näitä mä oon monta kuukautta odottanut! Patterit! Uuuu uuuu uuuuu Patterit!

patter ruskea

Onhan ne hyvännäköiset ja varmasti tosi hyvät, mutta vähän ehkä huvittaa. Tähän on tultu. Voihan lapsivarustelu sentään.

Käyttökokemuksia ei vielä ole, koska… …no, on vielä talvi. Tytöt ovat kyllä juosseet näillä keittiön pöytää ympäri. Hyvät olivat juosta. Eivät kaatuneet ja silleen.

 

PS. Ja Patter tarkoittaa tanskaksi kuulemma jotakuinkin daisareita. Ahhahahahahaha! Tissikengät!

 

 

EDIT: Tässäpä teidän pyytämiä lisäkuvia!

Pohja taivutettuna mun yhden käden (vasen) sormilihaksilla – ihan helposti siis taipui näin:

ruskea patter taivutus turkoosi patter taivutus

…ja Silvan Wetterien kunto (ja valkoisen osan puhtaus) yhden kevätkauden ja yhden syyskauden mega-aktiivisen käytön jälkeen – on ollut sekä metsäkerho- että päiväkotikäytössä, ja näillä on menty lätäköissäkin:
(harjaamalla/pyyhkimällä saisi heti huomattavasti puhtaammaksi, mutta kuvasin täysin aidon tilanteen likaisena)

wetter kunto käytön jälkeen

 

40

You Might Also Like

 • Heispi
  19.2.2016 at 10:43

  Kuivat jalat!! Siitä se kaikki lähtee! :)

  • krista
   19.2.2016 at 10:51

   Totta! Ja TAAS olemme teemassa nimeltään KUIVAT JALAT :)

   Näitä muuten on… ei hemmetti… No siis NÄITÄ on vain kokoon 27 asti, mutta niitä Wettereitä on kokoon 38 asti. JA siellä ois oranssit. Pitäiskö…? :D

   • Heispi
    19.2.2016 at 11:54

    Ooh! Pitäisi!! Mulla on yleensä 38,5 koko eli joudun ottaan 39.. harmi. Mä kuljen yleensä aina goretexkengissä jos on mahdollista että on märkää.

    • krista
     19.2.2016 at 14:47

     Mulla ois 36 eli mä saisin ihan reippaasti vielä noi… ORANSSIT! Äääh, tekisi mieli… :)

   • Annu
    19.2.2016 at 20:36

    Miks mä en löydä Reiman sivuilta noita wettereitä?
    Löytyy vaan noi tissikengät ja lenkkarit jotka loppuu 27?:/

    • krista
     19.2.2016 at 20:40

     Onko hakusana oikein: wetter…? (ei siis wetteri vaikka mun kirjoittaman se siltä saattaa näyttääkin :D ) Eli tonne ylös hakusanaksi wetter, niin ne kaikki tulee sieltä! :)

 • Tilia
  19.2.2016 at 11:07

  Onko näissä Reimoissa siis jotain erityistä hyvää verrattuna vaikka Vikingin välikausikenkiin, joissa on tarrat olleet ainakin 10 vuotta vakiona. :)

  • Tilia
   19.2.2016 at 11:09

   Laita muuten tuosta valkoisesta reunuksesta kuvaa 3 kk ja 6 kk käytön jälkeen, että pysyykö miten valkoisena. Harmaa on kyllä kengälle anteeksiantavampi kenkäväri kuin oranssi. :)

   • krista
    19.2.2016 at 11:35

    Hahaa Silvan Wettereissä itse asiassa se valkoinen on se PUHDAS kohta sitä kenkää :D Tsekkaa täältä eka kuva: http://www.puutalobaby.fi/keltaiset-kuratytot-ja-alekoodi-reimalle/ Mutta joo kävin eteisessä katsomassa ja ei se valkoinen ollut mun silmään yhtään paha. Riippuu tietysti, mitä oma silmä sietää :) Voin laittaa siitäkin kuvan! :)

   • krista
    19.2.2016 at 14:45

    Lisätty Silvan Wettereistä kuva yhden kevätkauden ja yhden syyskauden käytön jälkeen! :)

  • KattiLaKoo
   19.2.2016 at 11:18

   Mä yritin etsiä täysin nauhattomia varrellisia vk-kenkiä mm. Vikingiltä, mutta en löytänyt. Muistatko mallia? Onko niissä myös värivalikoimaa? En haluais pojille täysin identtisiä jalkineita.

  • krista
   19.2.2016 at 11:23

   Joo siis tarralenkkarithan taidettiin ”keksiä” jo silloin, kun mä itse olin lapsi :D Se tässä itseä (muun muassa) ehkä huvittaakin :)

   Mutta joo se mun kielipitkälläodotus siis siitä, että oltiin todettu nuo Wetterit niin hyviksi ja nämä on nyt sit samat tarroilla :) Et silleen ”uuuu uuu uuu”. OMG :D

 • KattiLaKoo
  19.2.2016 at 11:09

  Äää!!! Miks tarrallisten koot loppuu 27:an?!? En tykkää! Meidän poikien jalat kasvaa joka askeleella: 3,5-vuotiaalle menee nyt 27 eli ei enää syksyllä, 4,5-vuotiaan kengät on jo aikalailla kokoa 30. Mä haluaisin molemmille tarralenkkarit… ja mietin, että maksaisinko 65€ kengistä, joiden käyttöikä jää max. pariin kuukauteen… Täytyy tehdä mittailuja ja miettiä, jaksaisko nauhojen kanssa temppuilua… päiväkodillakin varmaan kiittelisivät solmimista vaativia popoja 😁

  • krista
   19.2.2016 at 11:29

   Joo hei Reimalle terkkuja, että jatkossa näitä sit isompiinkin kokoihin! Mä otin Silvalle nuo isoimmat 27-kokoiset, ne menee varmasti vielä syksynkin. Mutta kyllä mä sen jälkeenkin mieluummin valitsisin tarrat kuin nauhat!

   Noissa Wettereissä on sit tosiaan se kuminauhamalli myös olemassa; niitä ei tarvitse solmia. Mutta SILTI tarranauha on mun makuun vielä parempi!

  • Silja
   19.2.2016 at 11:38

   Viime syksynä 3,5-vuotiaalla oli Wetterit joustonauhoilla päiväkotikäytössä. Ei kai ollut mitään ongelmia, kun ei päiväkodista ainakaan toisia kenkiä toivottu ;) Itse sai jalkaan, kunhan muisti seistä eikä istua pukiessaan.

   • krista
    19.2.2016 at 11:45

    Joo ja meillähän oli siis Silvalla viime syksyn vieläpä tavallisilla nauhoilla. Me oltiin solmittu ne niin, että olivat riittävän löyhällä, että kengät pystyi itse laittamaan vaan työntämällä jalkaan. Eli just seisaallaan ja sit vaan jalan työntö sisään. Mutta sitten aina joku (hih mun äiti) meni kiristämään nauhoja liian kireälle ja sit ähkittiin, että pitää taas solmia :) Mutta joo veikkaisin, että joustonauhat ovat hyvinkin käyttökelpoiset; ne oltais tosiaan viime syksynä ostettu Seelallekin, jos en ois saanut korviini huhua näistä Pattereista :)

  • krista
   22.2.2016 at 09:45

   TUOREITA UUTISIA REIMALTA:
   Sain sieltä meiliä, että asiakkaiden toiveet on huomioitu – kevääseen tämä ei ehtinyt, mutta ensi syksynä Pattereita saa kokoon 30 asti! Jee!

   • a
    23.2.2016 at 07:31

    Kiva uutinen (paitsi meille, kun kevään kenkäkoko on jo se 30, huoh).

 • Ansku
  19.2.2016 at 11:09

  Minkälainen pohja noissa? Onko se kuinka joustava? Saako toivoa sellaista ”pohjan taivutuskuvaa”?

  • Jenn-
   19.2.2016 at 11:20

   Mäkin haluan nähdän pohjantaivutuskuvan. Kun just noissa edellä mainituissa Vikingeissä on niiiiin kankea pohjan, etten ikinä laita sellaisia lasteni jalkoihin.

   • A
    19.2.2016 at 13:14

    Mä olen aikuisena itse käyttänyt koon 37 Wettereitä ja ne oli oikein mukavat jalassa, pohja ei ole kankea kuten Vikingeissä pahimmillaan (Vikingeissä on muuten isoja eroja) vaan mun makuun sopivan joustava. Ostaisin lapselle (omat Wetterini eivät olleet vedenpitävyydeltään parhaat, mutta toisaalta joutuivat mun työmatkapyöräilykäytössä aika kovalle käytölle…niin ja tosiaan pitkä käyttökausi, kun menivät villasukan kanssa loskatalven ajankin…kunnes alkoivat päästää vettä läpi).

   • krista
    19.2.2016 at 14:44

    Nyt löytyy! :) Kuva lisätty bloggaukseen! :)

   • Tilia
    21.2.2016 at 15:04

    Tässä testailin talvikenkäpuolelta just Kuomien ja Vikingien taipuisuudet. Ainakin noilla meidän eteisen kengillä se olimihan yhtä hyvä. Tämä lastenkenkäkeskustelu on kyllä aina mielenkiintoista seurattavaa: vuorotellen kenkien pitäisi olla joko mahdollisimman tukevia tai sitten mahdollisimman joustavia. Jossain vaiheessa pohjan piti olla myös kiertojäykkä. Onkohan sekin jo menneen talven lumia? Ja sitten on vielä tarhatossukeskustelu – ne on kuitenkin yleensä ulkokenkiä pitempään päivittäin jalassa. Ei ole helppoa ei.

    • krista
     21.2.2016 at 15:22

     Kuomistahan itse asiassa oon kuullutkin, että ne eivät ole ergonomialtaan mitenkään hyvät… Just liian jäykät. Luin jonkun fysioterapeutin haastattelunkin, missä niitä haukuttiin. Hitsi, muistaisinkohan lähteen… Nyt ei tule mieleen, voin yrittää googlata!

     Mutta siis: Kuomat on meilläkin molemmilla tytöillä. Seelan Kuomat ovat ystävältä lainasta ja Silvan kuomat saatiin mummilta lahjaksi. Ja niillä mennään. Jos itse ostaisin omalla rahalla uusina, luultavasti vähän yrittäisin tehdä pohjavertailuja, josko löytyisi samaan hintaan parempia. Toisaalta sitten talvikengissä on varmaan PAKKO olla paksut pohjat lämpimänäpysymisen kannalta. En ole itse asiassa kuullut, oisko Kuomille sitten niin paljon parempaa vaihtoehtoakaan talvikengissä tarjolla. EDIT!!!! Kävin just eteisessä taivuttelemassa Seelan Reiman talvikenkiä, jotka ovat Seeluskalla nyt keväämmällä enemmän käytössä olleet, aiemmin olivat vähän liian isot… Ja nää Reiman talvikengät ovat HUOMATTAVAN paljon taipuisammat kuin Kuomat!!! Ääk, nää käyttöön loppputalveksi!

     Jäykkyys ja kiertojäykkyys ovat vanhaa maailmaa – nykyään pitäis olla just kiertolöysää :) Täällä suht hyvä lähde: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=jal00047

     Tarhatossuissa me haluttiin mahdollisimman ”tossuton” tuntuma ja nahkapohja. Silvalla on ne sellaiset perus-karjalanpiirakka-jumppatossut :) Näitä tällaisia me käytettään kesälläkin mahdollisimman paljon, ihan ulkonakin siis vedetään pokkana näillä: http://www.puutalobaby.fi/parhaat-pihakengat/

     • krista
      21.2.2016 at 15:29

      Reimatec Yann näyttävät olevan (kuvien perusteella, tätä väriä ei enää nettikaupassa ollut) nää Seelan talvikengät, joiden pohja joustaa hyvin!

     • a
      22.2.2016 at 09:31

      Kuomista mielipide vaihtelee, joku asiantuntija piti niitä musta hyvinä. No mutta oli miten oli, meillä on lapsella on Eccon kevyet ja joustavat goretexit, Kuomat ja talvikumpparit. Näistä eniten käytössä on goret (koska Hkin talvi on märkä), mutta jos lapsi saa valita, niin hän ottaa Kuomat. Aina. Tai sitten kumpparit. Tämä tosin voi johtua siitä että Kuomat pääsevät niin harvoin käyttöön (kun ne kastuvat loskassa), mutta ne on ehdottomasti talvikengistä lapsen lempparit.

      Kesäkengissä sitten ne on Crocsin ballerinat heti kun vaan on tarpeeksi lämmintä. Tai paljaat varpaat :) Mutta ehkä Kuomien ja Crocsien väliin pitää hankkia jotkut välikausikengät :) (tosin lapsi varmaan mieluiten kulkee kumppareissa ;)).

  • krista
   19.2.2016 at 11:26

   Joo hei laitan, kun pääsen paremmin koneelle! Mä en ole Vikingejä taivutellut, joten valitettavasti ei ole vertailupohjaa… Mutta laitan, jos kuva auttais!

   Mutta sellainen hyvä kokemus oli noista Wettereistä jo silloin vuosi sitten, että Silvahan ei niillä kompastellut koskaan! Uusilla kengillä (silloin oli vielä vanhat lasit) muuten tirpalla oli usein kompasteluongelmia, jos ne olivat liian tönköt pohjaltaan. Mutta noilla se on liikkunut ketterästi; nää oli lempparit silloin metsäkerhossakin, kun niillä oli hyvä liikkua.

  • Vyyhti
   19.2.2016 at 12:43

   Minuakin kiinnostaa. On tosi vaikea löytää lastenkenkiä joissa olisi tasainen joustava pohja. Nyt on menty pääasiassa Superfiteillä, vaikkei nekään kaikilta osin ihan optimaaliset ole.

  • Nellisi
   19.2.2016 at 13:07

   Täällä liitytään kans pohjantaivutuskuvan toivojiin!! Ostin (onneksi vain kirpparilta) likalle Vikingit ja jää kyllä käyttämättä. Maailman tönköimmät ja kömpelöimmät kengät. Yhtenä päivänä oli päikyssä jalassa, mutta sitten totesin mieluummin etsiväni kirpparihinnoilla Kuomat, jotka on vähän paremmat.

   Noi vaikuttaa tosi hyviltä, mutta mulla ei kyllä oikein riitä rahat, että ostais upouudet kengät. :/ Lisäksi toi kengän koon mittaaminen on ihan ydinfysiikkaa! 😒

   • Päivi
    20.2.2016 at 22:27

    Mä suosittelen ihan hurjasti tällaista mittaa: https://www.kinderfuesse.com/english/how_the_plus12_works

    Ihan paras! Eka mittaan lapsen jalan ja sitten mitan kanssa heilun esim. kirpparilla ja mittaan kengät sisältä. Kenkien numerot eivät tosiaan kerro mitään.

  • krista
   19.2.2016 at 14:43

   Nyt on taivutuskuvaa! :) En saanut tähän kommenttiin kuvia, mutta laitoin alkuperäiseen postaukseen!

   • Emmi Nuorgam
    19.2.2016 at 23:41

    Mikä tää taivutusjuttu on? Tai siis miksi niiden pitää taipua?

    • krista
     19.2.2016 at 23:58

     Se on käsittääkseni lasten kengissä hyvä; pitäisi olla ohut ja taipuisa pohja, ei liian sellainen… …tukeva tönkkö niin kuin ennen lastenkengät oli. Tekee hyvää jalan lihaksiston kehittymiselle ja tasapainolle :)

    • krista
     20.2.2016 at 10:36

     Täällä muuten vanha mutta hyvä Lähiömutsin kirjoitus lasten kenkien valitsemisesta: http://www.mutsiavautuu.com/2014/04/miten-valita-lapselle-hyvat-ja.html

     • Lähiömutsi / Hanne
      21.2.2016 at 10:49

      Mäkin olen tykännyt Reiman Wetter-välikausikengistä, juurikin tuon yllä mainitsemasi linkin takia hihi! Näillä pääsee näppärästi kiipeilemään ja remuamaan, kun pohja ei ole tiiliskivi. Mä annoinkin jo aikaisemmin Reimalle palautetta samasta asiasta, mistä täällä muutkin harmistuvat. Kokoja pitäisi ehdottomasti olla isompina tästä uudesta tarrallisesta versiosta! Mä kun juurikin tahtoisin sellaiset esikoiselle, joka pukee itse ja joka tahtoisi päiväkodissa päästä ulos ilman, että tarvitsee pyytää apua. Kuopukselle mielelläni sidon (istuvuus parempi), kun kuitenkin joudun kenkien kanssa auttamaan.

     • krista
      21.2.2016 at 10:58

      Toi ketteryys tuli tosiaan todistettua täälläkin: Silvalla tosiaan on/oli taipumus (uusien lasien myötä se on helpottanut) muksahdella nurin etenkin aina uusilla kengillä. Mutta ei näillä! Tai siis noilla Wettereillä.

      Täytyy tosiaan antaa noista kokoasioista palautetta – mä annan kans! Varmaan mitä useampi tästä antaa palautetta, sen vahvempi tuntuma sinne tulee, että näitä asiakkaat haluavat!

 • Sini
  19.2.2016 at 12:16

  Oi, mistä kävit hakemassa? Jos vaikka kävis ihan livenä ihastelemassa :D Luulen, että nää vois olla just hyvät meijän 2,5-vuotiaalle!

  • krista
   19.2.2016 at 12:26

   Ajoin Vantaalle Tammistoon asti :) Sinne oli tasan viikko sitten (siis pe) tullut eka erä myyntiin. Ja nettikaupassa tietysti varmimmin kokoja! :)

   • Sini
    20.2.2016 at 16:40

    No sattuipas. Asutaan ihan siinä lähellä, joten mainonnan uhrina köröttelin heti tänään kenkiä sovittelemaan. Vaikuttivat niin hyviltä, että mukaanhan ne lähti! Niin ja liityin klubiin vasta eilen ja sain alen ilman koodejakin. Mainitsin asiasta kassalla ja se riitti :)

    • krista
     20.2.2016 at 16:42

     Jeeee! Tää siis hyvä vinkki kaikille: LIITTYKÄÄ KLUBIIN! :D Hitsi pitäiskö tästä tehdä vielä erikseen postaus, niin ihmiset huomais paremmin… Toi on kuitenkin sen verran hyvä etu! :)

 • Sonja
  19.2.2016 at 13:06

  Äh! Mä oon odottanu näitä myös, mutta sinisestä oli jo koko 27 loppu. :( Värit muutenkin harmittaa. Ois olla ihanaa saada pojalle punaset tai oranssit tai vaikka vihreet, mutta nyt on tarjolla vaan pastellisävyjä ja murrettuja.

  • Krista kirjautumatta
   19.2.2016 at 13:26

   Reiman nettikaupassa tuota samaa sinistä kuin Silvalla näyttäis olevan vielä 37kpl varastossa, tsek tsek! :) Mä tykkäsin siitä väristä eniten, tosi hehkeä turkoosi ♡

   • Sonja
    19.2.2016 at 14:47

    Mulla on lahjakortti, mitä ei voi käyttää verkkokaupassa. Kumpa voisikin. Täytyy vaan pitää peukkuja, että saatais noi. Laittoivat Tammistossa nimen ylös. :)

    • Sonja
     19.2.2016 at 14:51

     Mulla on lahjakortti, mitä ei voi käyttää verkkokaupassa. Kumpa voisikin. Täytyy vaan pitää peukkuja, että saatais noi. Laittoivat Tammistossa nimen ylös. :)

     Kiva kuulla, että on voimakas turkoosi! Tykkään näistä välikausikengistä just värimaailman takia. Eivät näytä lenkkareilta, vaan enemmän tennareilta.

    • krista
     19.2.2016 at 14:52

     No voi hitsi! Mutta eiköhän niitä tule vielä lisää, hyvä että jätit tietosi! Me haettiin siis maanantaina Tammistosta nämä ja silloin vielä nämä oli ihan hyllyssä, olivat siis just kokoa 27… Veinköhän mä sun nenän edestä…? Anteeksi! :) Toivottavasti saatte nuo haluamanne!

 • A
  19.2.2016 at 13:10

  Muakin ärsyttää todella paljon kokopolitiikka. Ostaisin 4v. tytölle, mutta kun koko pitäisi olla 29-30, niin enpä sit osta. Todella ärsyttävää siksi kun musta just tuollaiselle 3-5v. tyypille tarrat ois passelit, päiväkodissa kun pitää (tai on suotavaa) saada kengät itse jalkaan. Joustonauhat ei ole yhtään niin kiva musta…joten taitaa olla että Vikingit tulee tänäkin keväänä. Harmi, koska näiden Wetter/Patter kenkien muotokieli viehättää mua kovasti.

  • krista
   19.2.2016 at 14:58

   Mä oon aika varma (täysin varma), että tätä kautta menee terveiset eteenpäin Reimalle! Ja luulenpa, että asiakkaiden palaute näihin vaikuttaakin, kun suunnittelu/päätöksenteko tapahtuvat Suomessa…. Eli täällä me asiakkaat huutelemme: Pattereita sit jatkossa isompiinkin kokoihin, jookos!?! :)

   Kannattaa kuitenkin hypistellä (jos noi kengät muuten miellyttää) tuo joustonauhamalli! Mä oon samaa mieltä, että tarrat on vielä paremmat kuin joustonauhat. Mutta jos tarraa ei olisi koon puolesta saatavilla, mä valitsisin itse tuon Wetter-joustonauhan. Siellä on vieläpä tosi paljon värivaihtoehtoja. Rehellisesti sanottuna tykkään niistä väreistä vielä enemmän kuin noista Patterin väreistä :)

 • Haukkamamma
  19.2.2016 at 15:20

  Ei sentään ole mitään tarjouskoodia reiman shoppiin puutalon lukijoille? ;D

  • krista
   19.2.2016 at 15:37

   No mä aloin jo tässä itsekin miettiä, kun tässä välikausikenkiä miettii jo useampi, että oisko mun pitänyt kysyä… Ei ole siis ollut puhetta mistään koodista vielä eli ihan lähitulevaisuudessa ei harmi kyllä ole tulossa. Lupaan, että en pihtaa tietoa, vaan heti jos saan, niin kerron! :)

  • K
   19.2.2016 at 20:00

   Reima Clubin etuna on helmikuun ajan 10 euroa alennusta 50 euron ostoksesta. Myymälässä alennuksen saa kun ilmoittaa sähköpostiosoitteensa ja nettikaupassa koodilla (en viitsi koodia tähän laittaa, mutta luulisin, että sen saa liittymällä clubiin).

   • krista
    19.2.2016 at 20:37

    Hei ihan mahtavaa, kiitos – täähän on JUST hyvä tähän!!! Itsellenikin tuo uutiskirje tulee ja tavallisesti luen, mutta toi oli jotenkin jäänyt väliin. Mutta löysin, siellä se oli! Nyt siis liittymään tonne: täällä. ja tuolta siis tuo Reima Club-kohta!

    Hitsi nyt pitää vaan toivoa, että saahan sen koodin, vaikka vasta nyt liittyy (uutiskirje tullut 16.2.)… Mä voin vielä tarkistaa tätä Reimalta!

    • Haukkamamma
     20.2.2016 at 23:59

     Okei, kiitos tästä reima club vinkistä! Kävin heti liittymässä. :D Tässä kun hoitotuella kitkuttaa niin jokainen säästetty euro tuntuu arvokkaalta. ;) Vielä ei ole mitään tuommosta uutiskirjettä näkynyt mutta josko tulee viiveellä.

     • krista
      21.2.2016 at 10:40

      Se voi tietty olla, että ne eivät sitä jälkikäteen lähetäkään (en siis tiedä) – mä itse varmaan laittaisin asiakaspalveluun viestiä ja kysyisin, että liityin vasta, koska kuulin tällaista maaaahtavasta edusta ja voisko sen vielä saada :) Mä oon muutaman kerrran käyttänyt Reiman nettisivun asiakaspalvelu-chattia ja se on ollut tosi nopea tapa saada johonkin vastaus. Mutta sillä on varmaan jotkut aukioloajat eli varmaan ainakin huomiseen pitää odottaa ennen kuin se on auki!

     • krista
      21.2.2016 at 10:41

      …ja TODELLAKIN tiedän tän säästämiseurojen tärkeyden! Ja tässä tulee vieläpä ihan kymppi eli ihan iso raha jo näille budjeteille!

 • jonnaa
  19.2.2016 at 17:22

  Meijän mimmi saa siis kevääksi tissikengät. Just tänään tutkin näitä eri vaihtoehtoja. Ja mikä parasa reiman tammiston myymälä on sopivasti ihan duunipaikan vieressä joten niitä voi käydä vähän taivuttelee ennen kun teen päätöksen.

  • krista
   19.2.2016 at 20:41

   Jesh! Tissikenkäbuumi! :D Psst pssst pssst tsekkaa säkin tuo Reima Clubin uutiskirjealennus!

 • sup
  20.2.2016 at 08:50

  Mulla oli varmaan jotkut maanantaikappaleet noista Wettereistä kun viikon loskassa polkemisen jälkeen alkoivat päästää vettä sisään :( tosin ostinkin ne tuolta Tammiston myymälästä jollain 20e:lla että rahallinen menetys ei ollut suuren suuri. Mutta heti jäi semmonen olo että ei ikinä lapselle näitä. Ehkä näiden muiden positiivisten kokemusten myötä vois laittaa uudelleen harkintaan.

  • krista
   20.2.2016 at 11:00

   Hitsi! Mutta tiedätkö mä oon kuullut nyt muutaman Wetter-falskaamistarinan ja niissä on ollut yhteiset tekijät: aikuiset ja loskassa työmatkapyöräily! (en siis pelkästään tästä, vaan joskus aiemminkin postauksessa tuli tämä puheeksi) Voisiko olla, että se märkä on pyöräillessä pursunnut just tuolta nauhojen/läpän väleistä?

   Kyselin joskus Reimalla käydessäni tästä falskaamismahdollisuudesta ja sieltä sanottiin, että EHDOTTOMASTI yhteys asiakaspalveluun, jos Wetterit vuotaa. Vaikka ois alekoristakin! :) Jos nyt oikein muistan, he ottavat käsittääkseni vialliset/viallisiksi epäillyt tuotteet ihan testiin. Mulle kerrottiin silloin, että Wettereissä on ihan sellainen ”tekniikka”, että vuotamisen ei pitäisi olla mitenkään mahdollista (paitsi jos tuotteessa on joku valmistusvika) – ja siis mä sain kuulla ihan sen tekniikankin, mutta sitä ei haluta kilpailijoiden korviin :) MUTTA että jos Wetterit vuotaa muualta kuin sieltä nauhojen alta läpän taiteesta, niissä on silloin joku vika ja ne kannattaa ehdottomasti palauttaa!

   Mutta jotenkin tuosta vois hyvin kuvitella, että loskassa pyöräillessä se rapa (iyyyyyh!) lentää nilkoille niin, että se sieltä raosta sit pääsee sisään… Eli että siihen tarkoitukseen valitettavasti läpälliset kengät ei olisi hyvä vaihtoehto :(

   • a
    20.2.2016 at 11:11

    Mun Wetterit falskasi ihan kenkäosasta, sen nauhaosasta falskaamisen oisin ymmärtänytkin. Mulla on ollut pyöräilykäytössä (lasten/juniori) goretexejä Vikingiltä ja Superfitiltä, eikä niissä ole falskannut edes nauhakohdat. Mutta mun Wetterit oli niitä ekoja eriä (ja ois ehkä pitänyt reklamoida, mutta en jaksanut kun heitin ne vaan roskiin yhden kylmien ja märkien varpaiden reissun jälkeen potutuksessa).

    • krista
     20.2.2016 at 11:20

     No höh, ois kyllä ehdottomasti kannattanut reklamoida! Mutta ei sitä kyllä aina jaksa – nimimerkillä viallinen vedenkeitin neljä vuotta kaapissa… :( Se voi muuten se tosiaan olla niinkin, että tuo mun kuulema tekniikka on tullut käyttöön Wettereihin vasta myöhemmin, jos sulla tosiaan oli ekoja eriä…

    • Sup
     22.2.2016 at 07:56

     Joo kyllä mullakin ne falskaa ihan siitä pohjan ja päällisen saumasta koska varpaat ja jalkapohja kastuivat litimäriksi ja nilkka pysyi kuivana. Voikohan enää reklamoida kun kengät on ehkä pari vuotta vanhat? :D

     • krista
      22.2.2016 at 08:39

      Itse varmaan ainakin laittaisin viestiä ja kysyisin, että mitä mieltä ne on. Tuon ei nimittäin pitäisi olla millään tavalla mahdollista…

 • Petra
  24.2.2016 at 13:46

  Mun kokemus Wettereistä ei mikään järin hyvä ole. Parin viikon käytöllä ekaluokkalaisella ne oli jo aivan kamalan näköiset ja kuivuminen kestää ikuisuuden. Neljän tunnin kuivumisen jälkeenkin pinta totaalisen märkä, vaikka ei vettä nyt sisäänsä päästäkään niin saisi tuo pintakin kuivua edes aamuun mennessä. Nauhojen niitit irtosivat toisesta kengästä myös alle kuukauden käytöllä. Saatiin kyllä uudet kengät hyvityksenä, mutta en jatkossa noita kyllä enää osta.

 • Pia
  11.3.2016 at 06:40

  Pakko kommentoida! Kävin eilen Reiman Clubi-illassa(oulussa) ja nämä kyseiset kengäthän sieltä mm. mukaan lähtivät. Se mikä tilanteessa huvitti niin kassatäti totesi että nämä kyseiset kengät olivat saaneet kuulemma jossain blogissa maininnan että ”ihmekengät” :) Siinä naureskellen että kyllä niillä blogeilla ihmeellinen vaikutus on, koska en varmaan itsekkään näitä kenkiä olisi muuten innostunut ostamaan. :)

  • krista
   11.3.2016 at 14:54

   Hahaa, hauska! :D Että täällä mä kotikalsareissa kotona näppäilen koneelle jonkun sanavalinnan, jota sitten oululaisen liikkeen myyjäkin käyttää – blogien vaikutukset tosiaan, hih ei sitä voi edes itse tajuta :D

 • Mellu
  15.3.2016 at 23:27

  Onko muut käsitelly noi kengät jollain suoja-aineella? Meillä kans odottaa noi jo käyttöön pääsyä, ja miettisin et kun lapus oli jostain suojakäsittelyst että millä aineella sit ja onko sillä käsittelyllä joku merkitys/tarve?

  • krista
   16.3.2016 at 08:11

   Hei tämäpä ei ole tullut mieleenkään! En ilmeisestikään lukenut niitä lappuja kovin hyvin :D Mä kysyn Reimalta, palataan!

   • Mellu
    16.3.2016 at 23:33

    Mahtavaa! Itsellä on taipumus lukea kaikki liput laput turhankin tarkkaan ja aina joku asia herättää ihmetystä. :D tilasin kengät netistä niin en kenkäkaupan myyjäparkaakaan ole voinut kysymyksilläni vaivata. Onneks täältä saa vastauksia! :)

    • krista
     16.3.2016 at 23:58

     Joo hei mä palaan, kun saan vastauksen! :)

 • Mii
  26.3.2016 at 08:44

  Varmaan tosi tyhmä kysymys,mutta onko nää just vuorelliset kevät-syksy kengät vai meneekö myös kesällä? Kesäkelillä tarkoitan sitä kesäistä vesisadetta ja lämpötilaa +15.
  Mä oon siis oikeesti ihan idiootti lasten vaateasioissa, mutta nyt pakko asioita miettiä kun tulevat lähiaikoina menemään päiväkotiin jossa tietenkin ulkoillaan joka säällä (toisin kun kotona).
  Nää ois nyt lekmerillä hyvässä alessa ni vois pistää tilaukseen :)

  • krista
   26.3.2016 at 08:55

   Ei oo tyhmiä kysymyksiä näissä lastenvaateasioissa! :) Mä kans oon ollut ihan urpona aina uusien tarpeiden tullessa; just hoitoonmeno oli yksi sellainen, joka muutti tuota varustelupuolta.

   Silvalla noita pidettiin viime keväänä siitä asti, kun ne saatiin (huhtikuu) ja jonnekin kesäkuulle asti, jossa laitettiin sitten ihan sellaiset ohutpohjaiset halpis-tennarit. Ja sit syksyllä käyttö alettiin joskus siinä, kun kelit alkoivat kylmenemään. Plus 15 vesisade on vähän siinä ja siinä; mä luulen, että noi on siihen ehkä liian kuumat. On siis vuorelliset. Mä laittaisin näin teoriassa ajaltellen tuollaiselle kelille ehkä ohuet sukat ja kumisaappaat päiväkotiin. Mutta mun mielestä yhdistelmällä nämä + kumisaappaat + kevyet tennarit + sandaalit (meillä on ihan crocsit) pärjää maaliskuusta marraskuulle – ja sit talvikengät niille talvikuukausille. Siinä meidän tyttöjen tänhetkinen vuoden kenkävalikoima :)