Muistutus menneisyydestä

Tänään huomasin jääkaapin ovessa keltaisen post it -lapun. Katsoin sitä ja tajusin, että lappu on ollut tuossa paikoillaan nyt 4,5 vuotta.

muistutus jääkaapin ovessa

Paljon on muuttunut sen jälkeen, kun vihreällä tussilla nuo kaksi sanaa kirjoitin ja kiinnitin lapun jääkaapin oveen.

Se oli aikaa, jolloin vielä kuvittelin, että jollain tuollaisella olisi yhtään mitään väliä.

puuttuvat listat

Listat-shmistat.

18

You Might Also Like

 • Heispi
  25.4.2016 at 15:53

  Hahaa!
  Mä tykkään listoista. Tai en tykkää. Rakastan! Kun on listalle kirjoittanut jonkin asian, sen voi pyyhkiä aivoistaan ja jää tilaa jollekin muulle :)

  • krista
   25.4.2016 at 15:57

   Hahaa, mä aloin miettiä, että ”hmm aika erikoinen rakkaussuhde, listaan” (siis tarkoittaen seinälistoja/lattialistoja). Sitten tajusin, että AAAA LISTAT.

   Mä teen nykyisin listoja oikeastaan vaan lähtömeiningeissä (pakkaaminen/ostokset) tai sitten stressaavina aikoina, jolloin tekemisten listaaminen auttaa hahmottamaan, että kuinka paljon niitä rästihommia oikein onkaan. Töissä ollessani harrastin post it -lappuja PALJON. Siltä ajalta tuo jääkaapin lappukin on :)

   • Heispi
    25.4.2016 at 16:11

    Heh, mä en edes tajunnut kunnolla, että sun listassa lukee lista :D mut joo tää perusarki on sen verran leppoisaa, ettei niitä listoja tarvii niin paljon. Ruoka- ja kaupalistat :P

 • Lilah
  26.4.2016 at 07:20

  Sulla on keskeneräisyyden sieto melkoisella tasolla! Itsellä käy melkein niin, että jos listan asia olisi toisen osapuolen hoidettava eikä kohtuuajassa tapahdu, teen sen itse. Pitkään keskeneräisinä pysyvät jutut on sitten sellaisia ”poissa silmistä poissa mielestä” eli ei missään nimessä päivittäin silmään sattuvalla listalla.

 • Puumis
  26.4.2016 at 11:31

  Aahhaaahh – meillä on keittiön liitutaululla maininta ”makuuhuoneen lista” (rempatessa yksi lista piti uusia, ei olla vielä toistaiseksi saatu sitä maalattua vaan se on puunvärinen – mutta hei! Paikallaan kuitenkin jo!) . Ollut siinä jo kuutisen vuotta… No, onhan se varmaan vartin homma maalata, että eipä silti… :D