Puutalon kesäbiisilista

Olipa hassua huomata, että mun Spotifyhyn tekemälle Shaky shaky boom boom -sheikkausbiisilistalle tuli muutamia seuraajia.
”MITÄ?!?! Onko tääkin joku sosiaalinen media?!?!?!”

Hah heti tuli sellainen olo, että näkeekö joku nyt jostain, että mitä kaikkea me kuunnellaan. No, ei kovin salaista siellä olisi, Risto Räppääjää lähinnä. Eikä sieltä ehkä näekään.

Ai että mä olen pihalla näistä.

Mutta mäpäs teinkin jo uuden listan. Tai itse asiassa ei , vaan me.

Me nimittäin tehtiin meidän perheelle oma kesäbiisilista, jota me kuunnellaan esimerkiksi autossa matkalla jonnekin. Tai (heh) joskus vaikka kotona illallispöydässä, ettei tarvitse kuunnella lasten kiljumista jos muuten meinaa meno mennä meno ihan villiks, villiks. Se muuten puuttuukin listalta, se villiks villiks, hulluks hulluks.

Mutta se lista! Kas tässä:

Listalle laitettiin kesälemppareita kaikilta perheenjäseniltä. No, enimmäkseen lapsilta, myönnettäköön. Mutta muutama myös aikuisilta.

Ottakaa siis ihmeessä kuunteluun vaikka viikonloppuautomatkalla mökille, jos sellaiselle olette menossa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

(Vielä on kesää jäljellä ja silleen. Ja ei, se biisi ei ole listalla. Uhhuh.)

 

PS. Pitäisikö sun mielestä listalle lisätä vielä jotain kesäisiä fiilistelybiisejä? Vinkkejä saa antaa! Mitkä on teidän parhaita kesäfiilisbiisejä?

9

You Might Also Like

 • Torey
  2.8.2019 at 18:59

  Joo, noiden seuraajien puolesta seki on tietynlainen some. :D Mäki joskus sitä vähän yllätyin. Mulla on lempparit jaettuna kotimaisiin, ja muihin. :)

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/08/02/miten-saa-purukumin-irti-miehen-pen/

 • Kirmi
  2.8.2019 at 20:53

  Meillä on tänään kuunneltu kakkalallia -suosituksestasi- useampaan otteeseen. En ole myöskään tiennyt, että spotifyssa voi myös seurata.