Puutalolasten taikablogi: Espanjassa

Ekaluokkalainen kirjoittaa:
(saneltu äidille)

Mä olen perheen kanssa Espanjassa. Mä kävin Pacosintuvalla perhekerhossa ja sen jälkeen mä menin rullaluistelemaan. Mä rullaluistelin kolme kilometriä! Olisin halunnut luistella vielä takaisin Pacosiin, mutta sinne oli tosi pitkä matka ja äiti sanoi, että otetaan taksi loppumatkaksi.

Sisko kävi perhekerhon jälkeen eläintarhassa isin kanssa.

Minä kävin tutustumassa mun Espanjan-kouluun. Mua jännitti. Ehkä aika paljonkin. Mua jännittää aloittaa koulu täällä, mutta siellä on kavereita ja se helpottaa jännittämistä.

Minä olin pari päivää poissa Suomen-koulusta, koska me tultiin tänne Espanjaan. Olen tehnyt läksyjä ja nyt on kaikki läksyt tehty. Äiti piti minulle sanelun.

Espanjassa oleminen tuntuu kivalta, koska täällä on niin lämmintä ja koska täällä on kaikki Espanjan-kaverit.

Oletko sinä joskus saanut lomaa koulusta tai päivähoidosta? Mitä teit silloin?

22

You Might Also Like

 • Torey
  17.11.2019 at 17:12

  Kun minä olin vielä pieni koululainen, me lähdettiin joka syksy minun perheeni, serkkujeni perheen, sekä isovanhempiemme kanssa etelään. Olimme yleensä viikon reissussa ja saimme luvan olla pois koulusta, mutta meidän piti tehdä tehtäviä! 😊
  Kävimme Espanjassa, Portugalissa ja Kreikassa! 😊

  • krista
   18.11.2019 at 19:39

   Mekin ollaan käyty myös Kreikassa! Kuulostaa todella kivalta, että sinulla oli niin paljon sukulaisia mukana!

 • Life with Satu
  18.11.2019 at 11:18

  Ihana postaus, sai hymyilemään näin varsin ankeana maanantaina. Kiitos <3

  • krista
   18.11.2019 at 19:40

   Kiva, että sinulle tuli hyvä mieli!

 • Karina
  19.11.2019 at 14:03

  Moi Silva! Tosi kivaa sinulla tuntuu olevan siellä Espanjassa! Se koulukin on varmasti mukava ja kiva että siellä on jo valmiiksi tuttuja kavereita. Meillä Bella-tyttö, joka on jo kuudesluokkalainen, on monta kertaa pyytänyt lomaa koulusta kun hänellä on ollut taekwondo-kisa jossain ulkomailla. Viime vuonna Bella oli myös Espanjassa kisoissa. Se oli Alicantessa. Silloin Bella osallistui lasten poomsae (äiti voi etsiä Youtubesta miltä poomsae näyttää) Euroopan mestaruuskisoihin ja voitti oman ryhmänsä kanssa! Silloin kun on pyytänyt lomaa koulusta kun muilla ei ole lomaa samaan aikaan, niin pitää kyllä tehdä niitä opettajan antamia tehtäviä jotta ei jää jälkeen muista, just niinkuin sinäkin teit. Mukavaa joulun odotusta ja kiva että pääsette kohta taas sinne Espanjan lämpöön uudestaan!