Puutalo-highlights toimituksen palstalla

Hih huomasitteko jo tämän: toimituksen palstalla (täällä) listattiin toimituksen mieleen jääneet puutalobabylandian huippuhetket viimeisen kahden vuoden ajalta. Sinne voi jättää myös omat muistelonsa – jättäkää! :)

Täällä meillä elellään juuri nyt sellaista totaalista vauvahuurukoomaa (ai mitkä yöunet?), joten erityisesti tähän saumaan tuo postaus kyllä ihan hurjasti ilahdutti ja kikatutti – tuoltako se meidän elo näyttää…? Hih! Ja apua. Ja kiitos!

…ja samalla myös kiitos kaikille blogiin ja Facebookiin ja Instagramiin ja sähköposteihin tulleista monista-monista onnitteluista! Kiitos, kiitos, kiitos!

Kommentteihin vastaamistiheyteni on nyt sattuneista syistä hieman kärsinyt (anteeksi), mutta loppumattomien imetysmaratonien ansiosta minulla on kuitenkin hyvin aikaa kännykästä lueskella kommentteja ja klikkailla sydämiä  – kaikki onnittelut ovat siis tulleet perille ja ihan hurjasti-hurjasti ilahduttaneet!

Kollektiivinen KIITOS siis teille kaikille!

Ihania olette! On ollut ihan uskomatonta huomata, miten moni on ikään kuin elänyt mukana näissä meidän tunnelmissa. Voi rakkaus <3 <3 <3

 

You Might Also Like

 • kao kao
  8.4.2014 at 15:13

  Mun parhausmuistot on edelleen viime keväältä kun luin ihan kaikki postaukset alusta alkaen aina kun sallin itelleni tauon muuttolaatikoiden purkamisesta ja opinnäytetyöstä. Olit se mun henkireikä silloisessa olen vain kotona eikä mulla ole sosiaalista elämää – vaiheessa. Kiitos siitä ihanainen <3

 • luddite (Ei varmistettu)
  8.4.2014 at 22:24

  Hurjan paljon onnea täältäkin! Jannen (5v) ja Joonan (1v 10kk) pikkusisko Tuuli syntyi 24.3. Nyt siis pariviikkoinen. Kovin samoissa tunnelmissa siis eletään täällä. =)

 • Ninmaister (Ei varmistettu)
  8.4.2014 at 23:06

  Hurjasti onnea!!!! &lt;3 &lt;3 &lt;3

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  9.4.2014 at 08:22

  Onnea! Seela on todella suloinen &lt;3

 • Annnu (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 12:36

  Pakko tulla tekemään pieni tunnustus: törmäsin puutalobabyyn viime kesänä ja ennen kuin huomasin olin lukenut kaiken alusta alkaen. Aivan ihanaa menoa! Jopa tälläisen täysin lapsettoman ja vauvakuumeettoman mielestä :) Ja on tullut sellainen olo että kyllä minäkin sitten tulen selviämään! Nyt lähes vuotta myöhemmin huomaan päivittäin odottavani että puutalosta kuullaan ja olen alkanut lukemaan noita postauksia uudelleen alusta alkaen ja ai että kun on tullut naurettua (ja välillä hiukan tirautettua). Oma arkeni on tällä hetkellä hiukan stressaavaa ja ahdistavaa ja puutalobabylandia on se hyvänmielen paikka jonne voi tulla ja heti tulla paremmalle tuulelle! Siksi halusin tulla jättämään kommentin ja kiittää todella isosti tästä huippuihanasta blogista!! Onnea koko perheelle ja paljon onnea Seelalle ja Silvalle synttäreiden johdosta :)