Pruutta kassissa (ilmoittaudu mukaan tuotetestiin)

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

Purkkiruokaäiti tässä hei. Hehe kaikesta minäkin silloin Silvan kanssa stressasin. Näin jälkikäteen koko soseruokafriikkaus tuntuu ihan hassulta. Mutta ne olivat ihan oikeita tuntemuksia ja paineiluja silloin…. Nooh, kuten ehkä jo silloin arvata saattoi, minusta ei koskaan tullut kotisoseuttajaäitiä ja Silva söi ensimmäiset ”kiinteänsä” pitkään purkista. Mutta vähitellen, kun ruokaa ei tarvinnut enää soseuttaa, purkkiruoan määrä vähän niin kuin itsestään väheni ja kotiruoan osuus kasvoi – ja yhtä äkkiä tässä keväällä huomattiin, että yhtään lastenruokalasipurkkia meidän kaapista ei ole avattu piiiiitkään aikaan.

Yksi lastenruoka meillä kuitenkin on edelleen käytössä. Näille hedelmäannosvälipalaööhnonäilleventtiilistäimettävillejutuille ei taida olla kukaan keksinyt järkevää lyhyttä nimitystä, joten meidän perheessä näistä käytetään nimitystä pruutta.

Kotona Silvan iltapäivän välipala on aina joku hedelmä, mutta kun ollaan jossain liikkeellä, niin silloin kassissa on pruutta. Esimerkiksi muskariin tirppa herää aina suoraan päiväunilta, joten ennen tunnin alkamista on helppo imaista suuhun tällainen.

Purkkiruokafriikannelle ex-minälle sinne menneisyyteen haluaisin viestittää, että näihin ei ole lisätty sokeria eikä näitä ole tehty mehutiivisteistä. Ja luomuakin ovat. Että antaa mennä vaan.

Tirpan lemppareita näistä on kaikki. Ehkä ainoa kehitysehdotus meille näihin on, että noita pakkauksia saisi olla myös tuplakokoisia – tällaisen yhden kun kaksivuotias imaisee viidessä sekunnissa ja hihkuu: ”Lisää! Lisää!”

*******

Piltti pyysi meitä testaamaan näitä Hedelmähetki-välipaloja – no hmmm testataan, testataan; vaikka todellisuudessa nämä ovat meille jo kyllä valmiiksi ihan tuttuja. Ja testiin pyydettiin mukaan teitä lukijoita myös!

Kiinnostaiskos?

Homma menisi siis näin:
Jos haluat testata tällaisia Piltti Hedelmähetki -välipaloja, hihkaise kiinnostuksestasi tämän bloggauksen kommenttikenttään. Mukaan testaamaan pääsee 10 lukijaa, ja he kaikki saavat tällaiset tuotepaketit kotiin maisteltaviksi. Jos/kun testausintoisia löytyy enemmän kuin kymmenen, arvon testaajat – teen arvonnan vaikkapa vapun jälkeen, eli pe 2.5. klo 16 asti voi ilmoittautua mukaan!
edit: hei tajusin just nämä pitkät pyhät, porukka lomailee – jatketaan osallistumisaikaa vielä ma 5.5. asti!

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen! Monilla Lily-rekisteröityneilläkään ei muuten ole meiliosoitteita omissa tiedoissa (hei kantsii ehkä joskus tsekata, että onko), mutta olen huomannut, että rekisteröityneet saa kuitenkin suht helposti huhuilemalla tavoitettua:)

…ja sitten muutaman viikon kuluttua testaajaryhmäläisiltä vielä kyselen, että mitäs tykkäsitte. Ja kirjoittelen itsekin lisää meidän käyttökokemuksista.

*******

Aaaaa äkkiä keräämään nuo pruutat pois pöydältä, kun tirppa ja isi tulevat pian leikkipuistossa. Jos Silva näkee nuo tuossa keittiön pöydällä, niin pinaattilettulounaasta ei tule enää mitään :)

 

You Might Also Like

 • annakarin
  29.4.2014 at 15:06

  Minä! Me ei olla kai ikinä edes testattu näitä. Jos en testiryhmään onnistu pääsemään, niin täytyypä testata joskus! Esimerkiksi automatkoilla, joilla ”banaani on niin helppo välipala!” onkin yleensä ”voi vittu miten tätä banaania voi olla ratissakin?”. 

  • maaritanneli
   29.4.2014 at 16:32

   Nämä kuulostavat kyllä käteviltä, mutta meidän vajaa kaksi vuotiaalla on soseet aina, AINA tunnuksilla tämmösen pruutan kans.

   • maaritanneli
    29.4.2014 at 16:34

    rinnuksilla

 • Luomu-puolukka
  29.4.2014 at 15:07

  Meille pruutteja vaan testiin! :D Tosin meillekin hyvin tuttuja tuotteita, mutta ihan mahtavia sellaisia :) 

 • paulahelena
  29.4.2014 at 15:08

  jooo! muiden merkkien pruuttia on jipolla jo ollutkin mut piltit on testaamatta vielä kun en sit niiden kilohinnan oivallettuani enää raaskinutkaan ostaa (mitään pruuttia). ja me ei myöskää vielä pruuttailla vaan syödään lusikalla kun jossain pussissa mainittiin kariesriskistä suoraan imemällä syötynä, en tosin tiedä mihin se perustuu?

 • 6tytönäiti (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:10

  Mielellään kokeiltais näitä. Ei oo tuttuja tällaseet.

 • Katii (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:10

  Jee, mukana! Ollaan niin paljon ”reissun päällä”, että testailtaisiin mieluusti!

 • eppunen
  29.4.2014 at 15:10

  Joskus reilu puolivuotiaana kokeiltiin, mutta osoittautui helpommaksi esim. automatkalla mennä vain itse takapenkille lusikoimaan pilttiä lapsen suuhun. Sotkua tuli noista aina, kun sitä piti ehdottomasti puristella… Mielelläni testailisin, että osaisiko Papu nyt puolitoistavuotiaana paremmin :) 

 • Lilin äiti Ylöjärveltä (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:10

  Me voitas ilmoittautua testaajiksi. Lili 1v 6kk olis maistelija.

 • allisa (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:10

  Mua kiinnostaa myös testata! Hedelmäsoseet on tosi hyviä ja kätevä välipala myös tällein opiskelijalle, ei vain jostain syystä ole tullut itse ostettua pitkään aikaan.

 • Hennam (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:12

  Meki haluttais näitä testiin! :)

 • lauraKatariina (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:13

  Me halutaan mukaan! Ollaan muutamia näitä maisteltu ja tykännyt on pikku mimmi : )

 • Mile (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:13

  Hei, me kans! Kesällä 2v täyttävä poitsumme varmaan mielellään toimisi testaajana :)

 • marsus
  29.4.2014 at 15:14

  Meillekin kelpais testiin! Viikonloppuna kyllä kokeiltiin jo ekan kerran, mutta lisääkin vois harjoitella!

 • Jestanpoo (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:15

  Testaajaksi vauhdikas rapea yks-vee neiti, silmäkulmassa pilkettä ja suuhun maistuu kaikki makea
  :)

 • Annennee
  29.4.2014 at 15:15

  Mua kiinnostaa myös testata, vaikkakin testikappaleena on 24-vuotias :D Mutku inhoooooon lasisten purkkien kantamista laukussa!

  +Piltti tuotemerkkinä on tuttu ja ainakin mulle helpommin lähestyttävä kuin esim. Ella’s Kitchen vaikka niistäkin olen kuullut kehuja. Se ei kuitenkaan taida olla suomalainen…?

 • Mervikki1981 (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:16

  Täällä suut imuasennossa valmiina maistelemaan :)

 • Silkkitassu
  29.4.2014 at 15:16

  Mekin tahdottais testaamaan! :)

 • Raissi
  29.4.2014 at 15:17

  Me ollaan syötetty tytölle niitä Elka’s Kitchenin luomu pussimössöjä kun niissä on hedelmän lisäksi myös riisiä ja jogurttia. Pitää nälän tosi hyvin loitolla. Nää on jääneet kauppaan just siks, ku niissä on vaan pelkkää hedelmää. Jos kehitysehdotuksen voi tässä heittää piltille, niin voisivat kehitellä myös rahkaisia hedelmämössöjä tai sitä riisiä tai bataattia hedelmien lisäksi. Jos mukaan mahtuu, niin voisimme testata näitä myös.

 • jaukki (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:17

  Testailla tahdottas…

 • Raissi
  29.4.2014 at 15:17

  Ella’s kitchen siis…

 • MirvaK
  29.4.2014 at 15:17

  Taitaa arvonta koittaa. Täällä tahdotaan myös mukaan. Semperin vastaavia ollaan joskus testattu, mutta Piltit olisivat uusi tuttavuus.

  uraaitikotona2@gmail.com

 • 1 2 3