Pruutta kassissa (ilmoittaudu mukaan tuotetestiin)

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

Purkkiruokaäiti tässä hei. Hehe kaikesta minäkin silloin Silvan kanssa stressasin. Näin jälkikäteen koko soseruokafriikkaus tuntuu ihan hassulta. Mutta ne olivat ihan oikeita tuntemuksia ja paineiluja silloin…. Nooh, kuten ehkä jo silloin arvata saattoi, minusta ei koskaan tullut kotisoseuttajaäitiä ja Silva söi ensimmäiset ”kiinteänsä” pitkään purkista. Mutta vähitellen, kun ruokaa ei tarvinnut enää soseuttaa, purkkiruoan määrä vähän niin kuin itsestään väheni ja kotiruoan osuus kasvoi – ja yhtä äkkiä tässä keväällä huomattiin, että yhtään lastenruokalasipurkkia meidän kaapista ei ole avattu piiiiitkään aikaan.

Yksi lastenruoka meillä kuitenkin on edelleen käytössä. Näille hedelmäannosvälipalaööhnonäilleventtiilistäimettävillejutuille ei taida olla kukaan keksinyt järkevää lyhyttä nimitystä, joten meidän perheessä näistä käytetään nimitystä pruutta.

Kotona Silvan iltapäivän välipala on aina joku hedelmä, mutta kun ollaan jossain liikkeellä, niin silloin kassissa on pruutta. Esimerkiksi muskariin tirppa herää aina suoraan päiväunilta, joten ennen tunnin alkamista on helppo imaista suuhun tällainen.

Purkkiruokafriikannelle ex-minälle sinne menneisyyteen haluaisin viestittää, että näihin ei ole lisätty sokeria eikä näitä ole tehty mehutiivisteistä. Ja luomuakin ovat. Että antaa mennä vaan.

Tirpan lemppareita näistä on kaikki. Ehkä ainoa kehitysehdotus meille näihin on, että noita pakkauksia saisi olla myös tuplakokoisia – tällaisen yhden kun kaksivuotias imaisee viidessä sekunnissa ja hihkuu: ”Lisää! Lisää!”

*******

Piltti pyysi meitä testaamaan näitä Hedelmähetki-välipaloja – no hmmm testataan, testataan; vaikka todellisuudessa nämä ovat meille jo kyllä valmiiksi ihan tuttuja. Ja testiin pyydettiin mukaan teitä lukijoita myös!

Kiinnostaiskos?

Homma menisi siis näin:
Jos haluat testata tällaisia Piltti Hedelmähetki -välipaloja, hihkaise kiinnostuksestasi tämän bloggauksen kommenttikenttään. Mukaan testaamaan pääsee 10 lukijaa, ja he kaikki saavat tällaiset tuotepaketit kotiin maisteltaviksi. Jos/kun testausintoisia löytyy enemmän kuin kymmenen, arvon testaajat – teen arvonnan vaikkapa vapun jälkeen, eli pe 2.5. klo 16 asti voi ilmoittautua mukaan!
edit: hei tajusin just nämä pitkät pyhät, porukka lomailee – jatketaan osallistumisaikaa vielä ma 5.5. asti!

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen! Monilla Lily-rekisteröityneilläkään ei muuten ole meiliosoitteita omissa tiedoissa (hei kantsii ehkä joskus tsekata, että onko), mutta olen huomannut, että rekisteröityneet saa kuitenkin suht helposti huhuilemalla tavoitettua:)

…ja sitten muutaman viikon kuluttua testaajaryhmäläisiltä vielä kyselen, että mitäs tykkäsitte. Ja kirjoittelen itsekin lisää meidän käyttökokemuksista.

*******

Aaaaa äkkiä keräämään nuo pruutat pois pöydältä, kun tirppa ja isi tulevat pian leikkipuistossa. Jos Silva näkee nuo tuossa keittiön pöydällä, niin pinaattilettulounaasta ei tule enää mitään :)

 
Like

You Might Also Like

 • Katja_helena (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:18

  Tahtoo mukaan. Meillä 6kk Pyry poika vois hyvin toimii testaajana, uskoisin myös että sisko 10vee tykkäis myös. Nuo voiskii olla näppärät jumppaeväät hälle.

 • jokirapu (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:18

  Mieluusti testaisin näitä meidän puolivuotiaan kanssa :)

 • Lotteriet
  29.4.2014 at 15:19

  Me haluttais testata! Mun poika 1 vee on allerginen RIISILLE (joo en voi ymmärtää, mutta niin vain on), joten tosi monet noista Pilteistä ei käy riisitärkkelyksen takia. Kävin vilkaisemassa, että noi truutat näyttävät olevan ilman riisiä, mikä on superhyvä uutinen meille hedelmäsoseongelmaisille :)

 • HannaB (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:22

  Oisi kiva päästä testailemaan näitä! :)

 • Marle (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:23

  No kyllä, halutaan mukaan! 2- ja 5-vuotiaat ovat maistelleet muita merkkejä, muttei Pilttiä.

 • Hanna&Sohvi (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:24

  Hih! (Se oli testaukseen osallistumishihkaisu.)

  Meillä joskus on vastaavia Ella’s kitchen -versioita kokeiltu, mutta silloin tuli vaan sotku kun taapero halusi puristella mielummin kuin imustella. Mut nyt ei aikoihin, kiitos muistutuksesta!

 • Keijupöly (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:24

  Mukaan testaamaan haluamme ehdottomasti! :)

 • Anna-Reetta
  29.4.2014 at 15:24

  Tää opiskelija kans ilmoittautuu halukkaaksi testaajaksi! Kulkis varmasti paremmin repussa kuin banaani joka muussantuu syömiskelvottomaksi jo ennen ekaakaan luentoa.. :)

 • Ella F.
  29.4.2014 at 15:24

  Mukaan! Mukaan! Ja bonuksena jos mukaan mahdutaan lupaa koettaa ottaa hyvällä kameralla yksityiskohtaisia kuvia siitä, kun tylleröinen saa pruutattua pruutalla hedelmäsosetta suihkulähteenä aina kattoon saakka.

 • Hanna&Sohvi (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:25

  Hih! (Se oli testaukseen osallistumishihkaisu.)

  Meillä joskus on vastaavia Ella’s kitchen -versioita kokeiltu, mutta silloin tuli vaan sotku kun taapero halusi puristella mielummin kuin imustella. Mut nyt ei aikoihin, kiitos muistutuksesta!

  (EDIT: uusintakommentilla en kalastele lisämahdollisuuksia, vaan unohdin sen penteleen s-postin. hsheinonen@gmail.com. Siinä.)

 • heiju (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:26

  Me voitas kohta 7kk Niilon kanssa ryhtyä testiryhmän jäseniksi. :) Me vasta alotellaan kaikkea kiinteämpää maistelemaan, päärynä on hedelmäsoseista ainoa mitä ollaan testattu ja hyvin maistuu.

 • päivi123 (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:26

  Testaamaan mukaan tahdotaan, uusperheestä löytyy monenikäisiä nälkäisiä :)

 • OlgaLiinukka (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:28

  Minä haluaisin! Poika 9kk on sormiruokaillut puolen vuoden ikäisestä ja olisi kiva kokeilla osaako imaista tällaista ja miten toimii reissueväänä :) sellaiselle olisi tilausta kun ei ole sosepurkkeja käytössä.

 • Elkku
  29.4.2014 at 15:28

  Valmiita testaamaan :).

   

 • Tamsin
  29.4.2014 at 15:31

  Mekin haluttais mukaan!

 • TiiaeeveliinA (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:32

  Minä haluaan! :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:38

  Halutaan osallistua! Jotain tuon tyyppisiä ollaan jo maisteltu, mutta ei juuri noita. Nyt voisikin sitten testata tulisiko noista meille kätevä välipalavaihtoehto! :)

 • M-M
  29.4.2014 at 15:38

  Me kans haluttaisiin testata.

 • tinttarilla87 (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 15:39

  Pojalle oisi kiva saada näitä testattavaksi. ei tykkää enään syödä purkki hedelmäsoseita niin nää vois olla hyvä vaihtoehto. tiutiu87@hotmail.com

 • MM
  29.4.2014 at 15:45

  Mukana kahden testaajan voimin!

 • 1 2 3