Pikakuulumiset: kotona!!!

Jeeeee! Tulin vain pikaisesti ja univelan sumentamien silmien läpi huikkaamaan tänne blogiinkin, että me ollaan kotona Suomessa puutalossa, jeeeeeee!

Mikä valtava helpotus!

Tässä on ollut jännitysnäytelmää kerrakseen, en ole pystynyt kirjoittamaan – Insta Storyssa on jotain ja sieltä moni onkin seurannut! Teen vaikka kohokohtiin koosteen niistä, jos joku haluaa jälkikäteen käydä kurkistamassa, että millaisia fiiliksiä viikonloppuun mahtui…

Lentäminen oli tietysti myös operaatio sinänsä, varmasti tarttumisen riski siinä korkealla. Mutta oltiin superhuolellisia, ja nyt on 14 vuorokautta aikaa toivoa parasta.

Ja nukkua!!!

Yritän huomenna jotain jäsennellympää kirjoittaa.

Mutta ensin nukun. En ole nukkunut moneen vuorokauteen kuin 3-4 tunnin yöunia.

Ensi yönä omassa sängyssä! Hyvää yötä! Hyvää yötä, Suomi!

Ja halauksia (virtuaalisia sellaisia ilman koronavirusriskiä) kaikille ihanille ystäville, jotka vielä Fuengirolaan jäitte tai jotka vielä jännitätte omia lentojanne. Olette ajatuksissa! Pysykää terveinä! Niin Suomessa kuin Espanjassakin!

52

You Might Also Like

 • S
  16.3.2020 at 23:56

  Näinkin sut ja tytöt tänään Helsinki-Vantaalla. Me tultiin Teneriffalta neljä päivää ennen suunniteltua paluuta. Nyt ajateltuna Ei olisi kannattanut lähteä koko reissuun mut lähtiessä tilanne oli vielä rauhallinen, niin lähdettiin. Itse asiassa uudet lennot ostin sun instaa seurattuani pe-la yöllä.. ei tullut paljon nukuttua lomalla. No nyt voi karanteenissa nukkua ja toivoa, ettei tauti osunut oman perheen kohdalle.

  • krista
   17.3.2020 at 13:03

   Jesh, hyvä että pääsitte takaisin! Tuo tilanteen kiihtyminen kävi kyllä niin nopeasti, että varmasti tuli just monelle lomalaiselle yllätyksenä. Fugessa uusimman uutisen mukaan nyt aletaan sulkea hotelleja ja kaikkia on pyydetty poistumaan kotimaahansa, mutta minkäs teet, jos ei ole lentoja… Onneksi saitte lennot!

   Terveisiä ihan valtavasti sinne karanteeniin! Nyt tosiaan 14 vrk näyttää, että tuliko tartuntaa esimerkiksi matkalta, mutta mahdollisimman huolellisia yritettiin olla! Tsemppiä sinnekin karanteeniin ja pidetään peukkuja puolin ja toisin, että 14 vrk osoittaa meidät ja teidät terveiksi! <3 <3 <3 Ja nyt paljon unta ja lepoa stressaavan tilanteen jälkeen!

 • qwertyuiopå
  17.3.2020 at 00:50

  Tervetuloa takaisin suomeen, ja toivottavasti olette terveinä!

  • krista
   17.3.2020 at 13:05

   Kiitos! <3 Ja huh sitä toivotaan! Mä en ole tässä väsymys- ja stressinjälkeistokkurassa edes ehtinyt alkaa huolehtia siitä, että mitä jos joku saa oireita :D Ehkä tankkaan tässä unta pari yötä ja alan vasta sitten stressata sitä :D :D :D Mutta joo todellakin nyt toivotaan sitä, että ei ilmesty mitään oireita! Toistaiseksi ollaan ihan 100 % terveitä, ONNEKSI, pitäkää peukkuja! <3

 • Veera
  17.3.2020 at 07:15

  Ihanaa että pääsitte kotiin ja toivottavasti pysytte terveenä. Tsemppiä myös kaikkiin muihin koteihin. Nyt täytyy olla itselle ja muille armollinen kaikkia velvollisuuksia kohtaan, mutta myös muistamaan muiden auttaminen.

  • krista
   17.3.2020 at 13:10

   Kyllä, just näin! Pitää vaan hyväksyä vallitseva tilanne ja toimia siinä parhaalla mahdollsella tavalla, itseä ja myös muita auttamalla <3

 • Mimmis
  17.3.2020 at 09:47

  Oi, ihanaa, että pääsitte kotiin ❤️ Nyt vaan peukut pystyyn, että ette saaneet tautia!!

  • krista
   17.3.2020 at 13:11

   Kiitos! Ja kyllä, kaikki peukut pystyyn nyt! Matkustaminen oli riski, mutta yritettiin olla supervarovaisia! Samoin tietty viimeisen viikon aikana ollaan saatettu saada Espanjasta… Mutta toivotaan, että ei! Nyt otetaan rauhallisesti ja toivotaan, ettei oireita ilmesty <3

 • Tilde
  17.3.2020 at 10:26

  Jes tervetuloa! On varmasti ollut kummallinen fiilis palata, paluu kotimaahan mutta tosi moni asia onkin nyt toisin kuin lähtiessä. Espanjassa tietysti oli vielä enemmän toisin kuin aiemmin.

  • krista
   17.3.2020 at 13:15

   Kyllä! Ja kummallista fiilistä lisää se, että kaiken ”ihanaa olla kotona” -fiiliksen keskellä on ikävä myös Espanjaan ja ajatukset myös osittain niiden ystävien luona, jotka sinne vielä jäivät. Moni vielä jäi, osa pyrkii pois ja osaa jää sinne epdemian loppua odottelemaan, perheiden tilanteista riippuen. Ja kyllä, niin moni asia muuttui Espanjassa rysäyksellä ja muuttunut myös Suomessa – tosin ensimmäiset hämästykset meillä oli lentokentällä, että MITEN NÄÄ KAUPAT ON AUKI JA IHMISET TÄÄLLÄ VAAN LIIKKUU ILMAN MASKEJA. Joku oli leikkipuistossa, ja alitajunta huutaa, että älkää olko leikkipuistossa, menkää kotiinne. Niin nopeasti sitä siihen ulkonaliikkumiskiellon ajatukseen fiksautui, että välillä on hankala muistaa, että Suomessa ei ole (vielä?) niin tiukkaa. Viime yönä heräilin monta kertaa (vaikka siis lopulta nukuinkin hyvin) enkä tiennyt, että missä olen. Ajatukset on osin vielä Espanjassa.

 • Enski
  17.3.2020 at 10:48

  Eilen koitin päivitellä instagramia että millon tulee mystorya siitä et ootteko päässy suomeen! 😄 Tajusin sit kuitenki kahen aikaan, että et aikonu koskea puhelimeen kentällä, joten pakko teidän on olla jo tulossa 😊 Kiva että pääsitte, ja nyt lepoa ja kotona oloa. Onhan tää aika hullu tilanne kaiken kannalta!

  • krista
   17.3.2020 at 13:31

   Kyllä, siinä vaiheessa oltiinkin jos sitten ilmassa kohti kotimaahan! <3 Vasta kiitoradalla uskalsi huokaista helpotuksesta, että kyllä nyt näyttää siltä, että kotiin päästään.
   -
   Nyt tosiaan lepoa ja kotona oloa! <3 Ja toivotaan, että päästiin terveinä ilman tartuntaa kotiin!