Peltokuvioita

Mystisten peltokuvioiden salaisuus on vihdoinkin selvinnyt.

Erään nimeltämaintsemattoman bloggaajan kameralle nimittäin on tallentunut kiistämätöntä todistusaineistoa…

…näistä tyypeistä!

1

You Might Also Like

 • Någon Annan
  23.8.2015 at 20:55

  Pienet vihreät ipanat!

 • Torey
  23.8.2015 at 21:08

  En kestä! :D <3

 • Turisti (Ei varmistettu)
  23.8.2015 at 22:38

  Hei menee nyt tosi paljon aiheen ohi, mutta voisitko vinkata hyvistä intialaisista/nepalilaisista ravintoloista Helsingissä, suht keskustassa? Kun te käytte kuitenkin jonkun verran niin olisin kiitollinen avusta, ettei tarvii summamutikassa mennä! :D
  Kiitos samalla mielenkiintoisesta blogista, vaikka elämäntilanne on hyvin eri kuin sulla, olen silti jäänyt koukkuun tähän sun blogiin :D

  • Tommi K
   24.8.2015 at 07:49

   Moi, mä tulen huutelemaan sivusta :) Helsingin nepalilaiset on tosi tasalaatuisia, joten voi huoletta mennä varmaan mihin tahansa. Kaikki on aina ollut tosi hyvää. Itse suosittelen yleensä Siltasaarenkadun Himshikharia, sillä sieltä saa nepalilaisia momo-nyyttejä, joita ei tietääkseni tarjota muissa nepalilaisissa. Mutta myös esim. Fredrikinkadun Satkar, Ratakadun Himalaya tai vaikkapa Itämerenkadun Yeti Nepal saavat peukkumerkit.

  • Kristaliina
   24.8.2015 at 08:38

   Hitsi mulla on niiii-iiiin pitkään ollut suunnitelmissa bloggaus tästä aiheesta! Nyt täytyy kyllä laittaa pian toteutukseen. Mutta tässä tälleen kommenttitasolla jo jotain :)

   Mun täytyy nyt olla eri mieltä kun Tommi; mun meilestä nepalilaisissa on kovasti eroja! Perushyvää saa kyllä kaikkialta ja ruokalistallakin on pitkälti samoja ruokia, mutta ruoan herkullisuudessa on ihan kyllä selviä eroja. Tosi monesti meillä on mennyt vakkariravintola vaihtoon ihan keittiöhenkilökunnan muutoksien (se näkyy ruoassa) myötä, ja sitten on taas tyyliin vuoden päästä kokeiltu uudelleen ja joskus ”palattu” vakkareiksi, jos muutosta takaisin megaherkulliseen on taas tapahtunut :)

   Meidän suosikkeja juuri nyt ovat Sagarmatha Tikkurilassa (tosi kaukana), Makalu Malmilla (kaukana) ja Pikku-Nepal Kalasatamassa (kaukana).

   Itse jos menen nepalilaiseen keskustan alueella, valinta tehdään usein Satkarin ja Kantipurin välillä. Satkar on nepalilaisista ”the Paikka”, olin sen vakkari jo joskus 90-luvun lopulla, jolloin se oli pieni paikka, jossa oli vain muutama pöytä. Mutta Satkarin suhteen on ollut just ”kausia”. Kun se muutti isompiin tiloihin Kamppiin, sen fiilis jotenkin hävisi – sittemmin sitä on tullut taas takaisin. Nyt sillä on taas uudet tilat siinä Kampissa, siihen on tullut sellainen ravintolamaailma. Tätä sijaintia en ole testannut. Ja sitten se avasi toisen paikan keskustaan, vähän kummalliselle sijainnille Sanomatalosta vielä eteenpäin kohti Töölönlahtea, uusia toimistotaloja.

   Kantipur (Lönnrotinkadulla) on näistä meidän keskustavakkareista autenttisin. Se on edelleen sellainen pieni ja rauhallinen (kun viimeksi ollaan käyty) ja ystävällinen. Sisustukseltaan sellainen ”perus-nepsku”, ei liian hieno :) Sinne voi mennä esim. kutosratikalla Aleksanterin teatterille, ja siitä kävellä yksi kortteli kohti Lönkkaa.

   Noi voisin nimetä ykköslemppareikseni. Lisää sit myöhemmin!

   Aaa ja Tommin mainitsemista mun mielestä Himshikhar on ihan kiva, käytiin siellä joskus mutta sitten todettiin, että meidän perussetti maksoi yli 50 e, kun se muissa alkaa usein jopa kolmosella. Hinnat ovat sittemmin saattaneet nousta muuallakin/tasoittua, mutta mua jotenkin tuo lasku nyppi (ruoka kun kuitenkin oli samantasoista) sen verran, että ei olla sen jälkeen käyty. Himalaya on ihanasti ”perus-nepsku” miljööltään ja sijainniltaan hyvä, mutta pitkä miinus mulle henkilökohtaisesti siitä, että sieltä ei saa mun herkkua Paneer Chiliä. Se ratkaisee mulle :) Mutta se on hyvä ravintola kyllä. Ruoholahden Yeti Nepalista mun äiti on saanut ruokamyrkytyksen (lampaasta), se on meillä boikotissa.

   Hitsi, joo, bloggausta tulossa! :)

    

   • Turisti (Ei varmistettu)
    24.8.2015 at 08:52

    Hei kiitos tosi paljon vastauksista, katotaan mihin päädytään, mutta tästä oli tosi iso apu!! :)

    • Kristaliina
     24.8.2015 at 09:41

     Tervetuloa turistiksi! :) …ja kiitos myös kivasta palautteesta, aina tulee hyvä mieli tällaisista :)

 • possu
  24.8.2015 at 13:49

  Ei vain pieniä vihreitä miehiä, vaan myös pieniä vihreitä tyttöjä!

 • SanniKaarina (Ei varmistettu)
  24.8.2015 at 19:37

  Pukinmäkeen on avattu tällainen http://simrik.fi/index.html
  Itse en ole käynyt, mutta kehut ovat olleet valtaisat paikkakunnan fb-foorumilla. Ihan juna-aseman vieressä.

  • Kristaliina
   24.8.2015 at 21:14

   Hei ihan mahtavaa, kiitos vinkkauksesta! Täytyy testata :)