Lasten leikkejä (salakuuntelua)

Kaksi lasta leikkii:

Kuvan lapset mahdollisesti (kröhöm) liittyvät tapauksiin.

Lapsi 1: ”Näillä on syntymäpäivät, voi mitkä ihanat juhlat! Tässä on herkulliset juhlatarjoilut. Mutta voi ei! Tässä hedelmäsalaatissa on ananasta, ja tämä yksi on sille allerginen! Onnneksi on kuitenkin jäätelöä, ja…”
Lapsi 2: ”JA SITTEN TULEE VARAS JA RYÖSTÄÄ PÄIVÄNSANKARIN!!!”

Lapsi 1: ”Oi, mikä ihana juhlavaunu! Näillä on kaikkein kaunein vaunu! Yleisö on täällä kadun varrella ja ne ihastelee sitä kaikkein kauneinta ajoneuvoa. Voi, ne vilkuttavat niin ihanasti…”
Lapsi 2: ”PYÖRREMYRSKY ISKEE!!! KAIKKI VAUNUT MENEVÄT MULLIN MALLIN JA IHMISET PAKENEVAT KAUHUISSAAN, APUA APUA!!!!”

Lapsi 1 (laulaen): ”Täällä kaksi prinsessaa, jotka rakastavat kaunistautua. Ihana prinsessa on Katariina Jagellonika, lal-lal-laa…”
Lapsi 2: ”KROKOTIILI HAUKKAA KAIKKI PRINSESSAT!!!!”

Jepjep. Samoista geeneistä ja samalla kasvatuksella. Jepjep.

79

You Might Also Like

 • Torey
  22.2.2018 at 18:53

  IHANIA 😂❤

  Teiän tytöillä on ihan samalla tavalla ku meillä! Esikoinen on rauhallinen lallallaa prinsessa. Ja kuopus tuhatta ja sataa menevä energiapakkaus. Molemmat hurmaa kaikki, mutta ihan eri tavoilla. 😄

 • Miitu
  22.2.2018 at 19:59

  Heinähattu ja Vilttitossu -jako täälläkin. Pienemmän lempparipaidat on dinosauruspaita ja krokotiilipaita…

 • Tilia
  23.2.2018 at 08:34

  Tän takia ihmisten kannattaa tehdä ainakin kaksi lasta. Muuten saattaa olla vaikea ymmärtää niitä, joilla jo esikoinen on sitä menevämpää sorttia.

  • krista
   23.2.2018 at 09:43

   Hihi, mutta mitä jos on kaksi samansorttista, niin sitten sitä AINAKIN ajattelee, että tällaisia ne lapset on tai näin ne on kasvatettu :) Sitä me ollaan myös ajateltu, että jännä jos toinen olisi tyttö ja toinen poika ja sit olisi vielä sattunut tällaiset luonteet – aika helposti sen eron ajattelisi sitten johtuvan sukupuolesta, vaikka johtuukin ihan persoonasta :)

   • Tilia
    25.2.2018 at 16:02

    Kyllä kahden kanssa aina jossain asiassa menee kuitenkin sen verran eri lailla, että eron huomaa. :)

 • Liina
  23.2.2018 at 15:11

  Meillä rauhallinen esikoinen (poika) ja hyvin itsevarma pikkusisko. Syntymäjärjestys varmaan vähäsen vaikuttaa, mutta temperamentti enemmän. Esikoinen myös paljon enemmän herkkis. Ikää toki vasta 5 ja 2,5 vuotta lapsilla.

 • J
  23.2.2018 at 22:00

  Meillä esikoinen (tyttö) on vilkas ja touhukas ja kuopus (poika) melko rauhallinen. Oltiin monesti ihmeessämme kun tämä kuopus saattoi vauvana pitkiä aikoja vain maata tyytyväisenä ja puhua leluilleen. Koskaan ei juostu hänen perässään kun oppi kävelemään. Esikoinen kun juoksi jo 1 -vuotiaana joka paikkaan. :D

 • Heidi
  24.2.2018 at 16:00

  Voi, kuinka tutun kuuloista 😂😂 #lapsuusmuistot

  • krista
   24.2.2018 at 16:29

   Kumpi sä olit? <3

 • Karoliina
  24.2.2018 at 22:48

  Ihanat <3
  Repesin ihan totaalisesti 😂 eikö vanhemmalla menny hermo? Meillä kans yks pyörremyrsky joka pyrkii sekottaa sisarustensa leikit ihan vahingossa ja on ihan aidosti hämmästynyt että minäkö tein jotain😘

 • annek
  28.2.2018 at 11:42

  Luin poikkeuksellisesti tämän postauksen myös kohta kuusi-vuotiaalle pojalleni. Iltasadun jälkeen hän on pyytänyt usein, että voitaisiinko lukea taas niistä lasten leikeistä, kun se Seela on niin hauska. Hän nauraa räkättää ääneen, kun krotiili nappaa prinsessat, pyörremyrsky iskee tai varas ryöstää päivänsankarin. Taitaa olla aika humoristi tuo teidän Seela.:)

  • krista
   28.2.2018 at 11:53

   Voi miten ihana, mä jotenkin heti pystyin kuvittelemaan pienen pojan nauraaräkättämässä noille jutuille <3 Selvästi ovat huumorintajussa samalla levelillä meidän Seeluskan kanssa! Kovasti terveisiä teidän pojalle! <3