Parasta ikinä mitään

Tiedättekö lapin lisän?

Eli että kun sanoo ”mä oon niistänyt aivoni pihalle”, se tarkoittaa että vähän nuhaa on ollut.
Tai että ”mä yritin soittaa sulle ainakin kakskytä kertaa”. Kolmesti.

Ja jos otsikossa lukee ”parasta ikinä mitään”, se voi viitata vaikkapa siihen, että join just aivan järjettömän… okei: taas meinaa lähteä lapasesta… tosi hyvää kahvia. Tai itse asiassa söin.

*******

Nyt seuraa resepti! Tää on sitten tosi haastavaa kokkitiedettä, seuraa siis silmä kovana:

1. Ota käteesi yksi Starbucksin frappuccino (vanilla).
2. Laita se pakastimeen jäähtymään hetkeksi.
3. Unohda koko juttu.
4. Huomaa noin kolmen tunnin kuluttua, että hupsis, ja ota kahvi pois pakastimesta.
5. Puserra hyhmäiseksi jäätynyt kahvi jätskikuppiin.
6. Syo lusikalla.

 

Parasta ikinä mitään! Tai siis: hyvää oli.

 

You Might Also Like

  • MinEna
    28.6.2013 at 13:15

    Lapin lisä :D Mä ASUN lapin lisän kanssa! (lappilainen mies tuli vahhingossa otettua ;))

    Mä kualen nauruun. Ja hyvä Äitipää resepti, testaan ;)

  • jjonaa
    28.6.2013 at 13:17

    Itsellänikin mies jolla sukua lapissa ja herra itse siellä nuorempana asunutkin jonkun aikaa. Ja toi lisä on niin totta täälläkin. :D

    Naurut pääse myös :D

    • jjonaa
      28.6.2013 at 13:18

      *pääsi

  • Satsu (Ei varmistettu)
    28.6.2013 at 14:10

    Wau!

  • Evis
    28.6.2013 at 15:41

    Olen vissiin liian tottunut ”lapin lisään”, sillä en vain huomannut noissa mitään outoa! :D Toisaalta, mulla on tosiaan kummityttö lapista ja muutenkin ollut sieltä kavereita pikkunulikasta asti, niin käynyt jo ajansaatossa tutuksi tämä :)

  • Hannamari Rahkonen
    28.6.2013 at 16:21

    Pisti nyt kyllä Lapin tyttönä naurattamaan tämä, oot kyllä huikea :D

  • Liisa
    28.6.2013 at 17:39

    Tässä vähän haastavampi resepti josta voisit tykätä. Pyydä Joelilta apua jos et selviä itse. ;)

    1. Ota kulhoon vaniljajäätelöä.

    2. Lorauta päälle (kuumaa) kahvia.

    3. Murustele pinnalle digestivekeksi.

    4. Lusikoi ääntä kohti.

    • Kristaliina
      28.6.2013 at 18:43

      Joo ainakin tuohon kolmoskohtaan saatan tarvita apua :)

  • PSK
    28.6.2013 at 20:35

    Näyttää namilta! Ja taatusti maistuu entistä paremmalta tuosta kauniista Vanilja-kulhosta kuin jostain Tokmannin alelaarimuovihärpäkkeestä ;)

    • Kristaliina
      28.6.2013 at 21:57

      Hih joo oikein tunnistettu. Mun äiti ostaa mulle tätä Vaniljaa aina (kuppi kerrallaan -periaatteella) joululahjaksi :) Pentik kun on Posiolta, niin sehän on vähän niin kuin omaa sukua :D
      (lue: sieltä saa halvalla kakkos- ja kolmoslaatua)

  • annakarin
    28.6.2013 at 20:53

    Hahah, lapin lisä on niiin totta. Mä sanon aina maailman eniten hermostuneena (kröhöm),kun joku ei vastaa puhelimeen, että soitin varmaan 27 kertaa. Ja kun on lämmintä +21, on plus kolokytä ainakin. Hullun ruuhka oli äsken ku kävin kaupassa, eli jonossa ehkä kolme ihmistä ennen mua. 

    Ja mitä tähän reseptiin tulee – pakasteeseen vahingossa kolmeksi tunniksi (tai tunniksi) unohtuneet asiat on yleensä hyviä! Pittää ehkä kokeilla tätäkin, mä nimittäin osaan aika hyvin unohtamisen.

    • Kristaliina
      28.6.2013 at 21:55

      Tsihihi, nuo kaikki kolme esimerkkiä vois olla suoraan mun suusta!

  • sirpaliisan (Ei varmistettu)
    29.6.2013 at 11:13

    Syön aina jäisiä korvapuusteja, namnam. :-)

  • Elmeri (Ei varmistettu)
    29.6.2013 at 20:54

    Hahahaa! Mulla on pakko olla jotain salaisia sukujuuria Lapissa. Käytän aina (eli usein) vaikka mitä ilmaiuja juuri lapin lisän tyyliin. Kello on jo ainakin 11 (eli 9), jääkaapissa ei ole mitään syötävää (eli ei just sitä lemppariruokaa) ja kämppä on kuin pomminjäljiltä (eli pitäisikö imuroida).