Siivouspaperien testiryhmään – kiinnostaiskos?

Yhteistyössä: Serla

”Niin helppoa, että et edes huomaa siivoavasi”, lukee Serlan kosteiden siivousliinojen paketissa.

Ööööö tota-tota? Sitä odotellessa :)

Vuosi sitten kyselin täällä blogissa halukkuutta Serlan uusien talousarkkien testiryhmään – ja sitähän löytyi. Tänä vuonna meitä pyydettiin mukaan ihan vastaavaan: testaamaan siis kahta ihan uutta Serlan tuotetta lukijatestiryhmän kanssa. Ketä kiinnostaisi lähteä mukaan?

Tuotteita on siis tällä kertaa kaksi: nämä yllämainitut kosteat siivousliinat sekä toisena siivouspaperi. Sain itselleni tuon testipaketin viime viikon loppupuolella, joten ihan silleen ”testattu tavallisessa arjessa” -tyyppisesti en ole itsekään ehtinyt vielä näitä käyttämään. Parit ensikokemukset kuitenkin.

Tuo eka eli kostea siivousliina vaikuttaisi olevan niin kuin siivousmaailman wipes – eli niin kuin ne kosteat vauvanhoitopyyhkeet (näitä ei kuitenkaan saa käyttää ihon pyyhkimiseen). Ensituntumalla ottaisin näitä mukaan esimerkiksi mökille, jossa ei ole juoksevaa vettä. Tai vaikka reissulle, jos (kun) majapaikan pöytäpinnat ovat täynnä gekonkakkaa… Pyyhkäisin myös kokeiluluonteisesti tällaisella liinalla meidän hellan, ja puhdasta tuli.

Toinen eli siivouspaperi on vähän niin kuin paksumpaa ja isompaa talouspaperia. Meidän omassa kotikäytössä veikkaisin, että tämä on näistä kahdesta ehdottomasti se, joka tulee enemmän käyttöön. Pyyhin jo sillä sunnuntaina peilejä, heh kas näin:

Bloggaaja työssään. Ha ha.

Eli tuo näyttäisi olevan näppärä just sellaiseen pyyhkimiseen, mihin tavallista talouspaperia myttäytyy vähän liikaa. Meillä kun sitä talouspaperia ihan oikeasti kuluu (pesurättipöpöällötykseni takia) niin paljon, että huh huh. Pyyhin tällä muuten myös jo veskin hanan ja lavuaarin, ja yksi sama paperi riitti hyvin molempiin. Meillä toinen tällainen rulla jäi keittiöön ja toinen lähti yläkertaan kissanoksennusten siivoamista varten.

Ai niin, ja molemmat näistä ovat kompostoituvia eli voi laittaa biojätteen mukaan niin kuin tavallisen talouspaperinkin! (Se oli eka kysymys, mikä mulla itsellä tuli mieleen)

*******

Mutta joo, sitten tarkemmin testaamaan.

Jos haluat mukaan testiryhmään, ilmoittele halukkuudestasi tähän kommenttikenttään. Mukaan mahtuu viisi testaajaa; arvon testaajat pe 29.8., vaikkapa klo 16 asti ehtii ilmoittautua mukaan. Jos et ole rekisteröitynyt lilyläinen, muista jättää siihen kommenttikentän sähköpostiosoitekenttään yhteystietosi, niin saan sinuun yhteyden!

Testaajat saavat testipaketin lisäksi jälleen tuollaisen iiiiiiison-ison pehmo-oravan (on muuten ollut tirpan lempparipehmoja jo tässä vuoden ajan – kuva näkyy mm. täällä). Lisäksi kaikkien testaajien (mukana myös pari muuta blogia) kesken arvotaan 500 euron siivouslahjakortti, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla ja itse valitsemaansa siivousyritykseen – eli vaikkapa joulusiivous tai ikkunoiden pesu…?

Noin viikon käytön jälkeen testiryhmäläisiltä (ja minulta) sitten kysellään aitoja kokemuksia, että mitäs tykättiin.

Kukas lähtee mukaan testailemaan?

 

You Might Also Like

 • Kahvittelija
  26.8.2014 at 21:04

  Minä! Varsinkin nuo kosteat siivousliinat kuulostavat hyviltä :)

 • eppunen
  26.8.2014 at 21:12

  Minäminäminä! :D tiskirätit menee just ja just ”suhnutolun” kanssa pari kertaa vaihdon jälkeen ennenkuin alkaa ällöttää, eli talouspaperia käytän ihan liikaa ja olisi toki kiva kokeilla onko nämä parempia vaihtoehtoja kuin ”suhnutolu” ja arkkiserla.

 • Ami
  26.8.2014 at 21:14

  minä o/

 • Ääniala (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:19

  Kosteat siivousliinat tulisivat kyllä tarpeen. Itse kun olen jatkuvasti puhdistamassa varsinkin tiskipöytää. Ja keittiöpyyhkeet likaantuu ällöttävän nopeasti :)

 • Nannannaa
  26.8.2014 at 21:20

  Oispa kiva päästä mukaan. :) Etenkin noi kosteat liinat kiinnostaa kovasti.

 • AssiH (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:21

  Olisipa kiva päästä testaamaan! Olen aika siivousinnoton, mutta nuo wipesit kuulostivat mahtavilta!

 • Katii (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:22

  Mukana! 1v10kk ikäinen eloisa mukula taloudessa. Need I say more? Ja tuo iso pehmo-orava olis sen mielestä ehkä siiiiiistein juttu ikinä! Heti Muumimaailman jälkeen!

 • Paprika (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:22

  Minä! Todellakin! Joo!

 • paulahelena
  26.8.2014 at 21:22

  jooooo!! vaikka periaatteessa vastustakin tällasia kertakäyttösiivousasioita niin voishan ne joskus vaan olla ihan näppäriä. ja jos kerta kompostoituukin!

 • SaaraT (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:23

  Me, me, me, me!! Neljä lasta ja aina aina aina saa olla siivoamassa. Varsinkin tuon reilu 1veen syömisen jäljiltä :D

 • Ride (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:25

  Meidän taaperoperheelle! Ehdottomasti. Vihaan tiskirättejä ja erityisesti niiden hajua.

 • Nennu81 (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:25

  Tahtoo ehdottomasti testiryhmään! 2 ja 4 vuotiaat tahtoo kanssa, aiheuttavat myös ” testisotkuja”.. Huoh..

 • Foxinthesnow (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:25

  Oi, toivottavasti pääsen mukaan! Tykkään siivoamisesta, mutta välillä laiskuus iskee kunnolla ja sitten siivoankin vasta kuukauden päästä seuraavan kerran :) mut sen oon huomannut, että aina jos oon ostanut jotain uutta ainetta/härpäkettä, oon heti paljon innokkaampi ryhtymään toimeen :) tiskirättipöpöt ällöttää täälläkin, niin molemmat kuulostavat huikealle!

 • Myntti (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:26

  Kolme lasta, koira ja kurakelit – tässä huushollissa kyllä riittää siivottavaa! Toivottavasti mukana :)

 • Hetti (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:26

  No siis todellakin haluan mukaan :) siivous ei oo koskaan ollut lempipuuhia ja skarppaamista sen suhteen pitäisi tapahtua, onnistuisko näillä? ;)

  f.r.o.g.777@hotmail.com

 • Lyydia
  26.8.2014 at 21:29

  Minä voisin testailla. Pari lasta, toinen kohta kolme ja puoli vuotias, toinen 9 kk. Niitä talousarkkeja kannan jo säkeissä kotiin mutta tuota siivouspaperia en ole koskaan raaskinut ostaa kun en ole ollut varma mitä arkipäivän suttua se palvelee. Kosteilla liinoilla sais siivottua lattialta sormiruokailijan sattumat kun en pöytärätillä viitsi luututa lattioita. Täytyy silti myöntää, että olen hieman skeptinen, etteivät vaan kuitenkin olisi turhakkeita.

  • Kristaliina
   3.9.2014 at 19:30

   Skeptinen saa olla – sitä paremmat asetelmat testaajaksi :)

   …ja onnetar (excelin satunnaisluku) muuten osuikin sun kohdalle! En löydä sun meiliosoitetta tuolta tiedoistasi, joten heitätkös meilin vaikka minulle päin (kristaliina@hotmail.com), niin saan suhun yhteyden :)

   • Lyydia
    3.9.2014 at 22:51

    Wuhuu! Loistavaa :)

 • päiviQ (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:29

  Minä ja tahmatassut sekä kurakinttuinen koiranpentu tahdotaan mukaan!

 • 2 naperon siivousintoilijaäiti (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:30

  Hei mä tahdon testaajaks! Inhoon myös rättejä ja talouspaperia menee tässä taloudessa kahden sottapytyn jälkiä pyyhkiessä.

 • OdotuksestaOnneen
  26.8.2014 at 21:30

  Muakin kovasti kiinnostaa!

 • Mari T. (Ei varmistettu)
  26.8.2014 at 21:30

  Kaikki mitä helpottaa puhtaanapitämistä otetaan riemulla vastaan =) Mukana siis.

 • 1 2 3