Oikeasti hei tosi hyvä (eli aurinkosuojarakkautta)

Kaupallinen yhteistyö: P20

Kun saan jotain tuotetta blogiyhteistyön myötä itselleni testiin, tulen tavallisesti kirjoittaneeksi siitä muutaman viikon tai kuukauden käytön jälkeen.


Sen jälkeen tietysti jatkan sen käyttöä itsekin. Purkin loppuun asti nyt ainakin, mutta usein omalla rahalla ostan lisää. Ja joskus niiden lisäkokemusten myötä tulee fiilis, että tekee mieli palata asiaan vielä uudestaan.

”Hitsi mä vaan haluaisin tehdä nyt uuden kirjoituksen, että tää on hei OIKEASTI hyvä!”, vitsailin jonkin aika sitten ystävälle.
”Että ensin on postaus, että tää on hyvä. Ja sen jälkeen uusi kirjoitus, että siis niinku hei tämähän on TOSI hyvä!”

Naurettiin. Voi blogimaailma sentään.

Älkää ymmärtäkö väärin: jos kirjoitan, että joku tuote on hyvä, niin kyllä ihan vilpittömästi tarkoitan sitä jo silloin. Kirjoitan kokemukseni rehellisesti (tai jätän kirjoittamatta, jos en tykkää tuotteesta), ja te jo tiedättekin sen. Mutta joskus joku juttu on niin erityisen hyvä, että omat kehut tuntuvat vesittyneiltä siksi, että äh kun se oli se blogiyhteistyö. Luuleeko joku, että kehuin vain siksi?

Silloin tekee mieli kirjoittaa se uusi postaus.

Otsikolla: Oikeasti hei tosi hyvä.

Tuon ystävän kanssa käydyn vitsinheiton (ja viimeisen mökkireissun) jälkeen ajattelin, että hitsi mä haluan nyt oikeastikin tehdä niin. Niinpä reippaasti itse laitoin viestiä eteenpäin: olisiko ok, jos mä kirjoittaisin tästä tuotteesta vielä uudestaan? Tykkään siitä vaan niin valtavasti, että haluan suositella sitä vielä uudestaan kaikille. Vielä on kesää jäljellä, ja mitä näitä nyt on.

Ja tuo tuote on siis tämä P20-aurinkosuoja.

Oikeasti hei tosi hyvä.

Halusin siis päästä kertomaan vielä muutamia juttuja edellisessä postauksessa mainittujen kokemusten lisäksi.

Ensinnäkin sen, että mä todellakin rakastan tuota öljymäistä koostumusta. Sitä ihan tekee mieli laittaa iholle, eikä pelkästään edes aurinkosuojan takia vaan muutenkin. Siitä tulee ihoon sellainen terve ja hehkuva fiilis.

Ra-kas-tan.

Ja toinen juttu. Aloitimme näiden tuotteiden käytön huhtikuussa Espanjan ensimmäisillä kuumilla keleillä. Ja kertaakaan kenelläkään meidän perheestä ei ole edes punoittanut iho.

Eikä suojaa ole todellakaan tarvinnut lotrata jatkuvasti. Aamulla tai aamupäivällä sitä on laitettu iholle, ja suoja kestää sen kymmenen tuntia. Ja siihen on voinut ihan oikeasti 100 % luottaa.

Luksusta mökillä! On uitu uimakoiralla ja ilman, ja sen jälkeen olen taas lukenut auringossa kirjaa laiturilla. Ja iho ei edes punoita illalla. Tuo tuote lupaa kestävänsä 4*20 minuutin uimahetket niin, että suojauksen teho pysyy ihan ennallaan.

Viime kerralla mökillä tuo P20 oli jo loppu – tai no viimeinen purkki oli jalomielisesti annettu lasten mukaan mummilaan – ja ai hitto, että ähisin. Useaan otteeseen puhisin siellä itsekseni niin kuin se muumien pieni tuuheakulmainen eläin (”Radamsa! Radamsa!”). Kun monen kuukauden jälkeen piti taas palata siihen maailmaan, jossa pitää kesken päivän miettiä palamisia, tutkailla ihon punoituksia ja lisäillä aurinkovoidetta rintaan ja nenään. Pitäiskö laittaa olkapäihin nyt kuitenkin vielä kerran….?

Eiiiih! Tähän ei ole enää paluuta näiden käyttökokemusten jälkeen.

Ja sitten se kolmas.

Tämä on tieysti poikkeuksellista Suomessa, mutta tämän vuoden kuumana alkukesänä monet vanhemmat olivat sen asian edessä, että miten suojata lasten iho päivähoidossa iltapäivän ulkoilulla.

Joissain päivähoidossa lasten lokeroilla oli vanhempien tuomat omat aurinkovoidepurkit, joista hoitajat sitten lisäsivät voidetta ennen iltapäivän ulkoilua. Jossain tietyssä paikassa puolestaan oli lehtitietojen mukaan jopa ostettu lasten yhteiskäyttöön aurinkosuojaa. Mutta – tämäkin oli lehdissä alkukesällä – joissain päivähoidoissa oli myös jouduttu ottamaan linja, että hoitajilla ei ole mahdollista lisätä lapsille aurinkovoidetta iltapäivän ulkoilulle. Ei vaan riitä käsiparit siihen.

Ei hitsi!

Tässä vaiheessa mun teki mieli lähteä tuonne kaduille aurinkovoidepurkit käsissä kylähulluhenkeen hihkumaan: P20!!! P20!!! Katsokaa ihmiset tätä!!!

Koska sehän siis ihan kokonaan ratkaisee tämän!

Tuota P20-aurinkosuojaa kun laittaa lapsen iholle aamulla ennen hoitoon lähtöä, niin voi luottaa, että se suoja kestää kymmenen tuntia… …laskee kellosta… kyllä, myös iltapäiväulkoilun ajan! Ei tarvitse viedä purkkia sinne päivähoitoon! Se aamulla laitettu suoja kestää!

Tadaa! Tässä nyt odotan niitä aplodeja. Tap-tap-tap-tap-tap. Ihan mahtavaa! Olkaa hyvä, te (me) kaikki iltapäiväulkoilun aurinkosuojaa miettineet vanhemmat.

…ja tämä koskee tietysti nyt vain näitä isompia lapsia, vauvaikäiset puolestaan suojataan varjossa olemalla ja UV-vaatteilla.

Ajatelkaa: tätä kaikkea överihehkutusta mä oon pitänyt suljettuna sisälläni kaiken tän ajan :D

No, ystävät ovat päässeet tätä kuulemaan kyllä livenäkin.

Mutta joskus vaan löytyy joku tuote, joka oikeasti ylittää kaikki odotukset. Vähän niin kuin olisi oman mainontansa uhri, haha. Vaikka tietysti on ennen kaikkea omien käyttökokemustensa uhri.

Tää on vaan niin hyvä.

Ne meidän aiemmat käyttökokemukset löytyvät täältä.

Hei siis niinku ihan OIKEASTI tosi-TOSI hyvä.

Ps. Pyysin Joelia lukemaan tämän tekstin: ei kai tämä hehkutukseni ole jo ihan kornia? Joel näytti peukkua. Mä selitin loppukaneettina, ihan omin sanoin muotoilin niin hyvin kuin osasin:
”Mutku se on vaan OIKEASTI niin hyvää.”

Kaupallinen yhteistyö: P20

14

You Might Also Like

 • Päivi
  27.6.2018 at 16:19

  Sun hehkutuksestasi johtuen ostin tätä ennen alkukesän etelänmatkaa. Vaikka päivetystä olikin jo ihan kotimaasta, niin silti Etelä-Euroopan aurinko arvelutti. Ja lunasti kyllä lupauksensa ja hehkutuksesi. Ihan loistava tuote. Aamupäivällä kun laittoi ennen liikkeelle lähtöä, niin ei tarvinnut murehtia sen enempää. Ja tuo koostumus on niin kaukana siitä perinteisestä ällöstä aurinkovoiteesta.

  Joten kiitos vaan mainostuksesta, ei menneet rahat hukkaan! :)

  • krista
   27.6.2018 at 16:24

   Joo todella! Tää on niin hyvä tuote, että mua melkein on harmittanut, että tää on ollut blogiyhteistyö eikä ”oma löytö”, jos se syö mun kehujen uskottavuutta :D :D :D Mä olin silloin ekan postauksen aikana jo ihan vakuuttunut (ja kehuin silloinkin Espanjasssa ympäriinsä tutuille, ja sitä löytyi sieltäkin kaupasta!), ja nyt sit käyttänyt myös Suomen helteillä, ja tuli olo, että ääää mun on pakko päästä vielä uudestaan muistuttamaan tästä :D

   Mutta siis mahtava löytö mulle itsellenikin! En tiedä, olisiko tullut testanneeksi (kun merkki ei ollut sen kummemmin tuttu) ilman tätä omaa blogiyhteistyötä – mutta onneksi löytyi! Että mainostan samalla itsellenikin! :)

 • Erika
  27.6.2018 at 17:02

  Tää on ihan parasta aurinkosuojaa! Me ollaan käytetty tätä jo monta vuotta kaikilla ulkomaan reissuilla. Ja niin ihanasti häviää iholla, ei mitään tahmaa eikä limaisuutta :D

  • krista
   27.6.2018 at 17:28

   Niin on, ihan parasta! Mistä te olitte muuten ”löytäneet” tän aiemmin, tai miten hoksanneet kokeilla? Mä itse mietin, että miten en ole löytänyt ennen, ehkä mä oon ollut fiksautunut ostamaan vaan aina niitä jokaisen rantakojun haisurasvoja. Enkä edes katsellut sillä silmällä muita vaihtoehtoja. Heh mua harmittaa kaikki ne vuodet, jolloin oon lötrännyt pahanhajuisia töhnärasvoja :D

   • Erika
    28.6.2018 at 18:18

    Googletin joskus vuosia sitten ennen Thaimaan matkaa parasta aurinkosuojaa ja jossain keskustelussa tätä kehuttiin. Onneksi on google, se tietää kaiken :D

 • A
  27.6.2018 at 17:15

  Hih, me saatiin tuota pari (näytekokoista) pakettia toukokuussa ilmaiseksi ja edelleen odottelevat käyttöä (no kun vanhemmat aurinkovoiteet pitäisi käyttää pois alta ;)). Mutta eiköhän tässä ehditä tänä kesänä vielä (ei me kyllä muutakaan aurinkorasvaa yleensä lisäillä kesken päivän, kun ei auringossa viihdytä).

  Niin joo ja meidän päiväkodissa kevään merkkinä ilmestyy aurinkorasvatuubit lasten naulakoille (siis vanhemmat tuo omat kullakin nakerolle) ja tarpeen ovat (paahteinen piha), rasvaavat kyllä kaikkiin ulkoiluihin lapset (tai isot saavat sitä hoitaa jo osin itse) eikä ole kuulunut mitään ettei ehdittäisi hoitaa hommaa…

  • krista
   27.6.2018 at 18:37

   Hahaa, varoitan vakavasti, että jos te ottaisitten näytepaketit käyttöön, niin ne vanhemmat aurinkovoiteet jää käyttämättä :) Mutta joo, tähän se ärsyttävä ”vielä on kesää jäljellä, vielä on…” …eli mä uskon vakaasti, että aurinkovoidekelejä tulee tälle kesälle vielä PALJON. Tänäänkin oli sellainen <3
   -
   Joo siis meidän lasten päiväkodissa se on kans mennyt just noin, enkä ole koskaan saanut korviini, että kukaan meidän hoidossa olisi pitänyt sitä mitenkään hankalana - ja täytyy sanoa, että noin sen pitäisi ollakin. Tai siis voisi kuvitella että tällainen on "perushoitoa" niin kuin kurapuvuissa auttaminen tai mikä muu vuodenaikaan liittyvä homma. Mutta lehdissä tosiaan kesällä oli, että joissain päiväkodeissa tosiaan oli kieltäydytty laittamasta voidetta. Olikohan Vaasan kaupungin linja, muistanko väärin? Hieman erikoista mun korvaa kieltäytyä tuollaisesta - mutta ehkä ne resurssit tosiaan ON tosi tiukalla siellä... Ei kyllä saisi noin tiukalla olla...

   • Innan
    27.6.2018 at 20:32

    Pitää nyt vaan kommentoida et kuulostaa aika erikoiselta… Mä vannon et niitten kura-asujen pukemiseen menee kauemmin ku rasvan laittoon! Nimim. kokemusta on :D

    • krista
     27.6.2018 at 20:42

     No voin hyvin kuvitella! :D Munkin mielestä tuo on tosi erikoista, kuulostaa enemmänkin sellaiselta ”tämä linjaus nyt on tehty eikä jousteta” -jutulta kuin oikeasti perustellulta asialta. Tää se oli, tästä oli useassa lehdessä juttua alkukesästä: https://yle.fi/uutiset/3-10212648

     • laulau
      27.6.2018 at 22:28

      Aurinkorasvauksessa menee kyllä tosi paljon aikaa, kun ”oikein tehtynä” rasvaa pitää laittaa jokaiselle lapselle eri kumihanskoilla ja oikeastaan kumihanskojen vaihdon välissä pitäisi pestä aina uudestaan kädetkin.. :D t. lto

     • krista
      27.6.2018 at 22:32

      Oho!!! Kumihanskoilla, enpä ole tuollaista tullut kuvitelleeksikaan! Oikeastiko hoitopaikoissa laitetaan aurinkorasvat noin? Ohhoh! No sit todellakin kaikkien kannattais käyttää näin pitkäkestoista! :D

     • laulau
      28.6.2018 at 08:31

      En tiedä rasvataanko monessakaan paikassa noin, mutta ohjeistettu on tuohon (iltapäivän henkilöstöresurssi on usein aika tiukassa..). Onhan se tosi epähygieenistä, jos paljain käsin rasvailee parikymmentä lasta käsiä pesemättä. Ei ihmekään, jos taudit leviää. :D

 • Mamma Muu
  27.6.2018 at 21:58

  Viitsisitkös katsoa sisältääkö tuote titaanioksidia? Aika moni aurinkosuoja sisältää ja uusimpien tutkimusten mukaan on myrkyllistä. Ranska kieltää ko. aineen, ainakin elintarvikkeissa, mutta eiköhän kohta kielletä lasten iholle laitettavissa kemikaaleissakin.

  • krista
   27.6.2018 at 22:07

   Mun silmä ei näe ainesosaluettelossa mitään siihen viittavaa! (Alcohol Denat., Octocrylene, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyldecanol, Aqua, PPG-15 Stearyl Ether, Homosalate, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Hydroxypropylcellulose.) Mutta mä voin varmistaa vielä tuolta P20:lta tämän!

   Voin olla väärässä, mutta mun mielestä tuon titaanioksidi on käytössä ehkä monissa niissä fysikaaliseen suojaan perustuvissa tuotteissa. Monet just niitä ihon valkoiseksi jättävää :) Eli että se titaanioksidi on valkoista väriainetta, joka heijastaa sitä aurinkoa iholta pois. Tuossa Ranskan jutussa puhuttiin tosiaan just elintarvikkeista, eli kun sitä käytetään väriaineena tyyliin karkissa. Mutta lisäksi sitä käytetään esimerkiksi hammastahnoissa ja just (erityisesti fysikaalisen suojan?) aurinkosuojissa. Mun käsittääkseni sitä on tähän asti pidetty turvallisena, mutta tosi hyvä että tutkitaan lisää!

  • krista
   2.7.2018 at 16:26

   Vastaus saatiin, ja tosiaan ei sisällä ollenkaan titaanioksidia :) Täältä löytyy ainesosalistat, mm. 30-suojakerroin täällä:
   https://www.p20.fi/products/spf-30/

 • Lilah
  28.6.2018 at 01:01

  Mukavan ihotuntuman vuoksi tuota tekisi mieli kokeilla, mutta jos litrahinta on noin 140e ja aikuisen rasvaamiseen valmistajan ohjeen mukaan tarvitaan 30-40 ml niin meidän kuuden hengen perheellä yhteen aurinkoiseen päivään menisi niukallakin annoksella yli 100 ml. Melko hintavia tulisi aurinkoisista kesäpäivistä. Koitetaan siis sietää rasvatahmaa edelleen. Hinta-laatusuhteeltaan parhaiksi käytössä on osoittautuneet lidlin edulliset Cien-aurinkovoiteet. Ja onpa ihan tutkittukin ettei aurinkovoiteissa hinta jalaatu välttämättä kulje käsi kädessä.

  • Lilah
   28.6.2018 at 01:02

   https://yle.fi/uutiset/3-10276457

  • krista
   28.6.2018 at 09:02

   Joo se on ihan täysin totta, että mikään halpistuote tämä ei ole – hmm oiskohan se muuten mullakin (tiedostamatta) syynä, miksi tämä ei ole ennen osunut hyllyltä käteen asti, mä kun oon aikamoinen hintalappujen tuijottelija :) Mutta nyt kun tuota on käyttänyt, niin kummasti hinta ei olekaan enää mulle ollenkaan henkinen este, kun mä haluan JUST TUOTA. Koska: joo, se vaan on niin hyvä :D

   Me saatiin tätä blogiyhteistyön myötä kolme purkkia maaliskuussa, ja tähän asti se on kestänyt, eli nelisen kuukautta (kun sitä siis Espanjassa käytettiin) kolme purkkia neljälle hengelle. Lapsille käytettään vaatetta/näitä eli tätä paljaalle pinnalle ja usein biitsillä uv-puvut, joten vaan paljaaseen osaan. Mä itse oon käyttänyt eniten, ja Joel vain silloin, kun suoranaisesti on auringossa (sillä on sellainen iho, ettei se juurikaan pala). Levittäessä mä en ole ajatellut millimetrimääriä (oikeaoppisesti varmaan olisi pitänyt?), mutta levittänyt silleen sopivan tasaisesti auringossa oleviin kohtiin. Tämähän tosiaan levittyy ihan valtavan hyvin, kun on öljymäistä eli ihan juoksevaa.

 • Mirva
  28.6.2018 at 08:22

  Siis tää on aivan sairaan hyvä, eikä mun mielestä tätä tuu kerralla laitettua edes kovinkaan paljon kun se koostumus on niin helposti levittyvä. Meillä oli näitä Espanjan reissulla käytössä ja kun parhaimmillaan 8 ihmistä kaikki käytti, meni 10 päivässä alle 3 purkkia – kukaan ei palanut ja rasvaa tosiaan levitettiin vain kerran päivässä. Aivan mahtava tuote ja mulla on niin samat fiilikset blogiyhteistyöstä, että voisin kirjoittaa vielä vaikka kuinka paljon lisää :D Meillä päiväkoti ostaa lasten aurinkorasvat mutta mä taidan viedä kyllä sinne loman jälkeen yhden 50 kertoimisen tällaisen kaikkien käyttöön! :) Olispa näille Suomessakin paljon käyttöä tänä vuonna..

  • krista
   28.6.2018 at 09:05

   Joo tää on hassu fiilis, kun tekee mieli kehuhehkuttaa ihan kaikilla ylisanoilla, mutta sitten perään ajattelee, että voi ei jos tätä ei uskota, kun on blogiyhteistyö :D Mutta tosiaan ihan mahtava tuote! Toistaiseksi ainakin Suomessakin ollut käyttöä (juuri uimalaan lähdössä meidän porukka ja seuraavaksi levitellään aurinkosuojat! ), toivotaan että tätä ihanuutta jatkuu vielä lisää tänä kesänä!

 • M
  28.6.2018 at 13:16

  Itse vaihdoin kemialliset uv-filtterit fysikaalisiin ekologisista syistä vaikka tuntuma iholla onkin ikävämpi. Nämä linkit ihan vaan jollei joku ole perehtynyt kemiallisten suojien ekologisiin vaikutuksiin:

  http://www.kemikaalicocktail.fi/2017/05/fysikaalinen-aurinkosuoja-on-turvallisin-vaihtoehto/

  https://katjakokko.com/aurinkosuojien-abc/

  https://news.nationalgeographic.com/news/2008/01/080129-sunscreen-coral.html

  • krista
   28.6.2018 at 15:22

   Tää muuten onkin sit tosi kiinnostavaa tulevaisuudessa, kun näitä tutkitaan lisää, kun tuosta fysikaalisten suojien yleisestä titaanioksidista tuli tuollainen kielto kuin Ranskassa… Mutta toisaalta ennen kuin sitä säikähtää, niin varmasti pitää tehdä ero sen välillä, että onko sitä syötävissä elintarvikkeissa (missä se siis on yleistä) vai ainoastaan iholle laitettavissa. Jotenkin mä olisin valmis ajattelemaan, että se on fysikaalisissa suojissa varmasti turvallinen kunnes toisin todistetaan, kyllähän näiden tutkimuksissa tarkkoja varmasti ollaan.

   Pääasia varmaan, että sen ihon suojaa – on se sitten vaatteella tai aurinkosuojalla (fysikaalisella tai kemiallisella), tai pysyykö varjossa. Ja järki päässä auringossa, kuumaan aikaan voi hakeutua varjoon, juoda paljon jne. Ja sehän ei varmasti ainakaan hyväksi ole, että löträä paljon voidetta ja sit antaa paahtua auringossa. Mieluummin sellaista kultaista keskitietä varjon, vaatteiden ja voiteiden kesken (ja hattu ja aurinkolasit). Tänään ainakin oli niin ihanan kuuma, että varjossa oli paras! Oi, mikä hieno kesä on käynnissä! <3

 • coxia
  28.6.2018 at 19:48

  Just luin tätä postausta+kommentteja eilen, ja äsken puoliso kysy että oonko palanu ku valkoset jäljet olkapäissä, nii näköjään poltin itteni ekaa kertaa tälle kesää :D Oon käyttäny aurinkorasvaa ehkä kerran, et sen ansioks en varsinaisesti voi tätä saldoa kyllä laskea, mut jospa sitä yrittäis ryhdistäytyä vähän. Tällä hetkellä mulla käytössä Lidlin olikohan sph 50 suihkutettava aurinkorasva, ja siitä kyllä jäi tosi tahmea olo pitkäks aikaa, en tykänny yhtään.

  • krista
   29.6.2018 at 16:27

   Auts! Joo eilen (eli just kun kirjoitit) oli ilmeisesti tosi ”säteilevä” päivä, joku sanoi kun oltiin uimalassa – mikäköhän se termi onkaan, eli että säteilyä jotenkin paljon ilmassa ja palaa helposti. Ja tietysti oli kuumakin siis. Me oltiin uimalassa ja meillä oli laitettu aamulla tuota 30 suojakerrointa. Siellä polskittiin ja ei ollut meidän perheestä kukaan palanut! Paitsi (isommasta) seurueesta se, joka just ei laittanut käsivarsiin, koska ajatteli, että ois jo pohjarusketus, muualle kyllä laittoi. Ja illalla olikin sitten punaisena hehkuvat käsivarret. Auts. Joten joo, suojata kannattaa!

 • Anna A
  29.6.2018 at 12:57

  Mites onko kellään käyttökokemusta, kuinka hyvin tää sopii allergisen/atooppisen iholle? Mä olen tosi skeptinen uusien tuotteiden suhteen, kun pelkään että iho menee huonompaan kuntoon. Lähinnä uskallan käyttää samoja tököttejä kuin lapsena :D (ja varsinkin jos myydään apteekissa :D :D )
  Nimimerkki atoopikko

  • krista
   29.6.2018 at 16:22

   Meillähän on hei koko perhe atoopikkoja tai siihen taipuvaisia! Tai kaikilla ollut atooppinen iho lapsena, mutta meillä aikuisilla nykyisin pysyy kurissa hyvin. Lapsilla ollut molemmilla pahemmat kaudet, mutta nyt on ollut pitkään hyvänä heilläkin – veikkaan että osansa tekee se, kun ei olla oltu talvisin kuivassa sisäilmassa vaan Espanjan ilmastossa.

   Mutta siis tällä taustalla: just meillä tämän on sopinut tosi hyvin meidän iholle, siis lastenkin. Iho on hyvässä kunnossa. Mutta jos olisi jollain sellaista punaisena/verillä olevaa ihottumaa, niin itse en laittaisi just siihen kohtaan (ettei vaan kirvelisi). Hitsi vaan saisit jostain näytepakkauksen, niin oispa hyvä!

   • Anna A
    3.7.2018 at 13:34

    Ois joo hyvä :D
    Täytyypä pistää korvan taakse ja ottaa testaukseen. Vihdoin eilen saatiin tänne pohjoiseenkin hellettä ja kaivettiin rasvat/ sandaalit yms esille ;)

 • PikkuMyy
  29.6.2018 at 14:49

  Onko tää myynnissä vain apteekeissa vai saako myös jostain marketeista?

  • krista
   29.6.2018 at 16:28

   Ai hitsi oisin voinut laittaa sen tähänkin postaukseen, siinä viimekertaisessa oli, mutta tästä unohtui pois! Eli siis:
   apteekeista, Prismoista, Citymarketeista, Stockmannilta ja Sokokselta!

 • Anni
  29.6.2018 at 15:27

  Meillä on ollut tätä ihan marketista ostettuna ja olen myös ollut aivan rakastunut! Lapsetkaan eivät protestoi tämän laittoa, toisin kuin niiden klähmävoiteiden, joihin sitten tarraa hiekka ja kaikki. Mutta: nyt olen huomannut, että valkoisten t-paitojen hihanreunat olisi värjäytynyt. En vielä olen ihan varma, onko juuri aurinkorasva syynä vai mikä, mutta harmitti pyykkiä ripustellessa.

  • krista
   29.6.2018 at 16:34

   Meillä sama! Lapsetkin ottaa tätä tosi hyvin (myös totaalikietäytyjä-Seela) ja sitten ne vielä päälle iloitsee (toistaa mun sanoja), että nyt tää suojaa koko päivän :)

   Meillä vaatteiden värjäytyvyyttä ei olla huomattu, mutta toisaalta meillä valkoista aika vähän. Lapsilla muutamia valkoisia paitoja ja mekkoja. Mutta kai vähän kaikissa aurinkovoiteissa on se, että saattaa värjätä, sellaiset varoitukset ainakin oon nähnyt vähän kaikkialla. Joten valitettavasti voit olla oikeassa, että saattaa olla tullut aurinkovoiteesta… Harmi :( Me ollaan yritetty tavallisesti laittaa lapsille aamulla niin, että ovat vielä sen jälkeen pikkarisillaan tässä kotona hetken, josko sillä tavalla suojaisi vaatteita. Itselle kyllä laitan usein ihan paita päällä. Mutta kop kop puuta, meillä ei ole vielä tuollaisia vahinkoja tullut.