Onnellinen

Okei nyt mä olen onnellinen.

Olen onnellinen siitä, että voin maata riippumatossa ja katsoa narulla kuivuvia pyykkejä.

Olen onnellinen siitä, että lähdettiin tänne reissulle. Olen onnellinen siitä, että reissussa olo tuntuu ihan yhtä uskomattoman hyvältä kuin aina ennenkin – ja jopa paremmalta nyt, kun mukana on myös täysin siemauksin nautiskeleva tirppa.

Olen onnellinen siitä, että juuri nyt tirppa syö tuossa vieressä banaanipuuroa, leikkii kalakastikepulloilla ja jammailee reggaen tahtiin.

Olen onnellinen, että tirppa hihkuu riemusta ja laulaa ”tuku tuku lampaitani”, kun huristelemme (aivan liian vaarallisesti) tuk-tukilla night marketille.

Olen onnellinen siitä, että minulla on juuri tämä oma ihana perhe, jonka kanssa voin elää juuri tällaista elämää, mikä minut… no: tekee onnelliseksi.

Voiko elämä enää muuttua tämän paremmaksi? En usko. Moskiitot syövät nilkkoja, olen hikinen ja hiekkainen ja täydellisen onnellinen.

You Might Also Like

 • Silkkitassu
  26.11.2013 at 16:18

  Onnellisena olo on ihanaa! Paljon rakkautta sinne!

 • NaKri (Ei varmistettu)
  26.11.2013 at 17:03

  Voih, ihanalta kuulostaa ja näyttää teidän lomailu!! Kiva että tirppakin näyttää sopeutuneen hyvin uuteen ympäristöön <3
  Mulle iski aivan järjetön matkakuume näistä sun postauksista.. Me päätettiin tällä kertaa olla ”järkeviä” ja käyttää isäkuukaus ja ylimääräiset roposet kodin kunnostamiseen.. Nyt vähän jopa harmittaa! ;) Vaikka onhan se kiva et paikat on kunnossa ennen kun pikku kakkonen syntyy, mut silti.. Ois ehkä pitänyt venyttää penniä ja tehdä ees joku lyhyempi reissu :D Onneks voin edes myötäelää teidän reissua! :)

 • Roosa
  26.11.2013 at 17:31

  Ihana lukea tämä, koska se muistuttaa, että reissut ei lopu perhe-eloon jos ei halua. Jee! Paras tunne toi matkahurmos. Pitäkää superia <3

 • Emmi Nuorgam
  26.11.2013 at 17:32

  Jee, tuli hyvä mieli! (Mutta ei niin hyvä että jaksaisin itse pestä pyykkiä, koska täällä ne takuulla ei hulmua tuulessa..)

  • Raissi
   26.11.2013 at 22:34

   Mutta Emmi, sinä voit olla onnellinen, ku ne jäätyy sellaiseksi koviksi. Ne ritisee kivasti ku niitä rutistelee nyrkkinsä.

   • Emmi Nuorgam
    26.11.2013 at 22:37

    :DD niin, totta.. Joka pilvellä on hopeareunus, vai miten se nyt sanotaan? 

    • Raissi
     26.11.2013 at 22:42

     Oikein hyvänä päivänä se voi olla vaiks kultainen. Paitsi, että minun mielestä hopeinen on kauniimpi. Niin, tai sitte valkokultainen.

   • Raissi
    26.11.2013 at 22:43

    NYRKISSÄ. Hiton puhelin, ku ei tajua minun kieltä!

 • Marsikka
  26.11.2013 at 17:40

  Eipä näytäkään miltään muulta kuin onnelliselta. :) Itsekin kun on ollut reissussa niin se on juurikin tuollaista, näistä kuvista saa sen tietyn fiiliksen hyvin muisteltua. Varmasti mekin vielä joku päivä lähdetään perheenä johonkin seikkailuun..!

 • A. Sinivaara
  26.11.2013 at 19:26

  No nyt mäkin tulin onnelliseksi <3

 • Mindeka
  26.11.2013 at 19:54

  Ihana toi ensimmäinen kuva! Herregud, kun tuli ihan kylmät väreet -Onnesta!

   

 • Pingale
  26.11.2013 at 20:43

  Oh, tuli taas kaukokaipuu. Näyttää, kuulostaa ja tuntuu onnellisten ihmisten reissulta. Minunkin tekisi niin mieli pakata lapsi (ja mies) rinkkaan ja ottaa äkkilähtö kauas. Ihana hyvänmielen kirjoitus, kiitos!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  26.11.2013 at 20:47

  Iso &lt;3 Tuli itsellekin onnellinen olo. Oot ihana, ja koko teidän perhe. Mahtavaa lomailua, nauttikaa &lt;3

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   26.11.2013 at 20:48

   Miks tää ei näytä mun sydämiä? tuli tommoset hassut merkit ;) &lt;3

 • ekoemo
  26.11.2013 at 20:49

  Ihanaa! tuli ikävä tuk-tukeja ja night-marketeja..

 • Jonnaa
  26.11.2013 at 22:16

  Nauttikaa lomasta ja toisistanne….itsehän olen onnen kukkuloilla huomenna kun alkaa pesukone huutaa kerä värinkerääjä liinat…me taidetaan jammailla tytön kanssa pesukoneen tahdissa :-)

 • Raissi
  26.11.2013 at 22:29

  Ooh. Minäki taijan lähtiä tuonne miehen kainaloon vinkumaan lomareissua. Tiiän kyllä jo mitä se tekee… Rutistaa minut kainaloonsa ja sanoo: Kulta, justhan me oltiin Ruotsissa. :D

 • Miitu (Ei varmistettu)
  26.11.2013 at 22:50

  Olla onnellinen ja osata nauttia hetkestä ovat kyllä asioita, joista kannattaa pitää kiinni. Onnellista, rentouttavaa ja muistorikasta lomaa teille!

 • KaHeVi
  27.11.2013 at 09:32

  Oih, ihanan onnelliselta näyttää ja kuulostaa!

 • möttis (Ei varmistettu)
  27.11.2013 at 21:56

  I so feel you! Mekin oltiin 1v1kk ja 1v11kk ikäisen kanssa omatoimimatkalla Thaimaassa. Eka reissu oli kevättalvella, ja se oli niin upea, että täytyi heti seuraavana talvena mennä uudestaan – reissaaminen oli helppoa, kun olin hoitovapaalla ja miehellä duuni, jonka työaikoja pystyi sumplimaan iisisti.

  Neitokainen ei ole vielä viittäkään, ja Thaimaan lisäksi ollaan koluttu Espanjaa, Portugalia, Ruotsia, Israelia, Kreikkaa ja Kyprosta! Näillä näkymin parin kuukauden päästä huuhdellaan varpaitamme Atlantissa, Kap Verde on kiikarissa jos vaan tähden pysyvät radallaan :)

  Ikimuistoista matkaa!

 • PSK
  1.12.2013 at 16:14

  Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!! 

 • Lumimanteli (Ei varmistettu)
  7.1.2014 at 09:16

  Ihanan näköistä! Ensi viikolla khao lakiin! Ja siksi tuli mieleen kysyä kokeneilta reissajilta moskiitoista, koska jotenkin ne huolettaa tällaista noviisia. Oliko teillä siis thaikuissa jotain hyttyskarkotteita käytössä moskiittoverkkojen lisäksi? Miten raskaana olevan ja pienten lasten kannattaisi suojautua moskiitoilta?

  • Kristaliina
   8.1.2014 at 00:39

   Pahoittelut viivästynyt vastaus, toivottavasti olet vielä kuulolla!

   Meillä ei ollut hyttyskarkotteita mukana, mutta iltaisin käytettiin pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita. Mutta pakko myöntää, että välillä ne kyllä söivät aika pahasti… Koh Changilla niitä oli ihan riesaksi asti; siellä sitten ostettiin sellaista paikallista ainetta, jossa ei näyttänyt olevan mitään myrkkyjä vaan pelkästään jotain sitrus… jotain :) Mutta eihän niistä kyllä ihan varmasti tiedä. Laitoin parina iltana tosi-tosi varovasti, kun muuten meinasivat syödä mut tyyliin hengiltä… Samoin hyttyssavuja oli pakko käyttää siellä Koh Changilla, vaikka niitäkään ei varmasti raskaana oleville suositella. Mutta kun sillä alueella on se pieni malaria-riskikin. (Khao Lak ei tietääkseni ole ollenkaan riskialuetta, eli ainoa riesa niistä on ne kutiavat paukamat)

   Suomestakin voi kysellä jotain karkotteita apteekista, mutta mun kokemusten mukaan usein niissä käy niin, että eihän ne sitten niihin ko. paikan hyttysiin tehoa ollenkaan. Siksi tavallisesti me ollaan suosittu aina paikan päällä ostettuja aineita, ja tosiaan raskaana ollessa ei mielellään myrkkyjä ollenkaan vaan vaatetussuoja (ohuet puuvillavaatteet on iltaisin ihan parhaita). Ja voihan siellä paikallisessa apteekissa yrittää näyttää omaa mahaa ja kertoa, että on raskaana – ne saattaa osata suositella jotain luonnonmukaista, sikäläistä karkotustapaa…

   Ja Pantyson oli aika hyvää voidetta puremiin, sitä meillä oli mukana!

   Mutta ei kantsii olla hyttysistä kovin huolissaan – Khao Lakissa ainakaan me ei ollenkaan hyttysistä kärsitty. Mutta se on tietty tosi paikkakohtaista, että missä esim. majoitus sijaitsee. Ja tosiaan vaikka vähän paukamia tuleekin, se on vähän niin kuin Suomen kesässä. Sillä seudulla kun purema ei onneksi heti tarkoita malariaa! :) Ai niin ja jos on oma huone ”tiivistä laatua” (eikä ihan bambumaja), niin kantsii illan hämärtyessä pitää ovet kiinni ja ilmastointi/tuuletin päällä, niin ei tule yöksi moskiittoja sisään. Pahin ”hyökkäysaika” niillä tavallisesti on joskus 17-18 aikoihin, sitten ne jotenkin rauhoittuvat :)

   • Lumimanteli (Ei varmistettu)
    8.1.2014 at 07:35

    Kiitos huippuvinkeistä! Pitkähihaisia siis pakataan mukaan, vaikka alun perin ajattelin että pärjäisi vaan hellevaatteilla! Toivottavasti tuolla meidän paikassa olisi tosiaan vähän rauhallisempi moskiittokanta :) no mutta ne nyt toisaalta kuuluu tropiikkiin :) eihän niitä täällä +5 ole..