On the air

Terveiset lentokoneesta (wifi! Ihan älytöntä tää nykyaika!). Nousu sujui hienosti, ehkäpä puuduttavien korvatippojen ja laukun pohjalta löytyneiden ravintolasta saatujen tikkareiden ansiosta.

Ex-pakanalapsella oli koneen noustua asiaa:

”Äiti! Täällä se Jeesuskin asuu!”

Jepjep. Puoli vuotta seurakunnan kerhossa ♡

32

You Might Also Like

 • Hanna
  12.5.2018 at 21:19

  Tervetuloa. Täällä Kouvolankupeessa on vietetty äiti-lapsiaikaa helteessä istuttamalla (ihan liian myöhään) parvekekukkien siemenet ja pidetty hauskaa penkomalla kesävaatelaatikoita (nanso, nanso, nanso, ai kato täällä on yksi indiskan mekkokin…)
  Nyt molemmilla hartiat punaisina, suihku ja Suomen peli kutsuen.

  • krista
   14.5.2018 at 09:43

   Kiitos! <3 Ihan superihana palata tällaiseen kesään, nyt osui kyllä meillä ajoitus ihan nappiin <3 <3 <3 Mekin eilen naureskeltiin, että olisi aika tyypillistä palaa nyt Suomen kesässä, kun ei ollut tajuttu laittaa aurinkorasvaa - Espanjassa sitä kyllä rasvailtiin :D Mutta sen verran taisi olla jo pohjapäivetystä, että kukaan ei eilen palanut, vaikka olikin kyllä ihan kuuma - ei vain lämmin vaan hellekuuma, ihanaa <3 <3 <3
   -
   Oi, mäkin haluaisin pian päästä penkomaan sekä kukkahommia että vaatelaatikoita!

 • vierailija
  16.5.2018 at 13:08

  Hei, kysyisin noista puuduttavista korvatipoista. Ootteko käyttäneet niitä aina siis varmuuden vuoksi? Ettei tulisi mitään ja laitatteko ne siis jo ennen koneeseen menoa? Ootteko käyttäneet jotain muita konsteja tai tippojen lisäksi muuta? Lähinnä mietin niitä korvatulppia… Onko lapsillanne ollut koneessa joskus kipuja? Vai siis ihan varotoimenpiteenä? Kiitos! :)

  • krista
   16.5.2018 at 14:18

   Mä vannon niiden nimeen :) Mulle on noin 2082382 kertaa sanottu, että ne eivät voi oikeasti toimia, mutta mä otan sen placebo-toimimisen sitten ihan mielelläni. Meillä toisella lapsella on sattunut muutaman kerran (ehkä neljällä laskulla eri matkoilla), kun ei ole antanut laittaa tippoja. Mutta kun on tipat laitettu, ei ole sattunut kenelläkään. Itse lensin korvatulehduksessa blogigaalaan (tiedän, tyhmää) ja takaisin, ja menomatkalla en laittanut laskuun uusia tippoja – ja sattui. Mutta kun laitoin molemmille nousuille ja toiselle laskulle tipat, niin tuntui vaan ns. hassulta, mutta ei sattunut. Eli mä oikeasti uskon tuohon tai siihen placebo:hon, jonka ne aiheuttaa.

   Me laitetaan ne tipat noin puoli tuntia ennen nousua ja laskua. Eli nousussa portilla odotellessa ja laskussa sitten just vähän ennen kuin laskuvalmistelut alkaa. Nousuilla ja laskuilla myös hörpitään vettä ja nyt keksittiin tuo tikkarihomma, kun nähtiin että joku toinenkin lapsi söi tikkaria. Onneksi löytyi kassin pohjalta jotkut siellä iätajat pyörineet :D Laskulla tikkareita ei ollut, mutta annoin sellaiset imeskeltävät tahmaiset karkit (chewits-typpiset) ja niitä ne imeskelivät eikä sattunut kenellekään.

   Sellaiset lentokonekorvatulpat sain kans mun äidiltä, kun olin pyytänyt ostamaan puuduttavia korvatippoja. Apteekkari oli väittänyt, että ei ne toimi ja oli myynyt kalliit korvatulpat sen sijaan :( Mutta eihän se tietty (heh) lapsi nyt sellaisia korviinsa suostu ottamaan, kun tippojen kanssakin pitää käyttää kaikki neuvottelu- ja pakotustaidot. Käyttämättöminä siis täällä ovat :(

 • vierailija
  16.5.2018 at 14:26

  Ok, kiitos paljon tiedoista :)