Ok boomer

Mähän siis googlasin. Sen ok boomerin, muutama viikko sitten.

Sitäkin voi pitää merkkinä jostain.

Tajusin nimittäin jossain vaiheessa – voi kauhistus – että musta on tullut sähköpostilörpöttelijä. Juuri sellainen täti-ihminen, joka… No, katsokaa itse:

Asiani: laskutusosoite on virheellinen.
(kuvitteellinen esimerkki)

ENNEN:
Moikka,
Lähettämäni lasku tuli jostain syystä bumerangina takaisin. Tsekkaisiteko, onko laskutusosoitteessa jotain vikaa? Kiitos!
terkuin,
Krista

NYT:
”Heippatirallaa,
ja ihanaa joulukuista maanantaita sinne, tuulten tuisketta ja tonttujen huisketta! Onkin nyt ihanaa, kun vihdoinkin tuntuu joulukuulta, kun aurinko vähän pilkahtaa ja lumikin kävi maassa. Tosi tervetullutta sen marraskuun ikuisen pimeyden jälkeen! Heti jotenkin helpottaa :) Mitäs sinne kuuluu, toivottavasti ootte pysyneet terveinä! Täälläkin toistaiseksi (kop kop puuta) ihan tervettä, vaikkakin aika flunssa-aikaahan tämä on ollut, vuorotellen lapset on niiskuttaneet varmaan viimeisen kuukauden ajan. Mutta tavallista flunssaa vaan, ja sehän on nykyään helpotus! Vuotava nenä on vakio :) Mutta joulua täällä jo lapset kovasti puuhastelee, ollaan jo askarreltu joulukoristeita ja kovasti täällä mietitään, että mihin laitetaan tonttuovi parhaiten. Varmasti tuohon keittiön ruokakaapin kylkeen, joka ei vieläkään ole valmis, mutta tätähän se on… Tänään käytiin eka kertaa mökillä pakkassäällä, ja sekin oli elämys koko porukalle! Syksyn lehdet tuntuivat ihan erilaisilta jalkojen alle, kun ne olivat vähän kohmeessa! Järvi oli jäässä, ja lapset keräsivät jäätä ja hakkasivat sitä terassilla pieniksi paloiksi. Sitten sitä aseteltiin terassille pieniksi kiteiksi ja leikittiin, että ne ovat kristalleja. Aurinkokin alkoi siinä vaiheessa laskemaan, vaikka kello oli vasta iltapäivällä kaksi…”

Aaaaaaaaaaaaaargh.

”GET TO THE POINT!!!!”, huutaa Krista menneestä maailmasta.

Tai: ok boomer. Kai.

Jää liittyy.

9

You Might Also Like

 • Torey
  8.12.2020 at 19:58

  Se on kato tää, kun sosiaalinen elämä on minimissä. Voi alkaa lörpötellä sähköposteissa. 😂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/12/08/2020-palautti-aitouden/

  • krista
   8.12.2020 at 19:59

   Se on varmaan just tätä, kamala puheripuli, kun saa vaan jonkun ihmisparan pyydystettyä (edes meiliin) kuuntelemaan :D

 • Karina
  8.12.2020 at 21:32

  Nooooh, muutaman vuoden kuluttua tyttäret palauttaa maan pinnalle – ÄITI! Onks sun pakko puhuu niille noin paljon, nolooooooooooo! Äiti mä kyl ootan autossa seuraavalla kerralla! (tosin sähköpostissahan ne ei näe, mutta mulla tulee toi ihan kaupan kassallakin :D)

  • krista
   9.12.2020 at 09:34

   Tää saattaa olla edessä :D :D :D