Oh, snäp!

Hei vaan, nykyaika!

Latasin nimittäin eilen illalla tuohon paska(anteeksi)kännykkääni Snapchatin – ja siellä mä nyt vaan sit pokkana snäppäilen!

20151106_223151

Mulle on vielä hyvin hämärää, että miten homma toimii. Mutta se ei ole estänyt minua lataamasta tuonne jo jotain… öööh… kymmenkunta videota. Mun ihkaensimmäiset myötähäpeäpätkät ovat siellä vielä kuutisen tuntia kai näkyvillä, joten vielä ehtii :D

Hommaa vaikeuttaa ensinnäkin se, että tuon suussa olevan splintin takia mä vielä massiivisesti sössötän. Sori. Ja toinen vaikeusastetta lisäävä juttu on se, että tuossa mun paska(anteeksi)puhelimessa ei ole sellaista selfie-kameraominaisuutta eli että pystyisi kuvaamaan itseään niin, että näkisi itsensä samalla. No, eipähän tule peilailtua. Ja videonlaatu on sairaan huono.

Hehe, ehkä mainospuheista parhain. Joo että seuratkaa seuratkaa :D Laatu on huono ja sisältö, mitä sattuu :D

…ja nimellä Puutalobaby (ylläri) siis pitäisi löytyä!

 

5

You Might Also Like

 • Mamma rimpuilee / Laura
  7.11.2015 at 14:27

  Nonni! Vihdoin! On ooteltu, nimittäin! :D Oli pakko mainostaakki sua mun snäpis. Eli ne kaikki miljoonat seuraajat, jotka kohta saat, on siis multa! LÖL!

 • H
  8.11.2015 at 18:45

  Voisko näitä videoita jotenkin saada niillekkin näkyviin jotka ei käytä snäppiä?

  • krista
   8.11.2015 at 21:14

   Mälsää kyllä, mutta käsittääkseni ei :( …mutta saa korjata, jos oon väärässä! Mutta snäppi on siinä mielessä (mun mielestä) mälsän ”kertakäyttöinen”, että ne videot on siellä julki vain 24 h ja sitten ne häviää ikuisiksi ajoiksi. Ja toisen ihmisen videon voi katsoa vain yhden kerran. Mä käytän tässä nyt kolmatta kertaa sanaa ”mälsää”, mutta mun mielestä se ON mälsää.

   • Mamma rimpuilee / Laura
    9.11.2015 at 10:39

    Mä taas tavallaan tykkään siitä, että Snäppi on sellainen kuin on. Se on jotenkin… hmm, rentoa, välitöntä ja semmosta kynnyksetöntä. Laittelee vaan mitä sattuu, ja sieltä ne sitte häviää omia aikojaan. Vaikka eipä mun somettelut nyt muutenkaan mitään kynnyksellistä oo, haha, mutta niinku et muidenkin snäpit on yleensä sellasia hetken juttuja, eikä tarvii jäädä miettii, et millaista somejälkeä ne kerryttää. Tiäks? :)

    Niitä ei tosiaan voi (vielä ainakaan, onhan IG:llekin tullut sit noita muita katselutapoja) nähdä ellei ole itse Snapchatissa. Että sinne vaan kaikki! :)

    Nii ja mää oon itselleni puhelimeen tallentanut niitä videoita, joita oon halunnut säästää. Esim. meidän laivamatkan snäpit on tallennettu, koska aattelin et ois kiva katsoa sit itse myös muistona myöhemmin.