Mysteeripaketti (ja pari Nenäpäivä-vinkkiä)

Postista tuli mystinen paketti – lähettäjänä YLE.

20151016_123244-2

Mitä ihmettä? Mitä se voi olla?

Jännää! Jännää! Mitä ihmettä nyt YLE voi mulle lähettää? Laatikko varovaisesti auki, ja:

sisältö

Oho kappas, nämähän näyttää tutuilta! Nämähän on mun omat!

Olin sitten ilmeisesti unohtanut nämä Torpparinmäen K-marketin takahuoneeseen – kiitos, Yle!

Samana päivänä muuten (ja tämä siis tietysti tapahtui ennen leukaleikkausta) tulin tanssitunnilta isojen kantamusten kanssa. Minulla oli tanssikavereiden mukanaan treeneihin tuomana: vesipullo, jonka olin unohtanut… …en enää muista minne. Kynsilakka, jonka olin unohtanut tanssikavereiden hotellihuoneeseen. Sakset, jotka olin unohtanut käsimatkatavaraan ja jotka olin jättänyt hotellin aulaan. Vaatteita, jotka olivat olleet toisten tanssikavereiden matkalaukussa. Ja lisää vaatteita, jotka olivat olleet toisessa matkalaukussa. Ja ehkä vielä jotain muuta tavaraa, jonka olin unohtanut mutta jota en enää muista, että olin unohtanut.

Kyllä. Tämä on kroonista.

Mutta hei kiinnostaako ketään, että miksi olen ollut Torpparinmäen K-marketin takahuoneessa? No koska:

Mua on kyllä tuolta lähes mahdottoman vaikea havaita – leikkaukset ovat niin nopeita ja ryhmäkohtauksissa jään muiden selän taakse. Mutta hyvällä tsägällä lopun ryhmäkuvassa voi mut vasemmasta alakulmasta bongata. Tuolta:

ryhmäkuva

YLE:n Nenäpäivä-videossa meidän tanssiryhmä Ilona Kolachana & Bollywood Kamlees esiintyi siis… tunnistatteko… no, totta kai tunnistatte… Arja Korisevan kanssa. Ja biisi oli Shavan tekemä ja esittämä  ”Arja harjaa”(hihi).

Hitsi kuvauksissa oli kyllä taas niin kivaa – mä niiii-iiiin tykkään tällaisesta! Tämä on varmasti kliseistä hehkutusta, mutta tämä tanssiryhmässä tanssiminen on kyllä antanut niin mahtavia ja yllättäviäkin kokemuksia – niin kuin vaikkapa nyt sitten tämä K-kaupan hedelmäosastolla tanssiminen. Enpä olisi arvannut sellaista joskus tekeväni! Eikä tämä muuten ole edes tämän syksyn ainoa ”musiikkivideo”; marraskuun loppupuolella pitäisi ilmestyä toinen YLE:n juttu, jossa meidän hameenhelmamme toivottavasti hulmahtavat :) Vinkkaan sitten!

arjan kanssa

Erityisen vaikutuksen teki muuten Arja Koriseva, joka oli ihan tasan yhtä rempsakkanauruinen kuin joissain Speden speleissä (muistatteko?) mun lapsuudessa! Mutta ennen kaikkea Arjan tanssi- ja laulukohtauksia oli aivan lumoava katsella. Miten voi olla joku niin moni-ilmeinen, aivan uskomatonta. Videolle on tallentunut vain aivan minimaalinen osa siitä – niin kuin tietysti kaikesta muustakin. Mutta niinhän niitä musiikkivideoita tehdään. Myös videolla vilahtavat K-kauppiaskaksoset olivat aivan mahtavia tanssimoovseissaan.

kauppiaskaksoset

Tuo sama video nähdään tänään tv:ssä Ylen Nenäpäivä -show’ssa, joka esitetään TV2-kanavalla alkaen klo 19.

JA juuri tällä hetkellä Kampissa on käynnissä 12 tunnin tanssimaraton, jota voi seurata netistä suorana Yle Areenalla täällä. Meidän Kamleesit esiintyvät siellä ihan kohta eli  tasan klo 17 – klikkaa siis ihmeessä itsesi seuraamaan netistä, jos kiinnostaa! Mä en (niisk) tietenkään pääse sinne tällä kertaa itse nousemaan lavalle, mutta kannustan meidän porukkaa täältä kotoa virtuaalikatsomosta! Kamleesit muuten esittävät siellä saman tanssin, jolla me päästiin Frankfurtissa finaaliin – sitähän me ei olla itsekään saatu käsiimme videona, mutta tässä sen pääsee nyt näkemään!

bollywood kamlees jatkossa

Nenäpäivä siis tänään YLE:llä, ja meidän tanssiryhmä videona telkkarissa ja livenä Kampissa – että katsomaan vaan! :)

11

You Might Also Like

 • Hanna-Marleena
  6.11.2015 at 16:16

  Ihana Arja! Ja te! Milloin tämä on siis kuvattu? Pari päivää sitten uutisoitiin että Arjalla todettu rintasyöpä.
  Olen miettiny onko Shava jotain sukua Joelille kun sukunimi on sama?

  • krista
   6.11.2015 at 16:22

   Joo, niin uutisoitiin – luin sen kans. Mietinkin, että mainitsenko siitä bloggauksessa, mutta sitten ei jotenkin vaan istunut tekstin henkeen. Toivotan Arjalle ihan hurjasti voimia paranemiseen! <3 Hän todellakin teki vaikutuksen.
   -
   Video on kuvattu jo aiemmin... hetkinen... syyskuun loppupuolella joo. Ja viimeiseen kysymkseen myös joo :) Serkku :)

 • Heispi
  6.11.2015 at 17:14

  Huippu!

  • krista
   7.11.2015 at 18:46

   Hauskaa oli myös sitä tehdessä :)

 • Kissimirri
  7.11.2015 at 18:10

  Kenestä Jo eli sitä puhutaan ja kuka on Shava?

  • krista
   7.11.2015 at 18:46

   Shava on bändi, joka soittaa suomalaista bhangraa. Esiintyi mm. Euroviisu-karsinnassa, heillä oli lavalla bussi :D Shava on aiemminkin vilahtanut täällä blogissa: http://www.puutalobaby.fi/paivan-biisi/ ja http://www.puutalobaby.fi/ala-sheikkaa-nyrkkia-vaan-sheikkaa-takapuolta/, suosittelen kuuntelemaan :)

   Oliko viestin alkupuolella ennakoivan tekstinsyötön fiba? En nimittäin tajunnut, että mikä Jo? :)

   • reekir
    7.11.2015 at 22:08

    Edellinen kommentti tais tarkoittaa, että kenestä Joelista puhutaan :D…ehkä!?

    • krista
     7.11.2015 at 22:12

     Aaaa! No tästä meidän Joelista :D

 • rinkeli
  9.11.2015 at 14:19

  Ei liity nyt aiheeseen mitenkään, mutta mun yks suuri haave ois päästä Siwan mainokseen :DD Ois niin hienoa hidastetusti tehdä jotain urpoa! Esim kaataa päällensä kaurahiutaleita tai heilutella banaania.
  Että niin, jatkakaa.. :D

 • Minna
  10.11.2015 at 13:18

  Mieletön meininki! Varmaan oli hauskaa tätä tehdessä :)