Näppärä neppari

Pikkupegasos bongasi aiemmasta postauksesta bodyn jatkopalan. Ja sepäs onkin niin näppärä ja vaatehankintoja merkittävästi vähentävä kapistus, että päätinpä esitellä sen ihan erikseen – näin:

Bodyn jatkopalat villaisen unipussin kainalossa.

Itsehän en ollut siis (yllätys, yllätys) tällaisista kuullutkaan, mutta Kirppuli & Mindeka vinkkasivat siitä kesäkuussa. Ja klik vaan tilaukseenhan ne lähtivät saman tien, ja ovat olleet kovassa käytössä siitä lähtien!

Tuo pala kyllä oikeasti lisää vaatteiden käyttöikää ihan merkittävästi. Ainoa miinuspuoli: nyt meillä on aivan liikaa vaatteita, kun jotkut 50-koon bodyt ovat vielä käyttökelpoisia samoin kuin nykyiset 68-kokoisetkin :)

…ja ettei mene ihan kaupalliseksi tiedotteeksi: Mindeka vinkkasi myös, että tällainen on helppo tehdä myös itse! Ottaa vaan jonkun vanhan bodyn, leikaa sopivan kokoiset palat pois molemmilta puolilta ja surauttaa ompelukoneella saumat kiinni – tadaa!

 

ps. Jatkopalaa hankkiessa kantsii myös kiinnittää huomio neppareiden kokoon! Pikkupegasos oli ostanut kirppikseltä sellaisen, joka ei ollut sitten sopinutkaan käytössä oleviin bodyihin… Höh. Nuo meidän Many Months -merkkiset ovat sopineet ainakin tähän asti meidän kaikiin bodyihin – lieneekö hyvää tsägää vai vaan hyvänkokoiset nepparit…?

 

 

You Might Also Like

 • Rosanna
  3.9.2012 at 10:47

  Melko nerokasta, etten sanoisi! :) Meidän poitsu on vaan sen verran pulleaa sorttia että suurin osa bodyista jää pieneksi tultuaan tiukaksi myös hihoista ja masusta. Tämä on kyllä kuitenkin sen verran kullan arvoinen vinkki että pakko jakaa vauvallisille kavereille!

 • kahden äiti (Ei varmistettu)
  3.9.2012 at 14:59

  Oman kokemukseni mukaan melkein kaikki bodyt paitsi H&M:n menevät samoilla neppareilla ja jatkopaloilla. H&M:llä on isommat nepparit käytössä ja sitten on joitain ulkomailta lahjaksi saatuja bodyjä, joissa on pienemmän nepparit.

  Hyvä keksintö pitkäselkäisille vauvoille ja kestovaippailijoille! Ja tosiaan näitä saa monesta kestovaippakaupasta kotimaisina ja eri kuoseja löytyy, niin voi valkata sävy sävyyn bodyn kanssa, jos haluaa hifistellä.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  3.9.2012 at 21:57

  Meillä on ollu kans käytössä samaisia many months:n jatkopaloja ja ainuut bodyt, joihin nepit meillä ei käyny oli Espritin bodyt (jotka on muutenkin ihan tosi pientä kokoa). Yhyy, jotkut näistä bodeista jäi miltei käyttämättä edellä mainituista syistä.

 • Neenee (Ei varmistettu)
  5.9.2012 at 00:07

  Just inventoin vaatteet ja hukumme 68 ja 74:n bodyihin:D Eli nepparit tilaukseen ja samoilla bodyilla ens kesään.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  9.9.2012 at 14:29

  Minä ostin tuollaisen jatkopalan myös, ajatellen hienoksi keksinnöksi, mutta ei ole ollut käyttöä tämän 11kk:n aikana kertaakaan. Bodyt ei mene pieniksi pituussuunnassa, vaan muuttuvat muuten makkarankuoriksi hihoista ja rinnan ja mahan kohdalta. Eli levennyspaloilla olisi enemmän käyttöä. :)

 • Kristaliina
  9.9.2012 at 18:34

  Joo hyvä huomio, Vierailija: meillä noilla jatkopaloilla on ollut ihan älyttömästi käyttöä, mutta hyödyllisyys riippuu varmaan ihan vauvan ruumiinrakenteesta :)

 • Peanut
  22.9.2012 at 12:20

  Hei, onko tuolla merkillä erikokoisilla neppareilla varustettuja jatkopaloja? Tilasin innoissani meillekin nuo vain todetakseni, että ainakin Lindexin bodyissa on pienemmät ja siten epäsopivat nepparit. Nyt pitää löytää kiireesti sopivat jatkopalat tai loppuu vaatteet kesken!

 • Peanut
  23.9.2012 at 15:06

  Ei hätää, olin hieman hätähöusu reklamaationi kanssa. Testasin siis tietty ekana sitä ihaninta superpehmoista bodya, joka on jäämässä pieneksi ja johon on tietty kiusaksi laitettu mininepparit… Nopean katsauksen perusteella noi kyllä sopii suurimpaan osaan muita bodyja, joten ei ollut turha ostos kuitenkaan. :) Sori, että kävin täällä heti torpedoimassa hyvän vinkin!

  Mun pitää ehkä kuitenkin ommella itse sopiva jatkopala siihen suosikkibodyyn, en tahdo luopua siitä vielä!

 • Peanut
  28.9.2012 at 13:05

  Moi, piti tulla vielä kommentoimaan tätä, kun olen tehnyt pientä selvitystä. Ne pienet nepparit löytyy siis Lindexin 100% luomupuuvillasta valmistetuista Hello Baby -bodyista. Tiedustelin pienillä neppareilla varustettuja jatkopaloja yhdestä nettikaupasta ja sellaisia ei kuulemma Suomesta saa. Olivat jokseenkin pöyristyneitä, että Lindex on siirtynyt käyttämään pieniä (kuulemma aasialaisten standardien mukaisia) neppareita osassa vauvanvaatteistaan.

   

  Mutta siis, nepparikaupoille ja ompelukone surraamaan, sillä tästä päästään. :)