Arvontojen voittajia!

Hip hei, mähän oon täällä ihan arpomaan innostunut – tässä siis pienet palkintomuistamiset yhteensä yhdelletoista teistä!

…eli muovailuvahapostauksen yhteydessähän mä sain arvottavaksi sen sellaisen samanlaisen Play-Doh -setin, minkä mekin saimme. Excel-onnetar oli sitä mieltä, että setin voitti nimimerkki…

….rummunpärinää…

Sikkuralla – onneksi olkoon!

pupu ja napero lowres

…ja Maggi-luomufondien testiryhmään puolestaan arvoin teistä kymmenen, eli…

Karoliinan
Taru
Riistahurjastelijamamma
Maria (teitä oli kaksi samannimistä; voitto osui ei-naamapalluraiselle Marialle)
Jodelie
Anu
Hanna-Marleena
Jonnaa
Sinisuu (hitsi teitäkin oli kaksi samannimistä; voitto teistä ensin kommentoineelle, ruskea tunnistepallo)
Marika

pullot maggi organic fond 2

Onneksi olkoon kaikille voittajille!

Laitan lähipäivinä (yritän ehtiä viimeistään viikonloppuna) teille meiliä tulemaan! …ja Maggi-testiryhmäläisille tosiaan tulisi paketin jälkeen parin viikon päästä mielipidekysely, jossa voitte sitten omalta kohdaltanne nimettömästi kertoa, että mitäs tykkäsitte :)

Onnea, onnea, onnea vaan! :)

9

You Might Also Like

 • Karoliinan
  5.11.2015 at 21:15

  Jeee!! Kerrankin osu voitto kohdalle :D kasvisliemijauhe on meillä kovassa käytössä.. kiinnostaa pitkästä aikaa testaa taas fondii :)

  • krista
   5.11.2015 at 21:50

   Jee onnea onnea! :) Laitan tosiaan meiliä sit tarkemmin lähipäivinä tulemaan :)

 • Hanna-Marleena
  5.11.2015 at 22:52

  Jee!

 • Marika
  6.11.2015 at 08:17

  Vähänkö kivaa! 😄

 • Janisah
  6.11.2015 at 14:02

  Mä nyt huutelen tänne, kun aihe niin hyvin muistutti. Mutta mä siis voitin kesällä (?) semmoisessa Titi-nalle-arvonnassa ja lähestyin sua jo muutamallakin s-postilla asiasta mutten koskaan saanut sulta paluuviestiä. Ja koska se ei varmasti olis sun tapaista, niin olisko mun s-postit menneet vaikka roskapostiin tai jotain…?
  Kokeile löydätkö, niin siellä on sulle viestiä! :)

  • krista
   6.11.2015 at 14:23

   Äääk, enkö mä vastannut! Anteeksi, mun oli tarkoitus ja luulin, että olen vastannut! Luultavasti oon vastannut vaan mielessäni ja luullut sitten tehneeni niin tosielämässäkin… Anteeksi!

   Mutta joo, sullahan oli toiveena, että puuhakirja menisi vastaanottokeskukseen – ja eräs toinenkin samassa arvonnassa voittanut toivoi, että palkinto annettaisiin jollekulle, jota se erityisesti ilahduttaisi. Ihanat te! <3 Ja täällä kuva siitä, miten kävi: https://instagram.com/p/8IIt7aFEDM/?taken-by=puutalobaby Eli nämä puuhakirjat lähtivät Lahden vastaanottokeskukseen – sinne oli pari päivää aikaisemmin saapunut paljon lapsia, joilla ei ollut kuin vaatteet yllään :( Kävin siis itse ostamassa muut ”ainekset” puuhapussipaketteihin yhteensä neljälle lapselle (muistaakseni puuhakirjat, värit, vihkot, palapeit, muovailuvahaa ja pehmolelu) ja mun ihana ystävä, joka kuuluu Puuhapussi-projektiryhmään, ajoi itse Lahteen nämä (ja muiden yksityisihmisten tekemät vastaavat paketit) mukanaan ja antoi suoraan lapsille. Oli kuulemma ilahduttanut ihan valtavasti! <3
   -
   Eli voittosi on jo jonkun pienen puuhasteltavana. Kiitos! <3 (ja anteeksi, että en ole muistanut kertoa muuten kuin tuolla Instassa tuolleen vähän turhan ohimennen)

   • Janisah
    6.11.2015 at 15:00

    KIITOS! <3

 • krista
  6.11.2015 at 16:42

  Hei Riistahurjastelijamamma, oletkos kuulolla! Sun meiliosoitteessasi oli jotain vikaa; tuli bumerangina takaisin… Jos näet tämän, niin laita mulle päin meiliä tulemaan! :)

 • jonnaa
  6.11.2015 at 16:53

  Ihana tietää että pääsee perhe maistelemaan vähän erimakusta ruokaa kohta.
  jos tuo miehen puolikaskin innostuisi ruuan laitosta hetkeksi

 • BIKKE
  9.11.2015 at 11:45

  Onnea voittajille!