Muistutus: äitiyspakkauksia Keniaan!

Olen ainakin itse sellainen, että monesti ajattelen erilaisista hyväntekeväisyysasioista, että ”onpa hyvä, mä kyllä ehdottomasti osallistun”. Ja usein osallistunkin. Mutta jos en tee sitä siinä just ihan heti (ei ole pankkitunnuksia käsillä, luen tekstiä kännykästä, lapsihärdelli on päällä, ihan mikä vaan syy), se sit helposti unohtuu ja vaan… …jää.

Niinpä jos jollain haastepostauksen jälkeen vaan jäi, niin mähän tässä ja täten MUISTUTAN!!! Ja laitan nuo linkitkin uusiksi, niin ei tarvitse etsiä!

Kerätään siis yhdessä Suomen World Visionin kautta äitiyspakkauksia Kenian köyhimmästä köyhimmälle Turkanan alueelle!

Mun lisäksi Lähiömutsin Hannella ja Matkakuume.net-blogin Gialla on keräys omissa blogeissaan, eli osallistua voi tietysti myös siellä!

Meidän hyväntekeväisyyshaasteen lukuihin tulee näkyviin siis, kun ostaa äitiyspakkaukset näistä alla olevista suorista linkeistä:
(linkeistä ei kerry minulle tai muille välikäsille mitään muuta kuin että luku jää ylös laskuriin meidän iloksi!)

Yksi äitiyspakkaus (35e)  täältä.

Kolme äitiyspakkausta (105e) puolestaan täältä.

Pyydän heti maanantaiaamuna uuden luvun meidän ihasteltavaksi! Jos et ole vielä ostanut ja olet ollut aikeissa ostaa, niin klikkaa ihmeessä ostosi mukaan siihen maanantaiaamun lukuun!!!

Odotan sitä lukua niii-iiiiin innolla – te ootte niin mahtavia!!! Joukkovoimaa!!!

 

 

PS. Haastepostauksen kommenteissa tuli esiin myös se hyvä vinkki, että nämä ovat mahtavia aineettomia joululahjoja. Oston yhteydessä valittavaksi tulee automaattisesti korttivaihtoehto: siitä voi siis laittaa vaikka joulukortin valitsemaansa sähköpostiosoitteeseen ja siinä on myös ajastusmahdollisuus. Eli voi ajastaa vaikka jouluaatoksi sukulaiselle!

Ja kyllä: muistutan tästä kyllä sitten vielä lähempänä jouluakin. Lupaan :)

10

You Might Also Like

 • krista
  4.11.2017 at 11:42

  PS. Olen muuten myös muutamia ihmisiä auttanut lahjoituksessa (esim. jos ei ole verkkopankkitunnuksia) niin, että olen ostanut itse omasta verkkopankista ja laittanut sieltä sähköisen kortin menemään ko. ihmiselle ”todistukseksi” ostosta – ja saanut sitten vaan rahat tilille ko. henkilöltä. Eli jos teillä on vaikkapa iäkkäämpiä läheisiä, jotka voisivat osallistua, mutta nykyajan sähköiset tavat tuntuvat hankalilta, niin auttakaa heitä ihmeessä! Kortin voi sieltä vaikka tulostaakin ja antaa tälle ihmiselle, tai laittaa postiin (tai tietysti sähköpostilla, mutta jos ko. henkilöllä ei vaikka ole sähköpostiosoitetta).

  Tai mullekin voi laittaa suoraan viestiä, autan mielelläni :)

 • Lilah
  4.11.2017 at 20:08

  Jäin miettimään noita kuvia katsoessa, että puetaanko Keniassa vauvat vaaleisiin väreihin? Siis kun Euroopassahan näin usein tehdään, mutta toisaalta ulkomaisten ystävieni vauvat ovat aina olleet huomattavasti värikkäämmin puettu. Samoin mietin tuon värin käytännöllisyyttä kun puhtaan veden saatavuus on heikko. Enkä siis tarkoita kritiikkinä, itsekin pakkauksen ostin, mutta lähinnä mietin miten pakkauksen suunnittelijat ovat tätä huomioon ottaneet. Hieno kamppis joka tapauksessa!

  • krista
   4.11.2017 at 20:21

   Itse asiassa tätä mietin minäkin! :) Kysytäänpä tätä, World Visionilla on varmastikin antaa tähän vastaus! Sen tiedän, että pakkaus on suunniteltu tosiaan tiiviisti paikallisten kanssa yhteistyönä, sitä on testattu, palautetta kerätty, tuotteita poisteltu ja lisäilty ja muuteltu jne. Mun omat spekulaatiot: ehkä kenialaiset ovat valinneet itse juuri tuon, koska tosiaan tykkäsivät kuosista (joka mun silmäänkin on aika ”suomalainen”). Tai sitten tuo valittiin (joko he itse tai heille ehdotettiin), koska vaalea on hyvä moskiittojen kannalta. Tai sitten kolmantena skenaariona, että heillä ei ollut mitään mielipidettä kuosista, koska niin suuressa köyhyydessä jotain sellaista ei pidä olennaisena ollenkaan ja siksi mielipiteidenkeräyskierroksilla ”läpi” meni täällä valittu kuosi. Tai sitten joku ihan muu selitys :)

   Mutta joo, kysytään ihmeessä – tuota mä oon itsekin tosiaan ehtinyt mielessäni spekuloida :D :D :D

 • Laurasss
  5.11.2017 at 17:01

  Osallistuin! Menin tuosta linkkisi kautta mutta mulle ei näkynyt missään tuolla sivuilla, että oon kans sit sun leiristä osallistumassa. Kai mieki sitten näyn niissä luvuissa. Onpahan joka tapauksessa osallistuttu. Muistutuspostaus oli kyllä erittäin hyvin muotoiltu, juuri noin siinä aina käy :—D

  • krista
   5.11.2017 at 18:07

   Jee, kiitos! <3 <3 <3 Ja joo, se riittää että menee mun linkistä, niin se kyllä tajuaa laskea meidän porukan ostoihin- eli mukana olet! :) Jännittävää, huomenna aamulla pyydän uuden luvun!!!

 • krista
  6.11.2017 at 09:56

  Tilannetiedot: 183 pakkausta ostettu Keniaan!!!! Jeeeeeeeee, hyvä me!!!!! Mä oon IHAN varma, että kohta saadaan 200 rikki eli TUPLASTI sen verran, kun arvelin – JESH!!!!

 • PikkuKirppunen
  9.11.2017 at 20:16

  Tämä osui just silmiin. ❤️http://m.iltalehti.fi/perheartikkelit/201711092200521328_pt.shtml

  • krista
   9.11.2017 at 20:42

   Jee, ihan mahtavaa!!!! Hihihihi tuossa sanotaan: ”35 euron hintaisia äitiyspakkauksia on myyty viikossa jo yli 250 kappaletta, mikä on poikkeuksellisen suuri määrä.” Arvatkaa, kuinka moni näistä on tän blogin lukijaporukan ostamia….? No tällä hetkellä: 197 kpl!!!!! Hyvä me!!!!

   • PikkuKirppunen
    10.11.2017 at 18:17

    Jee! Ihan kohta jo TUPLATTU alkuperäinen tavoite! 🎉
    Ja just sillä arvelinkin linkata tuon jutun tänne: pohdin, että suurin osa lie puutalobabylaisia. 😊