Mitvit, eli nenäimuri

”Lima pois vauvan nenästä helposti ja tehokkaasti. ”

Okei.

”Tuote on ainoa myynnissä oleva kotikäyttöinen laite, jossa on jatkuva imu.”

Okei.

”Kotona tavalliseen pölynimuriin kiinnitettävä laite…”

PÄRSK! (äiti meinaa tukehtua imetysteehensä)

Pakko mennä vielä nettiinkin katsomaan (linkki poistettu, tsekkaa myöhempi kommenttini!), ja kyllä: sehän on siis nenäimuri. Siis IMURI sanan kirjaimellisessa merkityksessä. Tuon kun kiinnittäisin meidän Dysoniin, niin johan lähtisi…

Ei vauvan nenä nyt ehkä niin tukkoinen olekaan.

 

 

2

You Might Also Like

 • Susca
  3.10.2012 at 20:29

  no huhhuh… kaikkea sitä kuulee kun tarpeeks vanhaks elää. :D *onneks en ehtiny hörppäämään kahvia*

 • MirvaK
  3.10.2012 at 21:02

  Onneksi tosiaan ei ollut sapuskoja suussa. Ei herran jestas… :D Kyllä mä ajattelin pärjätä ihan omalla imukyvyllä janenfridalla. :D

 • Liisa
  3.10.2012 at 22:18

  Tsiisös. Ei meille.

 • Mamma
  3.10.2012 at 23:27

  minäpä hörppäsin kaakaota ja kyllä’ pärskähti :D

   

 • siirisofia (Ei varmistettu)
  4.10.2012 at 08:30

  Näitä käytetään kuulemma sairaaloissa, esim. keskolassa. On vauvalle nopein ja kivuttomin, kertoi apteekin täti. En sitten kuitenkaan ostanut, otin ihan perinteisen Nenä-Friidan ja nyt kiroan kun oma imutehoni ei ole niin hyvä, että saisin vauvan nenän ihan oikeasti tosi nopsasti ja huomaamatta tyhjäksi vaan joudun imemään useamman kerran molempia sieraimia. Olisko toi imurihomma ollut sittenkin parempi…?

 • SiniJnsn
  4.10.2012 at 08:57

  Putosin…Ja painepesurilla saa likaisenkin vauvan puhtaaksi kädenkäänteessä? :D

 • Kristaliina
  4.10.2012 at 09:01

  Joo, apteekin lehdestä (tuoteuutuudet) minäkin tuon bongasin, eli ei varmastikaan mikään huuhaa-juttu, mutta… …IMURIIN! :D Tuntuu vaan vähän liian hurjalta :)
  …ja jotenkin että kaivaisin tuolta siivouskaapista tuon kissankarvoja täynnä olevan Dysonin ja kytkisin vauvan nenään ja HURR – tsihihi!

  Mutta ehkä tuo lyö itsensä läpi ja parin vuoden päästä äidit blogipalstoilla ihmettelee, että miten kukaan on imenyt lapsensa nenää ITSE… :)

  Laitoin tämän Facebookiin, mutta laitetaanpa tännekin :) Eli Nenä-Friidan lisäksi meillä on ollut flunssassa käytössä tällainen (laitettu ennen imemistä). Käsittääkseni samaa kamaa kuin ne suolaliuostipat, mutta mun mielestä näppärämpi laittaa ja ainakin kuvittelen, että jotenkin leviää nenään tasaisemmin :)
  http://physiomer.fi/valikoima/physiomer-baby-mist/

  Käyttökokemukset tuosta imurista kyllä tervetulleita, jos joku on sellaista testannut! (hui)

 • Kristaliina
  4.10.2012 at 09:02

  Tshihihi joo painepesuri! :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  4.10.2012 at 12:29

  Hyvin toimii; esikoinen ei osaa niistää, mutta imurilla antaa ottaa kun saa itse valmistella käyttökuntoon. Nenäfriidalla ei jaksa imeä niin tasaisesti ja hyvin, varsinkaan liisteriräkää. Vauvakin antaa rauhallisesti imeä, tuntuu ilmeisen mukavalle :) Itsekin kokeilin, ei tunnu paljon miltään, joten pelko pois!

 • Boogiebaby (Ei varmistettu)
  4.10.2012 at 14:02

  http://nenaimuri.fi/nenaimu.html

  Suosittelen lukemaan tuon artikkelin, tuntuu selventävän aika paljon asioita :D

 • FFFifi
  4.10.2012 at 14:36

  Meillä oli tämä http://www.ainu.fi/tuotteet/ainu-pikkuniistaja, tosin minusta se oli aika lailla yhtä tyhjän kanssa. Nimi jaksoi huvittaa, tuli mieleen joku pienehkö henkilö joka kuuluu mafiaan. 

 • Kristaliina
  4.10.2012 at 15:34

  Hih hih, tuon Boogiebabyn linkkaaman artikkelin alku: ”Onko ensimmäinen ajatuksesi, että pölynimuri todennäköisesti imee myös aivot mennessään?” ON! :D Hih melkein sanasta sanaan tuli just tuo lause mieleen :)

  Ihan älyttömän hurjalta tuo imurointi vaan kuulostaa, mutta kai se on uskottava, että toimii tuo varmaan :)  Jos tulisi ihan kamala nuha, saattaisin ehkä uskaltaa testatakin (kop kop kop puuhun koputus, ettei tule) – hihihi en vaan pääse tuosta Dyson/panepesuri-mielikuvasta millään irti :D

  Mafioso-niistäjä! :)

 • Kristaliina
  4.10.2012 at 16:41

  Vauhdikkaita käänteitä nenäimuririntamalla! :D

  Nenäimurien oikea maahantuoja lähetti minulle juuri kivaa meiliä (pointsit nopeasta reagoinnista, kun huomasivat epäluuloisen bloggaukseni!) ja heitti haasteen, että olisinko valmis haastamaan ennakkoluuloni ja testaamaan laitetta – no tottahan toki, antaa tulla vaan! Nytpä he sitten lähettävät minulle kyseisen laitteen testattavaksi, että pääsen todellakin kokeilemaan, että mitä käy, kun sen kytkee Dysoniin… :)

  (tsihihi tuleekohan seuraava yhteydenotto Dysonin maahantuojalta :D )

  …ja SITTEN tuossa mun bloggauksessa oli käynyt vielä sellainen mielenkiintoinen juttu, että ystävämme Google oli vienyt minut jollekin… kröhöm… aika epämääräisen toimijan sivulle. Ei ihmekään siis, että bloggaukseni alkuperäinen linkki ei näyttänyt kovin vakuuttavalta! Ko. taholla ei kuulemma ole tuotteen myyntioikeutta, vaan oikea maahantuoja on Pirkanmaan Aktiofysio, ja oikeaa tietoa nenäimurista löytyy tuolta Boogiebabynkin jo bongaamasta linkistä eli täältä:
  http://www.nenaimuri.fi
  …ja näitä myydään siis ihan apteekeissa.

  Tulossa siis sarjassa ”haasta ennakkoluulosi”: puutalobaby testaa nenäimurin! Jaiks, jännittää :)

  ps. SiniJnsn, sulle siis tulossa todennäköisesti yhteydenotto painepesurivalmistajalta :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  4.10.2012 at 18:14

  Pakko kommentoida….itsekkin meinasin vetää kaffet väärään kurkkuun kun kuulin mieheni kanssa tuosta nenäimurista. Mieheni kuitenkin innostui kapineesta kovasti ja hankki sen meille. Hienosti imasee nenän tyhjäksi, ollaan oltu todella tyytyväisiä.

 • Liisa
  4.10.2012 at 22:39

  Minua tuo epäilyttää tuo koje lähinnä siksi, että vauvaraasuni huutaa pää punaisena aina kun joudumme käyttämään Nenä-Fridaa, joten tuntuu että pakokauhu vain lisääntyisi jos siihen toimintaan liittyisi vielä vieressä huutava imuri (vaikka vauva ei muuten pelkääkään imurin ääntä).

 • Vierailija-Petra (Ei varmistettu)
  5.10.2012 at 11:13

  Joo ja sit keskellä yötä vähän hurrur, kivaa kun koko talo herää! Tietty yhden lapsen perheessä ok, mut jos muita lapsia tai asuis kerrostalossa niin ehkä miettisin kahdesti.. :)

 • Salallaa (Ei varmistettu)
  5.10.2012 at 23:45

  Ehkä tässäkin taloudessa pitäydytään ihan tuossa friidassa, kun mielikuva pojan nuha nenän niistämisestä keskuspölyimurin moni metrisen letkun kanssa tuntuu jotenkin vähän rajulta ja koomiselta :)