Reilut voittajat – ja alekoodi!

Yhteistyössä: Mithu

Oon niin iloinen – ja niin ovat kuulemma myös Heidi & Manoj!

Viime viikon kirjoitukseni (täällä) heidän pienestä eettisestä Mithu-nimisestä perheyrityksestään nimittäin selvästi kiinnosti teitä kovasti ja sai myös niii-iiiin hyvän palautteen; myös Heidi on saanut suoria viestejä ja yhteydenottoja, ehkäpä alustavan haastattelupyynnönkin. Vau, hyvä hyvä jee!

…ja (rummunpärinää) sitten ne kolme voittajaa, jotka saavat valita itselleen vapaavalintaisen tuotteen ”eettisestä aarreaitasta” eli Mithun verkkokaupasta.

rahi kulma lähis

Voittajat siis ovat…

…Manna, joka kirjoitti:
”Uusi tuttavuus oli tämä kauppa ja kyllä kiinnostaa kuulla vastaavista jatkossakin! Kaikki tunikat olivat tosi ihania, sellaisen valitsisin jos voittaisin :)”

Mirka, joka kirjoitti:
”Hame mulle! Ah, voisin ostaakin sen, jos en voita. Mä yritän aina kun on vaan mahdollista (eli rahaa) ostaa vaatteeni joltain suomalaiselta ekotyypiltä tai just tällasten putiikkien kautta. Tuntuu hyvältä käyttää sellasia vaatteita. Samoin lahjoiksi ostan joko Toisenlaisia lahjoja tai tän tyyppisistä kaupoista esim. leluja kummilapsille.”

…sekä Jonna, joka kirjoitti:
”Voi miten sydäntä lämmitti lukea tämänkaltaisesta toiminnasta. Itse toimin terveydenhuollossa ja päivä päivältä mietin enemmän ja enemmän avustustyöhön lähtemistä, sitä että voisi itse olla konkreettisesti tekemässä jotain vähempiosaisten hyväksi. Suuri hatunnosto tämänkaltaisille yrityksille,jotka ovat luomassa maailmasta parempaa paikkaa. <3 Ps: Tuotteet ovat kaikki upeita. Reilu rahi näyttäisi ihanalta vaikka työhuoneessani!!”

Kiitos kaikille osallistuneille, ja onnea onnea onnea voittajille!!!! Kaivan esiin meiliosoitteenne ja olen teihin lähiaikoina sähköpostitse yhteyksissä :)

mithu rahi lapsi

Jos voitto ei tällä kerralla osunut kohdalle, mutta joku tuote jäi kiinnostamaan, niin tässä lisäylläriksi pieni alekoodi, olkaa hyvät!

Koodilla PUUTALOBABY saa siis nyt Mithu.fi-verkkokaupasta – 10 % kaikista tuotteista.

Kauppaan pääsee täältä, osoitteesta www.mithu.fi tai blogin sivupalkkiin ilmestyneestä bannerista! Alennus on voimassa 16.6. asti.

Kaikki Mithun myymät tuotteet ovat siis nepalilaisten pientuottajien, järjestöjen ja reilunkaupantoimijoiden käsityönä valmistamia – usein luonnon- ja kierrätysmateriaaleista, perinteisiä käsityötekniikoita käyttämällä. Joka ikisellä tuotteella on tarina, ja niitä myymällä nepalilaiset järjestöt rahoittavat mm. terveydenhuoltoa ja koulutusta Nepalissa sekä edistävät työllisyyttä (etenkin naisten) esimerkiksi vaikeilla ja kaukaisilla vuoristoalueilla – tästä lisää Mithun sivuilla sekä viime bloggauksessa täällä.

Todellisia hyvän omatunnon ostoksia siis.

rahi olohuone takka

Kiitos kaikille osallistuneille, ja kiitos myös palautteesta minulle päin – eettiset pienet toimijat siis selvästi kiinnostavat, mahtavaa! Pidän ihan ehdottomasti mielessä :)

11

You Might Also Like

 • Jonna
  24.5.2016 at 17:55

  Vau, ihanaa! Tää kruunasi syntymäpäiväni. Kiitos. <3

  • krista
   24.5.2016 at 22:13

   Hei mahtavaa, vau mikä yhteensattuma! Onnittelut siis myös synttärisankarille, tästä tuli sulle synttärilahja! :) Laitan huomenna iltapäivällä meiliä :)

 • Mirka
  24.5.2016 at 19:16

  Jee! Jee! Jee! En ikinä normaalisti koskaan voita! Ehkä mun _koko elämä_ muuttuu nyt ja mulle alkaa tapahtua asioita, joita mulle ei koskaan tavallisesti tapahtu kuten että alan saada kuukausipalkkaa ja löydän miehen, joka ymmärtää mun ihanuuden. :D

  • krista
   24.5.2016 at 22:20

   No niin, tän TÄYTYY olla merkki jostain tällaisesta suuremmasta hei! :) Mahtavaa; JEE että voitit! Mä laitan meiliä siis huomenna! :)

   ….ja katsotaan vielä, koska Manna bongaa oman nimensä :) Mä tykkään tälleen blogiyllättää mahdollisuudella huomata ”OHO TOI OON MINÄ” ennen kuin laitan meiliä voitosta :D

   • Mirka
    25.5.2016 at 13:54

    Joo, oli niin siistiä bongata oma nimi blogista. Mä oon innoissaan kuin lapsi jouluaattona!