Menovinkki: Intia Spektaakkeli lauantaina

Oletteko ihmetelleet, että miltäköhän oikein näyttää se Bollywood-tanssi, mitä mä täällä niin monesti hehkutan…?

No hei tulkaa katsomaan, ihan livenä!

Eka kerran sheikkasin julkisesti pebaa eli tanssin Bollywoodia alkeiskurssilaisena vuonna 2012, Intia Spektaakkelissa (etukäteistunnelmia täällä, jälkikäteisfiiliksiä & Silva-vauva kuulosuojamet päässä puolestaan täällä). Viime vuonna kyseinen spektaakkeli jäi minulta möhömahasyistä väliin, mutta tänä vuonna uusi yritys: Intia Spektaakkeli siis nyt lauantaina 31.1. Vuotalossa.

Tuo näytös on muuten aika kiva kurkistus Suomen Bollywood-skeneen; siellä nimittäin esiintyvät samalla lavalla niin huiput kuin me harrastelijatkin. Näin muuten harjoituksissa erään Ilona Kolachanan ohjaaman alkeisryhmäläisten esityksen – se oli ihan hemmetin hyvä. Vau. Ei olisi ikinä uskonut alkeisryhmäksi. Itse olen tuppautunut nykyään jo mukamas pokkana Ilonan ohjaamalle keskitasolle ja yritän kröhöm tässä kovasti pitää sellaista juu-juu-kyl-mä-osaan -itseluottamusta päällä… Jaiks.

Niin ja Bollywoodin lisäksi siellä on myös kathakia ja bharatanatyamia eli klassisempia intialaisia tansseja.

Bling bling! Kuvissa muuten mun uusi puku – mun esimmäinen oma Bollywood-tanssiasuni! Aivan hengästyttävän hieno; tehty siis mittojen mukaan käsityönä Intiassa. Ah…

Niin joo paitsi väri piti olla oranssi-turkoosi; niitä tuo ei ole kyllä nähnytkään. Ihka-aidosti made in India siis :)

Mutta siis: tulkaa katsomaan! …ja nykäiskää hihasta hameenhelmasta, jos näette mut siellä liihottamassa! Tapahtuman Facebook-sivu täällä, ja lippuja myy mm. Lippupalvelu.

…jos siis enterorokkojumalat suovat. Apua. Karseaa, jos mä sairastun vaikka just tanssipäivän aamuna. Jännittää.

 

You Might Also Like

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  29.1.2015 at 16:12

  Toivottavasti enterorokko pitäytyy susta kaukana! Itse tuun sinne jo kenraaleihin kun mun kameraa tarvitaan, joten voidaan ehkä vaihtaa vihdoin muutama sana? :D Upea lehenga, mut joo ei ihan oranssi-turkoosi. Hih! :D

  • Kristaliina
   29.1.2015 at 16:20

   Hei kivaa, toivottavasti tavataan!

   Joo apua; mitä jos mulle vaikka puhkeaa rakkulat puoli tuntia ennen esitystä. Ja siellä sit tartuttamassa muita, uhhh… Meinasin jo jättäytyä pois Ihan Kaiken Varalta, mutta ihanat tanssikaverit kannustivat mukaan – oishan se varmaan jo puhjennut, jos on puhjetakseen. Silva sairastui jo viime perjantaina ja Seela & Joel nyt tiistaina; mä oon ainoa täysin ilman oireita… Toistaiseksi… Apua…

   Ootko sä tanssimassa tällä kertaa vai pelkästään kuvaushommissa?

 • _Kaisa_
  30.1.2015 at 00:04

  Vau onpa värikäs hame! Tuota tanssia voisi kyllä itsekin joskus kokeilla niin kivalta se vaikuttaa kun olen joskus videoita nähnyt. Harmi vain, etten ole päässyt vielä livenä katsomaan. 

 • Päähenkilö
  30.1.2015 at 10:00

  Enterorokko on siitä viheliäinen, että tartutat sitä jo monta päivää ennen oireiden puhkeamista. Leviämistä on tosi vaikeaa estää. Oireet taas saattavat alkaa vasta viikon päästä siitä, kun olet saanut tartunnan. Ja tartuttaminen jatkuu vielä viikkoja senkin jälkeen, kun oireet ovat helpottaneet.

  Usein enterosta todetaankin, että koska se tarttuu niin pitkällä aikavälillä, ei kannata antaa sen ihan kamalasti estää normaalia elämää. Ja tottahan se on: meidän viisihenkisessä perheessä tauti kesti aikoinaan ekasta tartunnan saaneesta viimeiseen ei-enää-tartuttavaan ainakin pari kolme kuukautta. Eihän kukaan pysty niin pitkään elämään eristyksissä. Toki tiettyjä juttuja vältimme, emmekä menneet vauvaperheisiin ja kerroimme kyllä aina, että tartuntavaara on, jotta ihmiset tiesivät halutessaan välttää.