Meidän TOP 3 leffat ja sarjat – paljon suosituksia!

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Viime marraskuussa, kun olimme juuri tulleet tänne Espanjaan, sain käyttööni blogin kautta Viaplayn kokeilukoodin. Ensin koko homma meinasi mennä minulta kokonaan ohi – me kun tosiaan ollaan täällä ulkomailla – mutta sitten tutustuin tarkemmin ja tuuletin kahdesti.


Tuuletus numero 1: Viaplay näkyy myös ulkomailla EU:n sisällä!

Tuuletus numero 2: Viaplaysta näkyy Ryhmä Hau suomeksi!

Jahuu! Jahuu!

Näin se saatiin raikaamaan täällä Espanjassakin: ”Paw patrol, Paw patrol, voit luottaa karvatassuun!” Oi kyllä, nuo on ne tunnarin sanat! Viaplayn Paw Patrolissa on siis eri äänet ja tunnusmusiikin käännös – aikuisesta se tuntui alkuun hassulta, mutta lapset eivät olleet moksiskaan. Nyt näihin Viaplayn käännöksiin ja ääniin on jo niin tottunut, että ei oikein niitä toisia versioita enää muistakaan.

Ja niin tapahtui meille klassinen porttiteoria: Ryhmä Hausta se lähti.

Sitten me aikuiset ajattelimme, että no katsotaanpa mekin sitten tuolta Viaplaysta joku leffa. Toinenkin. Lapset bongasivat Shimmer ja Shinen. Aikuiset ekan hyvän sarjan koukuttumiseen. Ja toisen. Ja perään lisää leffaa.

Aaaaah, täällä on vaikka ja mitä!

Akuutti sarjakoukutus meneillään: Wayward Pines, ihan huippu!

Ja kun se meidän kokeilukoodi oli loppuun käytetty, oli ihan selvää, että me jatketaan Viaplayn katsomista jatkossakin. Nyt me jatketaan tämän käyttöä sillä tavallisella peruspaketin 9,99 euron kuukausimaksulla.

Nyt kun iltaisin lasten nukahdettua katsotaan kannettavalta hyvää sarjaa tai leffaa, on se todellakin joka euron arvoista. Ikuinen #viaplayviikonloppu siis.

Mutta on vaan niin superihana edes yhden jakson verran valvoa vierivieressä sohvalla iltaisin, kun lapset jo nukkuu. Ihan tavallisena iltanakin pieni oma hetki! Usein kyllä katsotaan kaksi jaksoa, mun vaatimuksesta. ”No katsotaan nyt vielä toinen, joooooko joooo jooooo?” Viikonloppuisin joskus kolme, ja aamulla sitten väsyttää. Itseaiheutettua väsymystä!

Haha, ihanasti koukussa ollaan!

Nyt vajaan neljän kuukauden aikana me on ehditty katsella siis kaikenlaista – tässäpä meidän TOP3-listat tämän talven aikana Viaplaysta katsotuista!

TOP 3 leffat

Tully. Tämä me bongattiin helmikuun alussa uutuuksista. Just mahtava aihepiiri näin perheelliselle: kolmannen lapsen saavan uupuneen äidin elämää. Ja ei, ei ole liian ahdistava, ainakaan mun mielestä! Ehdoton suositus, katsokaa tämä!

Limitless. ”Onks tää jotain scifii?” Hahaa, meidän perusläppä: Joel laittaa jonkun sen mielestä hyvältä kuulostavan leffan pyörimään ja hetken kuluttua mä kommentoin: ”Hei onks tää nyt jotain scifii?” Mutta JOS tämä nyt sitten jotain scifii on, niin onpa ainakin tosi hyvää sellaista: elokuva kertoo kirjailijasta, joka alkaa nappailla pillereitä, joilla saa aivot sataprosenttiseen käyttöön. Piti otteessaan koko leffan ajan, vaikka uhkasinkin lopettaa leffan katselun siinä vaiheessa, kun päähenkilö leikkasi pitkät hiuksensa lyhyiksi, haha.

Ant-Man and the Wasp. Supersankarileffa! Joelin takia ansiosta mä oon alkanut katsoa supersankarleffoja! Tämä on jatko-osa Ant-Manille, joka me oltiin katsottu jo aikaisemmin. Näitä supersankarileffoja on tosi monenlaisia, ja tämä on ehdottomasti mun lemppariosastoa: enemmänkin komedia kuin pelkkä actionpläjäys. Pääsankarina on suht sympaattinen pienen tytön isä, peukut sillekin. Tämäkin leffa tuli uutuutena Viaplayn listoille helmikuun puolivälissä!

TOP 3 sarjat

Fargo. Tätä me ahmittiin joulun ja loppaisen välissä kahden tuotantokauden verran. Tykkään sarjan leppoisankummallisesta tunnelmasta, ja eri tuotantokaudet olivat sopivasti erilaisia. Pikkukaupungin poliisimeininkiä: sympattisia hahmoja ja hieman vinksahtanutta fiilistä. Kolmas vielä tuolla katsomista odottamassa, jea!

The X-Files. No todellakin! Kuuluu yleissivistykseen hei! Viaplaysta löytyy kaikki sarjan tuotantokaudet (uuuu!), mutta me ollaan katsottu nyt ne kaksi uutta tuotantokautta, jossa Mulder ja Scully ovat vanhempia. Kaudet 10 ja 11 siis. Päällimmäisin ajatus: miten hemmetissä tuo Dana Scully voi näyttää noin hyvältä? Jos oikein megamaratonikatsottavaa haluaisi, niin voisi aloittaa sarjan katselun ihan alusta asti – ei ihan heti lopu katsottava kesken!

The Wayward Pines. Tähän me ollaan koukussa JUST NYT. Aaaaaaa miten hyvä, enkestä enkestä enkestä! Agentti lähetetään pikkukaupunkiin, jossa on jotain tosi pahasti vialla – ja juonen edetessä selviää, että mitä. Mä olin koukussa heti eka jaksosta alkaen! Viime viikonloppuna me katsottiin tätä joka ilta (siitä on tämän postauksen kuvat), ja nyt meillä on jo eka tuotantokausi ihan lopussa – enää kauden viimeinen jakso, kääk! Onneksi on toinenkin tuotantokausi tuolla Viaplayssa, siihen sitten tartutaan seuraavaksi! Suosittelen, suosittelen, suosittelen!

TOP 3 Lasten sarjat

PAW Patrol eli Ryhmä Hau. Voit luottaa karvatassuun! Ihana saada lapsille tämä tosiaan suomeksi puhuttuna. Tätä on Viaplayssa kolmen tuotantokauden verran, jea!

Shimmer ja Shine. Tiedättekö tän? Jos tiedätte, niin hyräilkää se melodia: ”Oooo-o-oooo-o-ooo-o-ooo-o Shimmer ja Shine” – ja tuota meillä lauletaan jat-ku-vas-ti, heti aamusta (ja ennen kuin äiti on saanut ensimmäisen kahvikupillisen) alkaen. Voitte ehkä kuvitella senkin, ha. Ai epävireisesti, miten niin…? Äidin makuun on enemmän tämän sarjan ensimmäinen tuotantokausi (siinä ei ole pahiksia), lapsista toinen tykkää kakkosesta ja toinen ykkösestä. Mutta superkiva sarja!

Ritariprinsessa Nella. Tämän talven uusi ihastus, Viaplayn ansiosta siis. Lapsi haluaa syntymäpäivälahjaksi Ritariprinsessa Nellan miekan ja kilven, ja lapset tekivät myös päivähoidossa (muillakin meidän tutuilla täällä on Viaplay) oman tanssiesityksensä sarjan lauluista. Aika suloista. Ja siis hei – prinsessa, joka on samalla myös rohkea ritari! Suht hyvä roolimalli, sanoisin!

Viaplay toimii siis ihan normaalisti täällä ulkomaillakin, EU:n sisällä – vink vink kaikki ulkosuomalaiset lukijat, suomeksi puhuttuja lastenohjelmia tarjolla! – ja valikoima on ihan sama, riippumatta että onko kotimaassa vai reissussa. Mobiililaitteesta sitä voi katsoa erillisen sovelluksen kautta. Sovelluksen saa Google Play Storen kautta täältä tai Apple Storen kautta täältä. Sarjoja tai leffoja voi ladata myös offline-tilaa varten, eli niitä voi katsoa vaikka lennolla tai jos ei ole nettiä saatavilla.

Jos hyvää katsottavaa kaipaatte ensi viikonlopulle, niin tuossapa yllä meidän perheen vinkit! Itse aloittaisin #VIAPLAYVIIKONLOPPU-meiningin leffoista Tullylla tai sarjoista Wayward Pinesilla. Ja kertokaa, mitä tykkäsitte! Viaplaylla on tällä hetkellä käynnissä näköjään sellainen tarjous, että kahden viikon kokeilun saa maksutta.

Eli nyt vaan #VIAPLAYVIIKONLOPPU viettämään tuolla maksutomalla kokeilulla!
(ja varoitus, että koukkuun jäätte kuitenkin!)

Lisäksi sain tänne arvottavaksi samanlaisen pidemmän kokeilujakson kuin minkä itse sain: eli 2 kk ilmaista Leffat & Sarjat -paketin katseluaikaa Viaplaysta.

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla tähän alle kommenttikenttään – kerro vaikka, että kuulostiko joku noista meidän lempparisarjoista tai -leffoista sun korvaan houkuttelevalta tai oletko katsonut jotain noista, ja mitä tykkäsit! Mutta ei juonispoilauksia, pliis! :)

Arvonta on käynnissä 7.3.2019 klo 18 asti, ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

 

6

You Might Also Like

 • Gone with the fairies
  28.2.2019 at 15:27

  Oi, aikuisten sarjasuositukset ainakin sytyttivät! Meillä on ollut Viaplay harkinnassa siksi, että olisi kiva katsoa Frasier alusta loppuun. Vähän vaihtelua Netflixille samalla, tuntuu että sieltä on katsottu jo kaikki mielenkiintoinen läpi :D

  • krista
   28.2.2019 at 15:43

   Tän vajaan neljän kuukauden käytön perusteella suosittelen ehdottomasti! Mut kyllä ihan positiivisesti yllätti, miten paljon siellä on kaikkea kiinnostavaa! Sarjoissa ois myös paljon ”klassikkoja”, esimerkiksi Communityn vanhoja jaksoja ollaan katsottu :)

 • Jonna
  28.2.2019 at 15:32

  Tully oli loistava! Jäi mietittävää pitkäksi aikaa. Ja hienosti tunnelman ja juonen kuljettamista.
  Minäkin suositin tätä ruuhkavuosikavereille että kattokaa!!

  • krista
   28.2.2019 at 15:44

   Eiks ollutkin! Mä tykkäsin kans ihan hurjasti!!! Ehdoton suositus!

 • Tiina
  28.2.2019 at 15:36

  Lista kuulostaa tosi hyvältä ja yllätyksellistä, etten ollut nähnyt niistä mitään (paitsi lapsen ansiosta ryhmä hau:ta). Olen tilannut jo monta vuotta Netflixiä ja sen osalta aika monta sarjaa ja leffaa on jo koluttu juurta jaksain.

  Tully ja Limitless kuulosti omaan makuun sopivimmilta elokuvista, mutta sarjoista X-files on kokonaan katsomatta ja monta vuotta olen haaveillut, että saisin sen katsottua kokonaan.

  • krista
   28.2.2019 at 15:46

   Joo tuossa X-Filesissä kyllä riittäisi katsottavaa, kauankohan menisi jos katsoisi kaiken alusta näihin uusiin tuotantokausiin…? Ja varmaan näkisi ufoja ja örkkejä kaikkialla sen jälkeen :D

   Tuolla on tosiaan superkivasti ”uutta” katsottavaa! Ihan sellainen into on iskenyt, ja etenkin mä intoilen näistä sarjoista, kun tykkään koukuttua ja katsella sit jaksoja iltaisin <3

 • SannaHa
  28.2.2019 at 15:50

  Fargo ❤️

  • krista
   28.2.2019 at 15:50

   Tässä on kyllä ihana tunnelma!

 • Henna
  28.2.2019 at 17:10

  Pienten lasten äitinä meillä katsotaan myös Ryhmä Hauta innokkaasti vieläkin, Lego jutut myös, otamme aina silloin tällöin maksullisen kanavan käyttöön, enemmän lasten takia kuin itsemme mutta minä katson kauhua, joskus jos jaksan mutta yleensä nukahdan jo hyvissä ajoin.

  • krista
   28.2.2019 at 17:16

   Mä RAKASTIN ennen kauhua, mutta lasten myötä oon tullut liian herkäksi :D Varsinkin jos on yhtään lapsia leffassa, niin eipystyeikykene :D :D :D

 • Karoliinan
  28.2.2019 at 18:02

  IHANAT kuvat teistä! Mekin ollaan pitkään katseltu ruotsalais-tanskalaista Silta -sarjaa Netflixissä. On sitten ihan parasta saunoa, jutella ilman häiriöitä ja vielä käpertyä vierekkäin katselemaan ohjelmia. :) Tosi tärkeetä ja rentouttavaa nollausta. Välillä aamulla kaduttaa kun on valvottu :D mutta on todellakin sen arvoista. Saatiin nyt katottua tää Silta, eikä uutta oo aloitettu. Meillä on X-Filesin kokoinen aukko sivistyksessä :D taisin jäädä taas markkinoinnin uhriksi, eli pakkohan tää tarjous on hyödyntää :)!

  • krista
   1.3.2019 at 11:22

   Joo todellakin, välillä aamulla kaduttaa, kun ”vielä yksi jakso”. Pahimmillaan kello oli yli kaksi, hullua! No, se olin joulun aikaa ja lomaa seuraavana päivänä, mutta tuntuu ihan pähkähullulta, että vielä lasten jälkeen sitä valvoo VAPAAEHTOISESTI! :D Mutta kyllä, se on sen arvoista <3
   -
   Ja siis hei: on ihan ok olla markkinoinnin uhri, jos palvelu ja tarve kohtaa - koska siis hei mähän olin se eka markkinoinnin uhri :D Sain ensin sen koodin (sain tuon 2kk, silloin ei vielä sovittu yhteistyötä) ja kun kokeilin, niin tässä sitä ollaan enkä aio lopettaa, ja nyt suosittelen sitten muillekin :D Mut kokeilukoodit on kyllä hyviä: niillä näkee, että oisko palvelusta oikeasti itselle hyötyä. Ilman kokeilukautta ei mekään varmasti nyt oltaisi tajuttu tulla Viaplayn faneiksi. Mutta nytpä ollaan niin, että oon suositellut kavereille täällä ja nyt blogissakin! Joskus markkinointi on siis hyvinkin toimivaa - myös mulle itselleni :)

 • Piu
  28.2.2019 at 18:10

  Tuo fargo kiinnostaisi ja lapselle ryhmä hau! 😊

  • krista
   1.3.2019 at 11:24

   Nää on kyllä hyviä!

 • Anu
  28.2.2019 at 18:58

  Me ollaan katsottu vain Viaplayn Paw Patrolia, ja aivan kummalta kuulostaa se ryhmähau-tunnari😂 Täällä suositus lapsille: Puu-fu Tom, aktivoi sohvalta lapsen ja vanhemmat tekemään liikkeitä, jotka lataavat Tomille ihmistaikaa… kuulostaa tässä hassulta, mutta kokeilkaa. Myös hauskat hahmot ja tarinat.

  • krista
   1.3.2019 at 11:26

   ”Voit luottaa karvatassuun!”, Joel tuolle alkuun repeili. Mutta nyt me ollaan tosiaan tuohon niin totuttu, että pitää ihan kaivella muistia, että mikä se toinen tunnari sit olikaan… :)

   Kiitos vinkistä tuo ei ollutkaan mulle aiemmin tuttu!

 • E
  28.2.2019 at 19:16

  Mä olisin halunnut käydä katsomassa Tullyn oikeen leffassa.. Mut en sitten rohjennut kun olin liian raskaana.

  • krista
   1.3.2019 at 11:26

   Liian raskaana <3 <3 <3 Ihanasti sanottu :) Mutta nyt jos et ole enää raskaana (hih), niin ota viikonloppuna katsottavaksi tuolta Viaplaysta!

 • Jonna
  28.2.2019 at 19:28

  Noista varmaankin katsottais ihan ensin Shimmer ja Shine! Ja sit jotain muuta, ihan itse valittua, kun lapsi nukkuu :)

  • krista
   1.3.2019 at 11:28

   Meilläkin se lähti ensin lasten sarjoista, mutta aikuiset jatkoivat sitten lasten nukkuessa omilla sarjoillaan :) Ihan parasta :)

 • Sini
  28.2.2019 at 21:01

  Viaplayn katsomiseen tarvitaan jonkinlainen netti ja siitä tulikin mieleeni kysyä, että minkälainen nettiliittymä teillä on käytössä? Entäs puhelinliittymät? Suomalaiset vai espanjalaiset? Meidän perhe viettää ensi syksynä/talvena 6 kk niillä nurkilla ja olen miettinyt, että miten olis järkevintä toimia netin ja puhelinliittymien suhteen.

  • krista
   28.2.2019 at 21:08

   Myös ilman nettiä pystyy muuten katsomaan niin, että lataa jaksoja/leffoja ja katsoo ne offline-tilassa :)

   Mutta meillä on kyllä netti ihan wifinä käytössä, sekä tän talven että viime talven asunnoissa (ja kaikissa airbnb:n loma-asunnoissa) on ollut valmiina netti, eka talven asunnossa puolestaan ei ollut vaan se hankittiin itse – ja siinä menikin sitten joku 1,5 kk, että se saatiin lopultakin toimimaan, uhhuh. Me tarvitaan siis rajattomat netit ja nopea yhteys, kun kaksi ihmistä tekee töitä sen kautta… Eli iso etu on, jos asunnossa on jo valmiiksi toimiva nettiyhteys!

   Puhelinliittymät meillä on ihan suomalaiset, ja niihin on hankittu jo Suomesta sellaiset paketit, jossa on mahdollisimman paljon ulkomaan dataa :) Joel sanoo, että sillä on 15 gigaa, oisko mulla ehkä saman verran, en muista… Se on riittänyt meidän peruskäyttöön, mutta tosiaan kun kodissa on wifi (ja sen kautta katsotaan esimerkiksi just videot), niin se saa sen datankin riittämään.

 • Mia
  28.2.2019 at 21:57

  saako siis viaplayn suomeksi käyttöön vaikkei ole vakituista osoitetta Suomessa? Mä selailin jossain vaiheessa läpi niitä käyttöehtoja ja vaikutti siltä että pitäisi kuitenkin asua Suomessa, vaikka se lomamatkoilla toimiikin. Meillä on tällä hetkellä Netflix käytössä, mutta kaikki tuntuu olevan espanjaksi, paitsi pipsa possu…

  • krista
   28.2.2019 at 23:05

   No hei mäpäs vielä tämän tarkistan ja palaan! EU-alueella siis voi käyttää, mutta pitäisikö olla sitten tosiaan Suomessa vakituinen osoite – meillä kun on siis osoite Suomessa, niin ei tullut eteen, vaikka täältä Espanjasta käsin me tämä otettiinkin käyttöön… Mutta nyt siitä käyttöönotosta on niin monta kuukautta, että en enää muistakaan, että kysyttiinkö osoitetta! Mutta hei mäpäs kysyn tuolta yhteyshenkilön kautta!

   • Mia
    1.3.2019 at 14:37

    okei, kiitos!

  • krista
   8.3.2019 at 10:05

   Kääks vastaus oli tullut maananataina, mutta mä olin ihan unohtanut välittää sen tänne! Täällä on mun äiti kylässä, niin viikko vähän hulinaa…

   Mutta näin tosiaan vastattiin:

   ”Jotta Viaplayn Suomen tarjonnan saa käyttöönsä, on asuttava vakituisesti Suomessa ja käytössä on oltava Suomessa myönnetty maksukortti.

   Vaikka asuisi osan vuodesta ulkomailla, mutta vakituinen osoite on Suomessa, Viaplayta voi katsoa kaikkialla EU:n alueella. Viime vuonna tuli voimaan EU:n siirrettävyysasetus, jonka mukaan suoratoistopalvelun asiakkaan pitää saada nähdä oleskellessaan EU:n alueella tilapäisesti samat sisällöt, jotka hänellä on saatavana palvelussa kotimaassaan.”

   Eli harmi kyllä teidän kannalta tarvitaan kuitenkin tuo Suomen vakituinen osoite… Höh! Jos on osoite Suomessa ja suomalainen maksukortti, niin sitten onnistuu!

 • A
  28.2.2019 at 22:20

  Me ollaan tehty miehen kanssa kokeilu, että miten kauan pystyy katsomaan suoratoistopalveluja ilmaiseksi. Aloitettiin reilu 1,5 vuotta sitten Hbonordicilla, sitte Netflix, Cmore, Ruutu, Viaplay jne…Noita ilmaisia kokeilujaksoja piisaa erinäisistä lähteistä (ja kun on kaksi aikuista, niin voi ottaa vuoron perään). Se mitä oon oppinut tässä ajassa on että 1-2kk samaa palvelua riittää meidän tarpeisiin, sen jälkeen sieltä on kahlattu kaikki ”katsomisen arvoinen” ja jää käyttämättä. Toisekseen lapselle kelpaa suoratoistopavelu kuin suoratoistopalvelu, kaikista löytyy kivoja sarjoja :) Jos nyt ilmaisjaksot jostain syystä loppuisi, niin varmaan silloin tällöin joku 1kk jakso johonkin ostettaisiin (etenkin hyvän sarjan perässä), mutta vakitilaukseen ei kyllä lähdetä. Niin joo ja just kun oli Viaplay, niin sieltä löytyi erittäin kivasti leffoja….

  • krista
   1.3.2019 at 11:29

   Hahaa, ovelaa! Ja vaihtelu toki virkistää :) Samaa mieltä, tosi hyviä leffoja löytyy Viaplaysta!

 • Veema
  28.2.2019 at 22:25

  Se on niin parasta, kun saa lapset nukkumaan ja pääsee miehen kanssa katsomaan yhden tai useamman jakson jotain kivaa sarjaa. Me pistettiin netflix tauolle, kun yle areenassa on tällä hetkellä niin paljon hyviä sarjoja.

  Mutta tiesittekö, että jos teidän vakituinen kotipaikka on Suomessa, teillä on mahdollisuus saada kaikki Yle Areenan sisältö näkyviin: https://ohjeet.areena.yle.fi/hc/fi/articles/360014591554-Areenan-käyttö-ulkomailla
  Toi on musta tosi hyvä uudistus. Silloin, kun itse asuin ulkomailla, vaikka kirjat oli suomessa, ei ollut mahdollista.

  • krista
   1.3.2019 at 11:33

   No hitsi, tätähän me siis odotettiin innolla aiempina vuosina (silloin sit saatiin kikkailemalla muuta kautta), mutta tänä vuonna me ei olla saatu sitä toimimaan, eikä ystävätkään saaneet! En tiedä, mikä siinä oli -palvelun uutuudenkarheutta vai oliko vaan joku toimintahäiriö tai mikä lie häikkä. Tosin yritettiin vain silloin ihan marraskuun alussa ja todettiin, että not working. Ja sit kun otettiinkin tämä Viaplay, niin ei ollut enää sitä akuuttia tarvettakaan, eikä sit sen jälkeen olla kokeiltu uudestaan. Eipä kun kokeiltiin: jouluna uudestaan kokeiltiin kun yritettiin saada Lumiukko näkyviin, mutta ei saatu – joulupukin kuuma linja vielä näkyi, mutta kun alkoi Lumiukko, niin lähetys katkesi, AAAARGH. Onneksi Youtubesta löytyi. Mutta MAHTAVA kun/jos toimii, eli hyvä uudistus!

 • Ingrid
  28.2.2019 at 22:43

  Vaikka Fargo, mikä vaan hyvä koukuttava sarja :)

  • krista
   1.3.2019 at 11:34

   Se on kyllä tosi hyvä! Me muuten nyt eilen katsottiin Wayward Pinesin ekan tuotantokauden viimeinen jakso, ja sit me jatkettiinkin Fargon kolmannen tuotantokauden alusta eka jaksolla. Taas on uusi lähtötilanne uudella kaudella, vaikuttaa hyvältä!

 • Laura
  28.2.2019 at 22:53

  Mulla on ollut ilmainen kokeilujakso ja ekaksi katsoin Tullyn :D Tykkäsin! Äsken katsoin Hidden Figuresin ja sekin oli hyvä – tykkään 1900-luvun puoliväliin sijoittuvista draamoista.

  • krista
   1.3.2019 at 11:34

   Oooo tuota mä en ole katsonut, kiitos vinkistä!

 • Riina
  28.2.2019 at 23:06

  Meidän on kyllä tosi vaikea löytää miehen kanssa yhteisiä sarjoja, mutta onneksi niitäkin löytyy! Lapselle taidan heti ottaa tuon viaplayn kokeilun, kun on oksennustaudissa.

  • krista
   1.3.2019 at 11:35

   Meillä lapset katsoi noro-päivinä kaikki Ritariprinsessa Nellat :D

 • Hello
  1.3.2019 at 03:21

  Tully ja se scifi-homma kuulostais hyviltä!

 • Anna A
  1.3.2019 at 09:43

  Pitää varmaan ottaa kokeilujakso käyttöön. Kiitos vinkeistä, tuo Tully (ja nuo muutkin) kuulosti mielenkiintoisilta!
  Meillä käytössä (aikuisilla lähinnä) nyt Netflix ja juuri samalla lailla käperrytään sohvannurkkaan katsomaan sarjoja. Harmi, kun ne aina vaan loppuu niin vauhdilla, sillä tuo yks vielä joooko? on meilläkin vakiolause :D

  Lapsille näytetään pääosin Areenasta Ryhmä Hauta ja noita teilläkin katsottuja ohjelmia. Ritariprinsessa on tosiaan loistosarja! Tämä nyt on vähän huono tähän yhteistyöpostaukseen, mutta vinkkaampa kuitenkin, että Areenaa on mahdollista katsoa myös ulkomailla, kunhan vain kirjautuu sisään eli tekee sinne tunnukset. Vaatimuksena taisi olla, että on kirjat Suomessa.
  Meinasin tekstiä lukiessani, että mikä Shimmer ja Shine, mutta kuva oli tuttu. Eli kait ne on meillä tuotakin katsoneet. Ja joskus saa lapsetkin katsoa Netflixiä.

  Ongelmaksi muodostuu miehen kanssa noiden sarjojen ja leffojen suhteen, että pitää sopia ettei katsota mitään kiinnostavia uusia/ niitä mitä on yhdessä katsottu, silloin kun ollaan työn takia eri paikkakunnilla! Me kun eletään suurin osa ajasta tälläistä etäsuhdetta :D

 • Kukka
  1.3.2019 at 10:30

  Voisin astua mukavuusalueeni ulkopuolelle ja katsoa Fargon! Se kuulostaa mielenkiintoiselta.

 • 1 2