Maalinkuivumisminilomalle – ideoita?

Eilen (ehkä – päivät menee sekaisin) me tajuttiin, että hei sitten kun koko eteinen ja portaikko on maalattu, meillä on 1-2 päivän ajan ohjelmassa vain maalin kuivumista! Koska eihän sinne nyt kannata mennä mutaisilla tuplavaunuilla ajelemaan edestakaisin maalaustuoreella lattialla.

Tilannehan siis ihan vaatii minilomaa – maalinkuivausminilomaa!

Tuolla ne nukkuu sateessa.

Sit lyökin ihan tyhjää – minne?

Eli ihan siis vaan 1-2 päiväksi yöksi johonkin, jossa ois lapsille jotain kivaa. Johonkin lähelle, tyyliin max. tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Ja silleen, että vois mennä lyhyellä varoitusajalla (tyyliin huomenna) ja suht pienellä kustannuksella…

Ideoita?

Mun väsyneeseen päähän tulee nyt lähikohteista vaan Porvoo (oisko siellä jotain kivaa tekemistä lapsille?) ja Flamingo (kiva varmaan sadesäällä, mutta mitä jos ei sadakaan).

Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo. Onko maailmassa muita paikkoja kuin Porvoo ja Flamingo?

Laivalle ollaan lähdössä ens viikolla (voi hitsi kun se ois osunut tähän maalikuivumishommaan, mutta ei osattu ennakoida), joten ei nyt just ehkä Tallinnaan eikä Tukholmaan… Pärnusta on haaveiltu ystäväperheen kanssa, mutta sitten todettiin, että se tulisi yhtä kalliksi kuin joku Kanarian-loma. Muutenkin siis ehkä nyt kotimaa, kun ens viikolla mennään siis sinne Tukholmaan. Porvoo ja Flamingo. Porvoo ja Flamingo.

Öööö ehkä Flamingo?

 
Like

You Might Also Like

 • HennaR_ (Ei varmistettu)
  25.6.2015 at 10:07

  Kouvolaan ei aja Helsingistä kuin n. 1,5 h, Tykkimäessä olisi huvipuisto ja Aquapark :) Keskustasta löytyy lasten liikennepuisto: http://www.kouvola.fi/index/lapsiperheelle/liikennepuisto.html

  http://www.visitkouvola.fi/fi

 • Kristaliina
  25.6.2015 at 10:26

  Kiitos ihan hurjasti vinkeistä kaikille – tässä tuli tekemistä koko kesälle :) Moni paikka on tosiaan niin kivan lähellä, että näihinhän voi tehdä päiväretkiäkin!

  Täällä sitä vielä remppaevakossa jatketaan, ehkä vielä tämä päivä kuitenkin. Sit varmaan fiilis- ja sääennustepohjalta mennään johonkin hengähtämään!

 • Varontti (Ei varmistettu)
  25.6.2015 at 13:11

  Tähän hätään ei Pärnu sovi, mutta puolustuspuhe sille. Ei todellakaan maksa etelänlomaa Pärnun reissu!! Laivalla yli, auto mukana. Kantsii vuokrata asunto paikallisen kiinteistövälittäjän kautta (saatavilla myös viikoksi eli lyhyeksi ajaksi). Onnistuu edullisesti ja kätevästi. Viimeksi meillä oli kerrostalokolmio keskustassa ja oli ihanaa!! Voi sopivasti kokkailla kotona tai syödä ulkona, ihan miten parhaaksi näkee. Kaupoissa hyvää ja halpaa ruokaa – valmistiskeissä lämmintä sapuskaa isot valikoimat. Ruoat voi ostaa vaikka rannalle mukaan. Toimii tosi hyvin. Suosittelen ottamaan uudestaan harkintaan!!

  • Kristaliina
   25.6.2015 at 13:13

   Oijoijoi ihan totta – miten mä olin ihan sokea sille; näinhän me muillakin matkoilla tehdään! Jotenkin vaan tuijotin pakettimatkojen hintoja… Uudelleen selvitykseen, josko sinne loppukesästä!

  • Haapsalu (Ei varmistettu)
   25.6.2015 at 16:32

   Viikko Haapsalussa ihanassa villassa neljälle hengelle, 2 h+k, maksoi 350 euroa. Toki laivamatkat päälle, omalla autolla matkat. Ruoat tehtiin osin itse, osin käytiin kahviloissa. Yhtenä aamuna herkkuaamiaiset kaikille neljälle kaupungin parhaassa kahvilassa, lasku 8 euroa. Lounasravintolassa hyvät lounaat koko perheelle: yhteensä 11,60 e. Tallinnan ulkopuolella on vähän eri hintataso kuin pääkaupungissa. Haapsalu oli just sopivan kokoinen lasten jaloille (kaikki n. kilometrin säteellä) ja leikkipuistot tosi hyvät. Lindgrenin kuvittajan Ilon Wiklandin ”Iloni imedemaassa” viettää sadepäivän mukavasti pienten kanssa.

   • Kristaliina
    25.6.2015 at 16:34

    No hemmetti! Aika täydellistä! Jos sulla on linkki tuosta teidän yöpymispaikasta, niin tsekkaan mielelläni! Just puhuttiin yhden kaverin kanssa Haapsalusta…

 • Ihmisroskanen (Ei varmistettu)
  25.6.2015 at 13:34

  Mekin ollaan käyty ihan himohalvalla Pärnussa, komppaan ylempää siis! Hyviä kokemuksia on myös pakettilomista siellä. Esim. Ikaalisten matkatoimiston halvimmat paketit on alle satasen. Tosin juuri nyt taitaa olla kaikista kallein lomasesonki. Mutta loppukesästä! Mekin ehkä mennään!

 • 1 2