Kolme yötä ilmapatjalla (kirosana tähän)

Terveisiä pers… maalausprojektievakosta.

Joo. Olin niin kovasti kuullut kehuja niistä ilmapatjoista, joten sellainenhan sitten hankittiin. Jyskistä, viidellä kympillä, queen size ihan ja silleen. Sukulaistyttö siinä ensimmäisenä nukkui ja kovasti kehui – hieno homma. Se patjapa me sitten otetaan mukaan, kun lähdetään lähes viikoksi (huokaus) mummilaan pakoon eteisen maalausta.

Ekayönjälkeisepätoivo.

Kaikki kirosanat tähän.

Joo ei voi suositella perhepetiratkaisuksi ikinä koskaan kenellekään.

Toisen yön ratkaisuna vähän parempi – nukuttiin Seelan kanssa tuossa lattialla kapealla patjalla, ja Joel ja Silva tuolla ilmapatjalla.

Ei voi väittää mukavaksi, mutta ehkä voi jatkaa elämää.

Joel nyt on öisin maalannut jonnekin kolmeen, joten se nyt ei paljon unta tarvitse. Ha. Ha.

Arvatkaa, ollaanko zombieina täällä… En ole ikinä tullut ajatelleeksikaan, miten paljon rakastan meidän ikiomaa sänkyä. Oh, sänky <3 <3 <3 <3

Mutta hei – sentään se meidän homma edistyy. Esimerkiksi:

Keltainen!

 

You Might Also Like

 • Nannannaa
  23.6.2015 at 15:48

  Uaah! Me nukuttiin yksi yö viime kesänä pojan kanssa kaksin ilmapatjalla. Sehän oli ihan jees. Mutta auta armias, jos siihen ois vielä mieskin änkenyt, saati siinä ois pitänyt olla viikko. Ynh. Remonttievakko on muutenkin ihan peestä. :P Mutta on kyllä pirtsakat seinät! Vau!

  Mun blogissa ois sulle haaste. :)

  • Kristaliina
   23.6.2015 at 15:52

   Joo, Silvalla & Joelilla siinä menee nyt ihan hyvin, mutta tosiaan koko porukalle… Uhh. Etenkin Seela, joka hätääntyi akuutisti siitä, että ei tietenkään päässyt liikkumaan siinä normaalisti. Ja minä, joka jouduin huolehtimaan koko yön, ettei se kaivaudu patjan ja reunaan viritettyjen pehmusteiden väliin ja jotekin kuoletukehdu sinne…

   Jees, kiitos – tsekkaan heti! :)

 • Sinisuu (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 16:48

  Teillä on ehkä persoonallisin koti ikinä! Vau! :) lopputuloksia odotellessa :)

 • Torey
  23.6.2015 at 17:47

  Ihana tuo eteinen! Keltainen, JES!

 • KaroliinaR (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 19:03

  Tulee mieleen Huvikumpu! aivan ihana! :)

 • MP (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 21:32

  Olin neljä kuukautta kesätöissä toisella paikkakunnalla ja ajattelin, että väliaikaisasuntoon olisi kätevä hommata väliaikaissänky – ilmapatja! Kesä ilmapatjalla oli niin hikinen, nariseva ja upottava, että voin ihan käsi sydämellä sanoa, että en enää _koskaanikinä_ aio nukkua kyseisellä kapistuksella. Ilmapatja ei oikeasti sovellu yli yhden yön käyttöön kerralla. Nimimerkillä ”Ikuisesti traumatisoitunut”

 • Mar-Jatta (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 22:03

  Onhan teidän patja varmasti riittävän täynnä? Ilmaa pitää nimittäin olla tooosi paljon, jotta se ei upota liikaa. Siis silleen, että se on ihan kunnolla pinkeä. Varsinkin jos on paljon painoa. Perhepetikäytöstä ei tosin kokemusta, mutta parisänkynä ehkä kuukauden verran ja vauva huutaa -öiden pakopaikkana.

 • HC (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 22:08

  Ilmapatjan alle kannattaa laittaa matto, päiväpeitto tms. kangas, silloin patja ei pääse narisemaan lattiaa vasten.

 • kao kao
  23.6.2015 at 23:00

  Ihana eteinen! Hitsit et noi on pahoja noi ilmapatjat.. Kauan teidän pitää olla vielä evakossa? 

  • Kristaliina
   24.6.2015 at 18:18

   Nyt enää 1-2 yötä, jos sen jälkeen lähdetään maalinkuvumislomalle vielä johonkin! Jee!

   • kao kao
    25.6.2015 at 23:08

    Mäkin voisin viedä tuon miehen ”selvisimme muutosta” minilomalle. Tai ehkä mä annan sille rommipullon ja lähetän sen mökille parin kaverin kanssa. Sais lomaa minustakin :) 

    Tänään se pesi mun asunnon ikkunoita koska mä yksinkertaisesti heitin rätin lattialle kiukkuisena yhden ikkunan jälkeen ja sanoin et en pese, en kertakaikkisesti pese, vihaan tätä hommaa. Sit menin kuuraamaan keittiötä. Tyyppi poimi rätin maasta ja jatkoi siitä mihin mä jätin kesken. Mä niin rakastan tuota <3

 • jenniUu (Ei varmistettu)
  23.6.2015 at 23:01

  Ulkosuomalaisuusvuosina esikoisen (3kk) ensimmäisellä Suomi-lomalla meillä oli etukäteen tiedossa, että anoppilassa odottaa kuukauden nukkuminen ilmapatjalla, itketti kohtalomme hiljaa mielessäni. Ensimmäisen ilmapatjalla nukutun yön tulos oli se, että aamulla heräsimme kovalta lattialta ilmattomalta patjalta. Kyllähän se koko yön tunsi kuinka patja vajoaa. Tuulettelin mielessäni, että nyt saadaan varmaan tavan patjat, mutta eikö appeni mennyt samantien ostamaan uuden ilmapatjan, tällä kertaa vaan vielä korkeamman. Mutta siis jaan tuntemuksesi, kamalin sänky ehkä ikinä, yksin voisi ehkä mennä mutta perhepetinä ei ole edes huono vitsi.

  • Kristaliina
   24.6.2015 at 18:22

   Auts. 

   Mä oon kerran ennen nukkunut ilmapatjalla toisen aikuisen kanssa ja silloin se meni oikein mukavasti, oon tainnut itsekin olla ilmapatjanmukavuuskehuja sen kokemuksen jälkeen. Mutta tosiaan tää lapsiulottuvuus muuttaa homman kyllä täysin… Seelalle se oli tosiaan ihan mahdoton homma – nyt Silva näköjään ihan hyvin nukkuu siinä, kun mä ja Seela poistuttiin.

   …mutta viime yönä havahduin siihen, että Seelan pää oli ilmapatjan ja meidän patjan välissä. Karseaa! Yöt menee mulla sellaisessa puolihorteessa, kun koko ajan täytyy olla hoksottimet valppaina, että ei ole vaan kukaan akuutissa hengenvaarassa :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  24.6.2015 at 07:06

  Me taas tykättiin älyttömän paljon paksusta ilmapatjasta. Tarpeeksi ilmaa ja villanen viltti alle ettei narise.
  Ihanalta näyttää teillä! Tsemppiä :)

  • jhhh (Ei varmistettu)
   24.6.2015 at 18:04

   Voi, kun olisi tuon villavilttivinkin tiennyt silloin, kun ystävän mökillä ilmapatjalla ”nukuin”. *narinnarin*
   Samoilla silmillä seuraavaan päivään..

 • sup (Ei varmistettu)
  24.6.2015 at 07:39

  Hei meidänkin eteinen on keltainen! Eikä edes asuta missään omakotitalossa vaan vantaalaisessa kerrostalo kolmiossa ;) Mutta näyttää aavistuksen tummemmalta keltaiselta, voi johtua siitäkin ettei siihen tule yhtään luonnon valoa. Lomalla ois ajatuksissa tapetoida ruokailutilan seinä sarjakuvilla ja keksiä jotain keittiön välitilalle…

 • Eija/Tässätalossa (Ei varmistettu)
  24.6.2015 at 09:57

  Ilmapatja, kamaluus! Jaksuja, lopputulos kuiteski palkitsee eli hyvältä näyttää!

 • Stellina (Ei varmistettu)
  24.6.2015 at 19:14

  Yksinkin nukkuessa ilmapatja on ihan kammottava, joten voin kuvitella teidän porukalla…

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  24.6.2015 at 23:57

  Lahti , löytyy mm. Kotieläinpiha ja Perhepuisto. http://lahti.4h.fi/yli-marolan-4h-kotielainpiha/ Majoittumiseen on paljon eri vaihtoehtoja.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   25.6.2015 at 00:05

   Oli tarkoitus kommentoida uusinta miniloma postausta. Sorry että tämä tulikin tähän.