Puutalon pieni kesäkisa: viikko kuusi

Kesäkisan palkinnot saatu valmistajilta

Tän viikon lukijakommentin on valinnut Joel – se sai nimittäin aivan järjettömän naurunhepulin, kun luin sille ääneen tämän Kukkavarpaan jättämän viestin. Teksti alkaa ihan normaalin kivana kesäunena, mutta…

”Unista puheenollen :D Näin tuossa jokunen yö unta jossa olitte myös sä ja Joel. Oli joku Artovan tapahtuma, en muista enää yksityiskohtia mutta joku kylätapahtuma kuitenkin. Aurinko paistoi ja oli auringonkukkapelto ja lapset meni paljain jaloin ja oli hyvää ruokaa ja juomaa ja vesipyssyjä ja saippuakuplia ja ihan tosi kivaa. Ja Joelilla oli päällä tirolilaismekko ja saparot :D :D :D”

Kiitos nauruntyrskähdyksistä!!!

Nyt alkaakin mennä kohta vaikeaksi – jäljellä enää vaippoja ja kahvikapseleita; molemmat oikein hyvä käyttötavarapalkintoja, jos niille on tarve… Jos ei ole, yritetään neuvotella tavarantoimittajien kanssa! :)

 

You Might Also Like

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 13:08

  Jes, sekoilla unilla voittaa aina :P pistän sulle mailia.

 • Oxas (Ei varmistettu)
  21.7.2014 at 13:33

  Kommenttiboksit on kyllä usein (varsinkin täällä) sitä ihan parasta viihdettä postauksien lisäksi! Oli ihan oikeaakin asiaa, nimittäin:

  Kiitos!!!

  Mie tein joku aika sitten cittarissa kauppareissua, kun viereisestä prismasta ei sattunut sillä kertaa löytymään sopivia alusvaatteita ja makkaroita :D Joo, oon vähän kranttu. Tästä päästäisiin äkkiä tarinaan reikäisistä ja elämää niin nähneistä pikkareista että ihan hävettää, mutta säästetään se ja palataan sinne kauppaan. Valikoituani mieleiset alusvaatteet (en tietenkään muistanut ottaa koria) tajusin, että mun on nyt mentävä sinne makkarahyllylle nää kaiken maailman pastelli-pitsi-pilkku-pikkarit käsissä :D Naureskelin jo matkalla että kellään ei oo näin outoja ostoksia ja melkein nolotti! Sitten tulit jostain syystä mieleen siinä tilanteessa ja kikatutti kahta kauheammin! Jostain syystä kaikki hauskat/oudot/nolot sattumukset yhdistyy melkein automaattisesti Puutalolandiaan :D Oikean merkkiset makkarapaketit haettuani mietin (potentiaalisen nälkäkuoleman partaalla) että mitähän outoa tähän soppaan vielä sotkisi… Kun näin vaippa- ja pilttihyllyn ja muistin postauksen pruutista !! Nerokasta! Ei muutakun pruutat testiin ja näin selvisin outoine ostoksineni autoon ja imeskelin tyytyväisenä terveellistä välipalaa. Ja oli muuten hyviä!! Omena-mangosta tuli ehdoton suosikki, niitä aikuisen välipalanälkään sopivia pakkauksia odotellessa!

  Hih. Semmoisia terveisiä tällä kertaa, jatka samaa linjaa upean blogin kanssa!

 • Sari maalta (Ei varmistettu)
  22.7.2014 at 19:31

  Hämmentävää todeta että vaikka itselläni ei ole lapsia, on blogisi joka päivä käytävä katsomassa! Tapasi kirjoittaa ihan normaalista arjesta, iloine ja suruine, taitaa olla se magneetti joka tänne vetää! Pystyn samaistumaan vahvasti toki puutaloelämään, itse asun maatilalla, ja erityisesti lohdutti hehkutukset pihan ihanasta kukkaloistosta!

  Olen aina sanonut että kasvatan erityisen huolella rikkaruohoja, jotenkin ne saan kukoistamaan vuosi toisensa jälkeen! Ja kyllä jokainen kasvi, oli se sitten istutettu tai ”vapaana kasvanut” on ansainnut hetkensä kukoistaa!

  Usko tai älä, salaattia en kasvimaalla saanut kasvamaan. Sen ei pitäisi olla vaikeata…