Krokotiilinvihreää

Joskus tuossa keväällä sain tänne blogiin vinkin (kiitos!!!) siitä, että HM:llä on myynnissä krokotiilikuvioisia vaatteita. Sinne! No, sillä hetkellä lähi-HM ei ehkä ollut ihan krokotiileisimmillään, mutta yksi kroko-paita sieltä kuitenkin löytyi – se onkin ollut Seelan ihan ykköslempparivaate siitä lähtien.

Joel totesi heti paidan nähdessään, että tuonhan voisi värjätä keltaisella – tällöin saataisiin paitaan keltainen pohjaväri ja vihreät krokotiilit, jesh!

Ennen kuin ehdittiin tekstiiliväriostoksille tajusin kuitenkin, että kankaan krokotiilithan ovat painokuvioita; eli eivät ne värjäydy. Lisäksi meidän kaapista löytyy vielä yksittäisiä tekstiilivärjäyspaketteja neljän (!) vuoden takaisen blogiyhteistyön jäljiltä, ja niissä oli joukossa vielä vihreää. Joten värjätäänpä sittenkin vihreällä! Tulee halvemmaksikin, haha.

Toisen krokotiilipaidan bongasin muutamaa viikkoa myöhemmin toisesta HM:n myymälästä – ja tuosta paidasta ajattelin värjäämistä saman tien sen nähdessäni. Krokotiileille kyllä, harmausankealle ei.

…ja niinpäs sitten nämä molemmat krokotiilit lähtivät värikylpyyn…

…ja tuloksena:

…sekä

Jesh! Tuli aika tyytyväinen napero: jee jee jee krokotiilinvihreää!!!

Näissä värjäilyissä on vaan yksi huono puoli. Siihen iskee himo. Nyt tekisi mieli värjätä vaikkasunmitä.

30

You Might Also Like

 • Mii
  3.7.2017 at 21:30

  Mä vinkkasin ainakin,ja tuohon ainaan niiden nettikaupassa oli useampaankn krokokuosia (poikien puolella tietenkin). Meillä on ainakin hm:ssä niin suppeet valikoimat et yleensä netistä tilaankin ennemmin kuin raahaudun paikan päälle.
  Toi värjäys olikin hyvä idea. Tuli paljon kivemmat ku tollaset mitättömän harmaat.

  • krista
   4.7.2017 at 08:51

   Joo, jopa vähän harmittaa, kun silloin ei kurkistetu netistä – sama meillä, tuossa lähimyymälässä ei ole mitenkään kovin laaja valikoima. Hih ja itse asiassa tein muutama päivä sitten netti-HM:stä aletilauksen ja silloin en bongannut yhtään krokotiiliä. Syystä että enpä tajunnut katsoa POIKIEN OSASTOLTA :D Siellähän ne krokot tietysti on! Poikien osastoilla oli tietty nämä kaksikin, mutta en nettikaupassa tuota nyt muistanut/tajunnut. Nyt katselen tuota yhtä ale-collegepaitaa (sekin kyllä valkoinen, mutta sen voisi värjätä), että pitäisiköhän tilata toinen tilaus, vaikka edellinekäänn ei ole vielä saapunut :)

   Mutta siis KIITOS vielä vinkistä! Päästiin hyville krokotiilinbongausapajille! :)

 • Riika A
  5.7.2017 at 09:32

  Tulipa hienoja – paljon kivempia kuin alkuperäiset mitäänsanomattoman värittömät paidat. Ja nyt mä odotan innolla uusia värjäyskuvia. :D Mä jostain syystä tykkään noista värjäyskuvista hurjasti.

  Itsekin käänsin eilen vaatekaapin kokolailla ympäri (missä se Auringon pyramidi -paita on!?!?), ja samalla osui käteen joitakin vaatekappaleita, jotka selvästi kaipasivat värikylpyä. Tosin lähinnä back to blackiä tällä kertaa, ei mitään noin hienoa. :)

  • krista
   5.7.2017 at 10:28

   Meilläkin tuli kaapista pino back to black -vaatteita (oi MIKSI se musta ei pysy mustana, vaikka kuinka käyttää mustille tarkoitettuja pesuaineita) eli sellainen kone lähtee meilläkin ihan tässä lähitulevaisuudessa pyörimään :) Silvalle lupasin kans koneellisen pinkkiä ja Joel halusi värjätä sen kesähousut ja pari paitaa :)

   • Riika A
    5.7.2017 at 12:50

    Jee, otan tämän lupauksena postata niitä kuvia lähitulevaisuudessa. :)

    • krista
     5.7.2017 at 16:48

     Joo, laitan! :) Mäkin muuten tykkään värjäys-ennen-jälkeen kuvista, ymmärrän sua hyvin! :D