Kolme tuntia lumimyräkässä

Terkut kolmostien lumimyräkästä – sieltä tultiin juuri turvallisesti kotiin, Ikaalisisten kylpylästä (ehkä jo näitte meininkejä Instasta – siitä lisää huomenna) siis. Tytöt nukkuivat mahtavasti koko matkan.

…mutta mitä tekevät äiti ja isi, kun heillä lasten nukkuessa on kolme tuntia yhteistä aikaa suljetussa autossa valtavassa lumimyräkässä?

… … … …

Pelkäävät henkensä edestä?

Käyvät kiihkeää poliittista keskustelua yhteiskunnan tilasta?

Istuvat hiirenhiljaa?

Riitelevät?

Linjaavat lastensa kasvatusasioita?

Juoruavat tuttavistaan?

Puivat parisuhteensa tilaa?

Tekevät matkasuunnitelmia jonnekin kauas pois?

Ei, ei, eijeijei. Eikö kukaan arvaa?

autossaKuva ei liity muuten asiaan kuin että siinä mä oon autossa.

No. Kolmessa tunnissa lumimyräkässä välillä Ikaalinen – Helsinki me ideoitiin kokonainen lastenkirja.!

Meillä on henkilöhahmot, meillä on tapahtumamaailma ja tyyli, meillä on tarina, meillä on oheistuoteideat, meillä on j*mankauta kirjan nimikin jo valmiina! Toteutusta vaille IHAN VALMIS!!!

Ei hitsi. Pitäisi ehkä useamminkin istua alas tuon puolison kanssa. Jee meidän tiimi!

59

You Might Also Like

 • Lydiah
  12.1.2016 at 20:31

  Tuli muuten mieleen että et kai ole unohtanut kysymyspostauksen vastauksia:) (Ei liity mitenkään tähän postaukseen…)

  • krista
   12.1.2016 at 20:33

   Hehe en ole UNOHTANUT – mutta en myöskään vastannut :D Tai siis mulla oli vähän liian monimutkainen/isotöinen vastaamisidea mielessä :) Ehkä pitää vastata normaalilla tavalla tai muuten ne valmistuu uuden blogin yksivuotispäivään mennessä :D

   • vannikkila
    13.1.2016 at 20:35

    Mulla on muuten ollut mielessä yksi uusi kysymys siihen listaan – onko sulla tullut vastaan aihetta/aiheita, joista sinun tekisi mieli kirjoittaa, muttet kirjoita, koska niihin liittyy toisiakin (esim. Joel)?

 • Vannikkila
  12.1.2016 at 20:51

  Millois se on luettavissa?

  Meidän äiti kehitti pikkusiskon iltasaduiksi kunnon satusaagan. Pitäisköhän ehdottaa, et siinä olisikin hyvä idea hänen eläkepäivikseen? :D

  • krista
   12.1.2016 at 21:23

   Jos tuo ylläoleva kysymys ja vastaus otetaan huomioon arvioissa, niin ei kovin pian :D Mua niii-iiiin tekisi mieli alkaa hommiin, mutta ajankäytöstähän se tietysti on paljon kiinni. Mutta täytyy yrittää pitää tästä tällaisesta ”jee me tehdään jotain tosi kivaa” -tunteesta kiinni!

   Ja joo todellakin! Mulla tää ajatus on jäänyt hautumaan siitä, että kivaa lastenkirjallisuutta on jotenkin niin vaikea löytää. Satusaaga kirjaksi/kirjoiksi vaan!

   • vannikkila
    13.1.2016 at 20:38

    Isä tai sisko varmaan lähtisi kuvittajaksi. Tai sit parin vuoden päästä meidän poika piirtämään metsäneläimiä :D teillä taitaakin olla åiirtäjä ihan omassa taloudessa :)

 • stev
  13.1.2016 at 00:25

  Lisätään listaan vielä, että teillä on valmiina hyvä markkinointikanava! Ja varmasti valmiita ostajia jo täällä ruutujen toisella puolella, kuten esim.me :)
  Tai siis riippuu toki julkaisuajankohdasta,ehkä jos vuosikausia venyy,niin sit voi olla että ei varmaan enää lapset innostu,hih ;D

  Mutta siis, ei muuta kuin tuumasta toimeen vaan, minä ainakin odotan innolla! :)

  • krista
   13.1.2016 at 17:33

   Jee! Kirjalla ois siis jo yksi mahdollinen ostaja! :)

   Mutta joo, totta! Ja kirjan etenemisestä ois kiva aina kertoa blogissakin kuulumisia – vaikka, kun hahmot alkavat olla valmiita (kuvat siis) ja niin edelleen… Jee! Se ois niin kivaa!

 • Atro
  13.1.2016 at 11:57

  Enpä olisi arvannut.

  • krista
   13.1.2016 at 15:20

   En mäkään vielä tuntia ennen kuin sille ajomatkalle lähdettiin :)

 • Saagafani
  13.1.2016 at 23:03

  Vau, vähänkö hienoa. En kestä kun tuo meidän 2,5v ei nuku autossa edes tuntia. Rakastin ennen pitkiä automatkoja puolison kanssa just ton takia kun koskaan ei tiennyt mitä mahtavia keskusteluja ja ideoita matka toi tullessaan. Nykyään automatkat on aika tuskallisia. :( Ja mä kun luulin et lapset nukkuis autossa. Kaikki aina sitä mainostaa. Nykyään ei sentään koko matka ole enää yhtä huutoa mutta aivan liikaa silti. Neljän tunnin matka mummolaan on aikamoinen suoritus. :/ Anteeksi avautuminen. Osui vaan taas arkaan paikkaan ja huonolla hetkellä.