Kolme spoilausta Game of Thronesista

Kolmen ensimmäisen jakson perusteella tässä kolme spoilausta uusimmasta ja viimeisestä Game of Thrones -kaudesta:

(totuus: kirjoitin tämän jo ennen ensimmäisenkään jakson katsomista)

1. Kukaan ei käytä pipoa.

Tyypeillä on hemmetti vie kokonaiset karhut ripustettuna hartoille, mutta silti pakkasessa tallustetaan poikkeuksestta paljain päin. PIPO PÄÄHÄN!!!

2. Joku harrastaa seksiä.

Ja tällöin näkyy tissejä.

3. Joku kuolee.

Ja sitten kuuluu se kuolonkorinan ääniefekti, sellainen ministi kosteasti henkäisty yeeäääägh. (Tuleekohan se tehostenauhalta vai ähkitäänkö se joka kerran uudelleen?)

Todellisuudessa vihaan spoilereita. Siis vi-HAAN. Porukka ei ymmärrä, että myös tyyliin ”hyvä Xxxxx!” (hahmon nimi tähän) on spoileri! HILJAA! Näistä asioista pitää olla HILJAA. Jopa ”olipa mahtava jakso, paras ikinä!” on mulle ihan liikaa. Tai ”no eipä ollut nyt kovin kaksinen loppuratkaisu”. Oikeasti ihmiset, HILJAA!

PS. Itse olen nyt nähnyt kaikki kolme uusinta jaksoa. Olisimme mieluiten katsoneet koko kauden putkeen sitten, kun se on ilmestynyt – mutta spoilausriskin takia katsottiin just ne kolme ekaa. Nyt yritetään pihtailla ne kolme vikaa sitten yhteen nippuun.

Viimeisen jakson jälkeen on pahinta; silloin pitää olla nettipimennossa niin kauan, että saa jaksot katsottua, jotta säästyy muiden läpiltä.

Kertoisin nyt tässä yhden ärrrr-syt-tä-vän aiemman kauden loppuratkaisun spoilauksen, mutta en voi, jotta en taas spoilaa sitä kokemusta niiltä, jotka katselevat vielä aiempia kausia. Joten noudatan omaa käskyäni: HILJAA :D

16

You Might Also Like

 • LeenaK
  3.5.2019 at 17:20

  Niinpä! Sen takia koitan katsoa jaksot maanantaina mahdollisimman pian, ja ainakaan instagramia ei voi sitä ennen avata. Pahan spoilauksen heitti viime maanantaina mm. Sophie Turner (siis Sansan näyttelijä) ja sai kyllä aika lailla kuraa niskaansa. Ja sitä pipottomuutta ihmettelin varsinkin SPOILER ALERT sillä kaudella kun sitä vauvaa kanniskeltiin ympäriinsä Muurin takana.

 • Karina
  3.5.2019 at 21:35

  :D :D :D
  Mä hyväksyn noi hölmöydet (kuten pipottomuus) ihan mukisematta kun on kysymyksessä joku fantasia, jossa lähtökohtaisesti on aika epätodennäköisiä skenaarioita, kuten kuolleista nousemisia ja lohikäärmeitä :D :D Tosin pipottomuus on just sellanen outo pieni yksityiskohta, joka saattaa pistää silmään, kun jonkun kuolleista nousemisen ottaa silleen lungisti, kun se kuuluu asiaan, hah. Enemmän mua häiritsee epätarkkuudet sellasissa ohjelmissa joissa pitäisi olla tarkkaa (jos mä sellasia huomaan. yleensä en, ja mua ärsyttää kun mies huomauttelee jotain nörttijuttujansa)
  Mäkin yritän kattoa GoTin mahdollisimman nopsaa aina spoilerien pelossa, mut sit taas jotku leffat, joista tiedän, etten tuu koskaan kattomaan, mutta jotka on sellasia ”pakko nähdä” leffoja, niin ihan mielelläni kuulen sellasen ylimalkasen juonen jotta ainakin tiedän mistä puhutaan. Esim Avengeris end gamesta ei haittais yhtään jos joku kertois että kuka siinä nyt sitten kuoli vai kuoliko kukaan. Mut kaverit ei ole sitä vielä nähny ja netissä jengi näköjään ihan oikeasti ei halua spoilaa sitä. Mua alko kyllästyttää koko Avengers sarja (ja kaikki ne muut eri leffat mitä siihen franchiseen kuuluu) vaikka aikoinaan niitä katoin ja haluun nyt vaan tietää että joko se loppu.

  • krista
   3.5.2019 at 22:23

   Ahhhahaha pakko kertoa. Mä kerran puhisin ärsyyntyneenä – tää oli joskus eka kausilla – sarjaa katsoessa, että kylläpä ärsyttää, että nämä vaan KORPPEJA noin vain lähettelee ja tieto kulkee muka niiden välityksellä niin nopeasti ja aukottomasti. Että SE oli mulle se liian epärealistinen osuus :D Lohikäärmeet ihan ok :D

   Hauska havainto muuten, en ole tullut ajatelleeksi. Muakaan ei häiritse esimerkiksi leffatrailerit, päinvastoin! Ihan mielelläni katson vaikka trailerin elokuvasta, jota aion mennä katsomaan. Mutta sit taas toisaalta – dvd:n aikoina en kyllä sietänyt niisen takakansitekstejä! Samoin luin NYTin leffa-arvostelut vasta sitten, kun olin katsonut leffan. Halusin itse muodostaa mielipiteeni. Mutta sit tosiaan trailerit ei haittaa!

  • Anna
   4.5.2019 at 07:27

   KOMMENTTI VOI SISÄLTÄÄ MINISPOILEREITA POTTERISTA, RÖLLIELOKUVISTA JA LUMIUKOSTA

   Hah, minä olen ehkä ärsyttävyyteen asti tarkka :D Viimeisin puhinani liittyi siihen kun sain tietää että tunturipöllöistä vain iäkkäät urokset ovat lumivalkeita ja Harry Potterissa Harryn pöllö Hedvig on naaras ja lumivalkeaksi kuvailtu. Melkein lähetin Rowlingille palautetta tästä.
   Rölli-elokuvissa taas Mauno Mato on kuvattu toukkana ja laitoin siitä palautetta joka kuitattiin vaan taiteilijan vapaudella, mutta seuraavassa leffassapa olikin pieni maininta että oikeastaan hän on toukka vaikka nimi onkin Mauno Mato :D Jäin pohtimaan kantoiko kommenttini tuonne asti vai hoksasiko joku muukin saman asian.
   Lasten kirjoissa yliviivailen kaikki etana sanat kotiloiden alta ja kirjoitan niihin kotilo jne XD
   Niin ja joulun Lumiukossa poika tekee kokonaisen lumiunkon paljain käsin, mikä ärsyttää joka joulu :P
   GTO:a olen katsonut aikanaan pari ekaa kautta, mutta jahka Black sales saadaan katsottua niin haluaisin katsoa nuo alusta loppuun. Meillä ei vaan ole maksukanavaa mistä näkyisivät ja minä kaipaan suomitekstit niin en tiedä löytyykö noita muuten kun ostamalla levyt, mitä en ehkä kuitnekaan ole valmis tekemään nämä nähdäkseni.

   • krista
    4.5.2019 at 10:10

    ”Melkein lähetin Rowlingille palautetta” -kohdassa nauroin ääneen. Mato-toukka-lopputeksteissä nauroin uudestaan ääneen. Yliviivauksen kohdalla kutsuin jo Joelin mukaan mun kanssa nauramaan :D :D :D Ihan mahtavaa, oot IHANA <3 <3 <3 <3 <3
    -
    Ja KYLLÄ myös lumiukkoon: Joel haluaa lisätä, että hän joka joulu Lumiukkoa katsoessa mainitsee ääneen tuosta paljain käsin lumiukon tekemisestä :D Mä vahvistan, että niin sanookin :D
    -
    Hei mikä tuo Black sales on?

    • Anna
     4.5.2019 at 19:02

     Hyvä että ihana enkä ärsyttävä ;)

     Black sales on TV-sarja joka pohjautuu Robert Louis Stevensonin Aarresaareen. Kertoo ajasta ennen Aarresaaren tapahtumia. Pääosissa ainakin John Silver ja kapteeni Flint.
     Samanlainen suuren budjetin huolella tehty TV-sarja kuin GOT.

   • Karina
    6.5.2019 at 10:09

    HBOlla on suomenkieliset tekstit ja voit tilata sen kuukaudeksi ilmaiseksi. Jos haluaa uhrata kuukauden elämästään vain telkkaria tuijottaen, niin kyllä nuo 8 kautta varmaan pystyy katsomaan putkeen sen ajan puitteissa :D :D (me katottiin miehen kanssa 5 kautta putkeen ennen kuin kutonen alkoi joskus muutama vuosi sitten. Oli aika epätodellinen olo kun oltiin joku 10 jaksoa putkeen katottu jonkun viikonlopun aikana)

 • Torey
  4.5.2019 at 09:10

  Mä en oo kattonu jaksoakaan. Enkä edes tarkalleen tiedä miksi. 😄

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/05/03/mita-sinulle-kuuluu/

 • n
  4.5.2019 at 10:55

  Ja mä oon se ärsyttävä ilonpilaajanillittäjä jonka NIIN TEKIS MIELI kirjottaa isolla instaan että GAME OF THRONES EI KIINNOSTA MINUA YHTÄÄN :D :D :D

  En oikeasti keksi yhtäkään yhtä epäkiinnostavaa ajanvietettä kuin istua katsomassa jotain sarjaa. Netflix on lasten ja miehen reissutöiden takia, itse en katso sieltä koskaan mitään (jos ei satunnaisia viikonlopun perheleffahetkiä lasketa). En seuraa mitään sarjaa, en katso elokuvia, enkä voi käsittää miten jonkun käsitys rentoutumisesta on sohva ja Netflix!! No niin huh tulipa sanottua.

  (Normaalisti en koskaan kommentoi aiheeseen liittyen mitään, ja olen ihan hiljaa vaan. Mutta nyt kun melkein kysyttiin niin kerroin.)

  • krista
   4.5.2019 at 12:06

   Hihihii! <3 Meille sarjan/leffan katsominen on sellaista aikuisten ajanvietettä lasten nukahtamisen jälkeen. Mutta välillä myös vaikka luetaan tai Joel piirtää ja mä ajelehdin netissä :)