Vapunjälkeispiristys (not)

Hyvää vapunjälkeistä elämää kaikille!

Piristän (hehe) aamuanne täten ilmoittamalla, että siinä, missä lapsemme viikko sitten käyttivät jo kesätakkeja ja huppareita…

…lähtivät he toukokuun ensimmäisen arkipäivän kunniaksi päivähoitoon…

TOPPAPUVUISSA.

Ensi yönä sitten sataakin lunta! Pulkat esiin!

(oikesti olisi ihana mennä huomenna pulkalla päivähoitoon, peukut pystyssä – pulkkakin seisoo vielä puutalon portailla käyttövalmiina!)

 

19

You Might Also Like

 • Annm
  2.5.2019 at 12:42

  Jotain positiivistakin tässä koleassa sadesäässä on: allergiaoireet helpottavat huimasti! Tämä kevät on ollut minulle aivan KAMALAA aikaa allergiaoireilun kannalta. Kuivat ja lämmin sää on mahdollistanut hurjan katupöly+siitepölycocktailin syntymisen, joka on aiheuttanut ainakin minulle pahimmat allergia- ja astmaoireet vuosiin. Tänään vedin heti aamusta villakerraston ja goretexit päälle ja lähdin metsään pitkälle kävelylle nauttimaan raikkaasta ilmasta. Ai että tuntuu hyvältä, eikä sade haittaa ollenkaan kun henki kulkee :)

  • krista
   2.5.2019 at 13:04

   Kyllä! Meidän perheessä on ollut myös yksi kröhijä, joka on ollut aivan tuskainen tänä keväänä! Etenkin nyt muutama päivä sitten, oiskohan just siinä lämpimän päivän kohdalla se aallonpohja. Ja sadetta eilen illalla kiiteltiin meilläkin just siltä kannalta!