Kauniissa ja rohkeissa tapahtunutta (since ysäri)

Kuumimmat kuulumiset Sotkamosta: Kauniit ja Rohkeat on voimissaan, edelleen.

Mäkin oon ihan juonessa messissä! Katsoinhan yhden osanpuolikkaan joulun jälkeen, toisesta kolme minuuttia heti perään hiihtolomalla ja kolmannen viisisekuntisen ihan tuossa äsken ilman ääntä.

Ovat vieläkin siinä samassa kohtauksessa! Edelleen vaan vaihtelevat kuvakulmia suurista silmistä toisiin ja kaikki näyttävät vuorotellen järkyttyneiltä.

(väitän)

Tämä ei ole Kaunis ja rohkea vaan minä tänään hiihtoretken evästauolla.

Tapahtunut since ysäri:

Hirveästi uusia nuoria ihmisiä, joiden nimet kuulostavat etäisesti tutuilta. Heeeeei! Nämähän ovat niitä, jotka olivat ysärillä niitä päähenkilöiden lapsia!

Ridge on Ridge, mutta se on ihan eri Ridge, joten onko se Ridge ollenkaan? Kuinkakohan monta kertaa se on ollut naimisissa Brooken kanssa?

Vai onko ne edes koskaan päässeet naimisiin?

Jos en ihan väärin ymmärtänyt, niin sarjassa on Sally Spectra, joka on Sally Spectra, mutta joka ei ole se sama Sally Spectra, joka ennen oli Sally Spectra. Ainakin siis Sally oli kuolemansairas (tai teeskenteli olevansa), ja sitten kun tuli kuvaan, niin…

…no, ei ollut se sama Sally Spectra.

Voisko ööö joku jotenkin selittää tämän? Aikakone?

Ilmeisesti Eric ja Brooke ovat samoja kuin ysärillä. Näistä Brooke ei ole ikääntynyt nanosekuntiakaan. Joo, se taitaa olla se aikakone.

Mut hei mitä jos ne onkin kuvanneet koko sarjan valmiiksi jo silloin 90-luvulla ja vaan pikkuhiljaa esittävät sitä seuraavat sata vuotta! Ovelaa!

Mutta toi Ridge, en pääse yli en.

 

 

PS. Tänään hiihdettiin. Sit katsottiin Kaunarit, illalla leivotaan piirakkaa. Kaunarit oli se vauhdikkain osa (ja sekään ei siis ole liikkunut joulun jälkeen – tai ehkä jopa ysärin jälkeen – mihinkään) ja kuulkaas just hyvä niin.

10

You Might Also Like

 • Ida
  31.3.2021 at 18:29

  Itsehän katsoin kumppanin kanssa tuossa päivänä eräänä jakson Salkkareita. Oli myös mielenkiintoista vuosien tauon jälkeen. Mutta tuttuja naamoja sielläkin yhä oli! 😄

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2021/03/31/maaliskuu-ja-sen-ihana-valo/

  • krista
   31.3.2021 at 18:32

   Uuuu, Salkkarit! Pitäisi kyllä joskus katsoa sitäkin, sitä en ole nähnyt siis… no, ihan tosi pitkään aikaan :D Asuuko ne edelleen siinä samassa talossa?

   • Ida
    1.4.2021 at 09:11

    No ei kai sitä taloa voi kesken kaiken muuttaa. 😂 Pihlajakadulla tapahtuu enemmän kuin missään muualla!

 • Karina
  31.3.2021 at 23:10

  Se Sally Spectra on muistaakseni sen entisen Sallyn veljentytär tms joka sitten tätinsä kuoleman jälkeen tuli sekottamaan pakkaa. En siis ole jaksoakaan vuosiin (vuosikymmeniin?) katsonut, mutta vanhempien luona TV-lehdestä lukenut :D
  Onko se uusi Ridge yhtään parempi näyttelijä kun vanha Ridge? Onko Thorne vielä mukana? :D