Hyvää yötä (ja huomenta)

Jaahas. Kolme tuntia yöunta. Pätkissä. Maanantai on maanantai äitiyslomallakin.

On aina hyvä idea alkaa miettiä hoitamattomia asioita (niitä on paljon) neljän aikaan aamuyöllä. Mutta minkäs teet. Pää on joskus kone, jota ei voi pysäyttää.

Tänään taidan (yrittää) käyttää päikkärit nukkumiseen itsekin. Ai niin tai niiden asioiden hoitoon. Äh.

Ensin kuitenkin lähden testaamaan, kuinka pitkälle voi ajaa autolla, jossa ei ole bensaa. Toivottavasti ainakin Käpylän ABC:lle asti.

Tavataan (ehkä) vasta tiistaina. Sehän onkin sitten jo ihan eri asia kuin maanantai.

Zzzzz.

 

You Might Also Like

 • Liisa
  10.12.2012 at 07:39

  Tsemii.

  Meilläkin Ilo nukkui levottomasti, sille on tulossa yskä. Nyt noustiin jo ylös katsomaan, millainen päivä tänään on.

 • Sillypäänts
  10.12.2012 at 12:22

  Täälläkin nukuttiin levottomasti, mikään muu paikka ei tytölle kelvannut kuin tissinvieri. Ja aamu jatkui rapsakkaasti 1,5 tunnin rintaraivareilla. -.- Varmaan on kuun kulma sellainen, ettei vauvoja nukuta.

 • -mimmu- (Ei varmistettu)
  10.12.2012 at 12:41

  voi vitsi, onko kaikkien äitien äitipää samanlainen kuin kaikkien muiden äitien äitipää? kuulostaa nimittäin niiiiin tutulta!

  illalla ei meinaa saada unenpäästä kiinni kun on niin paljon mietittävää ja sen on virhe, ei saisi miettiä yhtään mitään kun menee nukkumaan..sitten kun lapsi herää ensimmäisen kerran, tai vaikka ei ihan heräisikään vaan mumisee unissaan niin jään kuuntelemaan herääkö hän vai eikö herää, tai saako unesta uudestaan kiinni.
  sitten nämä ihanat raskaushormonit herättää 4 aikaan ihan vaan siksi että tajuaa että on huono olo ja sittenhän sitä taas valvotaan.
  lapsi herää taas 6 aikaan ennen kuin olen kerennyt saada unesta kiinni…sitten yritän nukuttaa lasta että saisin itse vielä edes vähän nukuttua…
  joskus vaan väsyttää niiin paljon…huoh…

 • Kippuralla
  10.12.2012 at 13:14

  mun unikaveri oli 40 asteinen lämpöpatteri, ei paljoa unta täälläkään takana. mutta se syyhän on MAANANTAI eikä mikään flunssapöpö :D

 • Amma
  10.12.2012 at 14:58

  Meillä nukkui vauva hyvin, mutta roinen koirista itki ulos kahdesti yöllä (ei kakkaa) ja aamun neuvolakäynnin aikana se ongelmakakka oli sitten tehty keittiön lattialle. Kun se ei tullut vielä aamu-ulkoilunkaan aikana.