Gaalatunnelmia

Eilinen blogigaala oli (kuulemma) ollut juuri alkamassa. Lavan takana oli sellainen live-instagram-feediseinä, johon (kuulemma) juuri gaalan alkuhetkellä lävähti elämää suuremmassa koossa näkyville:

lähdössä

…kuvatekstillä jotenkin, että ”myöhässä ollaan, mutta tulossa!”.

Että joo hei tiedoksi vaan kaikelle juhlakansalle, että bileet seis kunnes mekin ollaan siellä! Talk about näyttävä sisääntulo & tyylikäs myöhästyminen! :D

Perheblogien kategoria oli heti alussa – olin ehtinyt vasta juuri ja juuri skumppalasin saada käteeni ryystää ja ojentaa käden tarjoilijalle, että lisää. Bongasimme avec-ystäväni kanssa Project Maman Katjan ja Mamma rimpuileeLauran siihen jännittämään ryystämään skumppaa meidän kanssa.

mammabloggaajat

Hehe (jos mahdollista) vieläkin urpompi jännityshetkikuva Valeäidin Instassa täällä. MIKÄ on toi mun ilme…? :D PS. Joel sanoi tuon Insta-kuvan nähtyään, että mä näytän skumppalasini kanssa ihan Absolutely Fabulous -Patsylta :D Apua, niin näytänkin!

Perheblogisarjan voiton vei ansaitusti Mutsis onEmilia; onnea onnea! …ja sit:

drinkkejä

…drinkkejä!!!!

Ahhhahahaha mikä ilta – ensimmäistä kertaa täntyyppisissä bileissä (ja itse asiassa yli neljään vuoteen; vois siis sanoa, että oli jo aikakin!) mäkin päästin bilevaihteen päälle. Päätyen just sellaiseen hiprakkaan, jossa sitä omasta mielestään on niiii-iiiin hauska ja terävä, että aijaijaiJAI. …ja jos (kun) en ollut niin hauska kuin luulin olevani (eihän sitä koskaan oikeasti ole), niin pyydän mitä nöyrimmin anteeksi kanssabilettäjiltä.

Tän jälkeen kuvat mun kameralla näyttää tältä:

tunnelmakuva

Myös ihana Missä olet, Laura -Laura ikuisti (samaan henkeen) Instassaan minun peban tanssimassa (täällä). Ja kuten niin selvästi kaikki huomaa, niin noissa mun mekon sydänkuvioissa on sisällä BAMBEJA! On, on! Uskokaa vaan, ne on BAMBEJA!

(kukaan koko illan aikana ei uskonut. mutta ne ON.)

Niin joo valitsin niistä Ivana Helsingin lainamekoista päälleni siis sydänBAMBImekon – valinnan tein loppujen lopuksi sillä perustella, että laitoin molemmat mekot vuorotellen kotona päälle ja fiilistelin, että kummassa on kivempi poseerauspöllöillä. Ja tää se oli. Mekkoa muuten kehuttiin hurjasti; ihan tuntemattomatkin ohikulkijat gaalassa huikkailivat, että ooooo mikä mekko. Tuntuipa kivalta!

Tän kuvan muuten otin yöllä kotiin tullessani, kun tajusin kamerani onnettoman tärähdyskuvasisällön. Että oon mä todistettavasti ihan omilla jaloilla seissyt, ja kuvanottoaika on ollut klo 01:07 eli ei paha.

(ja pöh, mun poikkeuksellisesti ähertamästani kampauksesta takaa/sivulla ei tainnut tallentua mitään kameralle)

poseeraus

”Ei paha” on muuten myös olo nyt. Yllättävää. Tein kuitenkin parhaani noita drinkkejä (seljankukkaa! NAM!) kiskoessani. Hmm. Ehkä ne katsoi parhaaksi tehdä tälle perhebloggaajaporukalle jotain mietoalkoholillisia versioita – että ei pääse (lisää) vahikoja tapahtumaan. Ehehehe hehehe.

Kiitos hauskasta illasta kaikille bilekumppaneille! Ja iiiso jälkikäteisharmitus, että mä en bongannut enää esim. Mirka-Maariaa uudestaan; mihin sä hävisit? Ja te muut Oisko tulta -porukat? Enkä muuten nähnyt Oi mutsi mutsi –Elsaa kertaakaan; mun piti ihan Instasta tarkistaa, että ootko sä ollut paikalla, missä sä piileskelit? Enkä Mehukekkereiden Veeran kanssakaan ehtinyt vaihtaa kuin muutaman sanan, höh!

Mutta sen verran kivaa oli, että lähden varmasti toistekin! Hehehe jos mua enää kutsutaan. Anteeksi.

PS. Ihan fiksusti mä oikeasti olin. Joo joo.

 

PSS. Joel just kysyi, että ”niin siis kuinka monta sä joit?” Mä vastasin: ”Niin monta kuin ehdin.”

39

You Might Also Like

 • Emmi Nuorgam
  3.10.2015 at 13:11

  Tsitsing! Mutta ne loppuillan drinkit oli kyllä kaikkea muuta kuin mietoja. Ehkä ne yritti siinä vaiheessa jo savustaa meidät ulos? :D

  • krista
   3.10.2015 at 13:16

   Hihi mun ystävä kans sanoi, että ”oho, nyt maistuu kyllä alkoholi läpi”. Mä olin vaan, että MMMM, HYVÄÄ! Sen vaan huomasin, että drinkkilasit vaihtuivat pienempiin. Seuraavaksi ois varmaan ollut snapsilasit :)

  • krista
   3.10.2015 at 13:18

   Olen muuten ekstratyytyväinen siihen, että eka kertaa yli neljään vuoteen olin taas takaisin siinä porukassa, joka jatkaa siihen asti, että päivävalot merkitsevästi sytytetään, että viimeisetkin urpot tajuavat lähteä vähitellen ulos :D

 • Valeäiti
  3.10.2015 at 15:16

  Hyvänen aika, oliko se sun kampaus itse tehty? Miksen mä osaa tehdä sellaista, sehän oli aivan mahtava! :) kiitos seurasta Anna Puulle, oli hauska ilta kyllä ;)

  • krista
   3.10.2015 at 15:48

   Oi, kiitos – joo, itseaskarreltu oli :) Hehe ja sori mun ”HEEEEI ootsä Instagramissa tämä?” :D Mahtavaa, kun virtuaalitutut saa live-elämän puolelle; aina ei ihan aivoissa raksuta riittävän nopeasti :D

   Myös Soppa-Hannalle esittelin itseni about kolmesti – aina, kun aivot sanoi raks-raks yhdisteleen piuhoja uusilla tavoilla keskenään :D Anteeksi! :D

   • Valeäiti
    3.10.2015 at 16:37

    Tää instatutustuminenhan oli ihan paras :D

 • MsMumrik
  3.10.2015 at 16:06

  Just oikea asenne drinkkien juontiin: niin monta kuin ehtii! :D

  • krista
   3.10.2015 at 17:46

   Niinpä! …ja hei mitäs tekivät niin hyviä drinkkejä! :D Mmmmm!

 • Mamma rimpuilee Laura
  3.10.2015 at 16:14

  Voi että että oli kivaa! Mä silti jotain morkkistelin, koska se on se mitä mä teen, vaikka kaikki ois menny aivan hienosti ja hauskaa ois ollut! Oon niin ankee, sillai! :D Mut hauskaa oli ja kaikki mimmit olitte niin upeita! <3 (Eikä se ankea olo kauaa kestä, kunhan toipuu väsymyksestä, nii sit helpottaa jo! :) )

  • krista
   3.10.2015 at 17:13

   Mitä ihmettä, mitä sulla ois muka morkkisteltavaa – ei mitään, mitä ainakaan mä oisin huomioinut! :D Nyt vaan pitsaa naamaan ja harvinaislaatuisesta krapulasta nauttimaan! :D

  • krista
   3.10.2015 at 17:48

   Aaaa joo ja nyt mä luin sun bloggauksen ja ymmärsin morkkisfiiliksen! Joo, samaa on ollut mullakin. Usein. Mutta hei kyllä siinä sit jossain vaiheessa käy niin, että huomaa tuollaisten fiilisten vaan sit hävinneet. Voi ihme tää äitiys ja kaikki hormonit :)

 • KaroliinaN
  3.10.2015 at 16:53

  Onpas symppis postaus! Ihanaa on nähdä että vauvavuoden ulkopuolella todellakin ON sitä elämää! On ollu kiva lukee esim. siit sun Bollywood matkasta ja nyt tästä. Tulee sellanen olo että kyllä tää tästä. Vauva nyt reilu 9kk eikä syö just nyt mitää muuta ku maitoo enkä pääse koskaan oikein mihinkään kahta tuntia pidemmäks aikaa. Toivoa siis vielä on! Jes! Näyttää siltä että sulla on ollu tosi kivaa :) Tollasen rentoutumistankkauksen jälkeen varmaan jaksaa perusarkee taas paremmin.

  • krista
   3.10.2015 at 17:17

   Hehe nyt tuntuu tällä väsymyksellä, että EI JAKSA – mutta silti loppupeleissä tällainen kyllä just lataa niitä akkuja!

   Ja kyllä, elämää ON vauvavuoden jälkeen! Täällä kotonakin kaikki oli mennyt ihan hyvin ja mä sain vaan kotoa (kun kysyin kuulumisia) viestin ”kaikki hyvin, ole niin kauan kuin haluat!” Mahtava tunne myös se, että voi olla kotoa pois ihan hyvällä omatunnolla ja huolehtimatta! Mutta sellaisia ”aika aikaa kutakin” -juttuja nämä tosiaan on; joillain se ”vapautuminen” tapahtuu aiemmin ja joillain myöhemmin (mulla jopa ehkä aika myöhään, mutta tapahtuipa kuitenkin). Mutta kyllä se tosiaan vielä tapahtuu, usko pois :) Elämää on jäljellä! :)

 • Missä olet Laura -Laura
  3.10.2015 at 16:57

  Oli ihan pa-ras-ta! Kiitos ja pus!

  • krista
   3.10.2015 at 17:11

   Tshihihi ja mun paskaläppäanteeksipyyntö koskee myös sitä sellaista ”Missä-olet-Laura-NO-TÄÄLLÄHÄN-SÄ-OLET-DRINKKIJONOSSA!” -läppää, jonka esitin ihan kuin olisin ensimmäinen ihminen maailmassa, joka tuollaista loistosanailua keksii; koko ajan kuitenkin itsekin tajuten, että luultavasti samaa läppää saa kuulla ihan jatkuvasti, mutta silti pystymättä hillitsemään itseään ja sanomaan sen VIELÄ kerran :D

   • Missä olet Laura -Laura
    8.10.2015 at 11:19

    MÄÄ RAKASTAN TOTA LÄPPÄÄ! (Toimituksen Juliahan myös kysyi multa illan aikana Instassa että ”Missä olet Laura?”, kun ei löytänyt mua pelipaikoilta :D)

 • elsa
  4.10.2015 at 23:56

  Siis olin mä siellä, mutta jostain syystä kukaan ei nähnyt mua… Paitsi ainakin oisko tulta-blogin papit joita viihdytin jutuillani. Loppuillasta hain myös viiniä lasin sijaan pulloittain joten jatkoilla muassa ei sitä tavattuaan :D suoraa ja suomeksi: olin illan viinijonossa.

  • elsa
   4.10.2015 at 23:57

   Kommentista päätellen on vieläkin päissään.

 • elsa
  4.10.2015 at 23:57

  Oon. Hitto vie.

 • Mirka
  15.10.2015 at 14:29

  Eiku mihin sää hävisit?? :D Ois ollut tosi kiva jutella pidempäänkin. Matte, Hemuli ja Minna oli myös paikalla, muut eivät päässeet. (Oon muuten lenkkeillyt alkuviikon teidän huudeilla Kumpula-Toukola-akselilla ja miettinyt, että missäköhän Se Puutalo on? :))