Mekko vai mekko?

Blogigaala lähestyy – ens perjantaina iik!

Keksin jo itse asiassa viime vuonna hyvän ratkaisun gaalapukukriiseilyyn. Lainaaminen. Näin kotiäitinä kun sitä sellaista bling-bling-puvun käyttöä ei niin usein (ikinä) ole, että uuden mekon ostaminen olisi järkevää. Eivätkä pre-lapsiajan juhlamekot mahdu (vieläkään) päälle.

Mutta hei! *valaistumisen ääni tähän* Vaatemerkeillä ja pr-toimistoilla on omat mallikappaleensa – sellaiset, joita lainataan vaikkapa naistenlehtien muotikuvauksiin. Ja juuri tällaisiin julkisiin gaalatilaisuuksiin! Jea!

Näpyti-näp-näp-meiliä Ivana Helsingille, josta lainasin mekon myös viime vuonna (täällä). Ja kyllä, onnistuu! Sitten vain sovittelemaan!

Ja nyt mulla on täällä kotona pukupussissa kaksi aivan yli-ihanaa Ivana Helsingin bling-bling-lainamekkoa enkä osaa millään päättää näistä ÄÄÄÄÄK! Auttakaa!

Ensimmäinen vaihtoehto – tadaa.

muumi lowres

Ivana Helsingin nettisivulla näkyy, miltä mekko näyttää mallin päällä (täällä). Malli on itse asiassa sama kuin mun viime vuoden perhosmekossa. Tykkäsin siitä silloin – mutta pitäisikö valita sit kuitenkin eri malli eikä samaa…?

Mutta tää ois niii-iiin hyvä idealtaan: muumi-bling-bling = perhebloggaajan gaala-asu! Tietysti! Idea on mun mielestä lähestulkoon nerokas. Tässä tuo muumikuvio lähempää:

muumi lähis lowres

Ja sit se toinen…

Oranssia bling-bling-sydäntä; kuulostaako yhtään multa…? Kuulostaa!

Tältä se mekko näyttää 180-senttisen mallin päällä (täällä), ja tältä 156-senttisen Kristan päällä:

kultasydän lowres

I-ha-na.

Kolmantena vaihtoehtona kokeilin myös tosi erikoista kultaista tekonahkamekkoa, kas näin:

kultainen lowres

Mekko istui täydellisesti mun olkapäihin – mutta silti kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa olivat selvästi enemmän ”minua”. Niinpä kultanahkamekko jäi toimiston rekille roikkumaan ja nämä kaksi lähtivät mukaan.

Mutta siis: mekko vai mekko?

kumpi lowres

Mielipiteitä? Kumpi sopii mulle paremmin – ja kummasta itse tykkäät enemmän?

Auttakaa!

Ihana fiilis kuitenkin, kun tietää mekkoasian olevan viimeistä valintaa vaille valmis. Sitten vaan sukkahousut (ehjät; pitänee ostaa) ja kengät ja laukku. Ääk. Täytyy yrittää joku päivä kaivella tuota vaatehuonetta. Mustat sukkikset/laukku/kengät molempiin varmaan helpoin vaihtoehto, vai mitä? Tuohon oranssisydänmekkoon kävisi kyllä ihanasti joko oranssit tai siniset kengät ja laukku… Mutta en taida sellaisia omistaa. En kyllä mustaa pikkulaukkuakaan. Äääk. Äääk. Äääk.

Meikkaajalle ja kampaajalle en kyllä lähde (vaikka tiedän, että monet pro-bloggaajat varmaan tulevat sinne ammattilaisen penkistä) – kyllä nyt hei perhebloggaajaskeneen vähän kuuluu, että on vähän tukka sekaisin ja itsesutaistut ripsarit poskilla. Enhän mä olisi edes yhtään katu-uskottava ilman silmäpusseja :D Täytyy edustaa omaa porukkaansa, kato! :D

Mut kivaa! Mun rakas ystävä lähtee mun aveciksi – meillä molemmilla lapsivapaa ilta (enkä mä edes imetä enää). Wohoo, tällaisia tilaisuuksia ei kyllä tule eteen ihan joka päivä!

Bileet!

 

PS. Lupasin antaa muuten myös yhden kivankuuloisen menovinkin, jos olette Helsingin keskustassa ensi keskiviikkona 30.9. Ivana Helsingin myymälässä Uudenmaankadulla on nimittäin tarjolla klo 11-17 lapsiperhemenoon sopivaa meininkiä: tasatunnein siellä luetaan Erikoiskoira Affe -kirjaa ja pientä herkkutarjoiluakin on. Me ajateltiin piipahtaa siellä tyttöjen tanssitunnin jälkeen joskus puoliltapäivin. Ehkä nähdään siellä?

31

You Might Also Like

 • piupali
  26.9.2015 at 16:07

  Ai se oli MUUMI! Instasta eka katoin ja värien perusteella aioin äänestää oranssia. Mutta että MUUMI. Okei tää on aika selkee.

  • krista
   26.9.2015 at 16:12

   Tää on vaikea valinta! MUUMI ois idealtaan ihan nappi, mutta sitten taas… ORANSSIT SYDÄMET! En kestä :D En oikeasti osaa päättää! Ehkä mun pitää ottaa molemmat mukaan ja vaihtaa asua kesken illan – eiks se ois aika megacool? :)

   • Devika Rani
    26.9.2015 at 19:37

    Olisi! ;)

   • AINOA_HUUTAJA
    28.9.2015 at 22:05

    Jooo! Saavut Muumi -mekossa ja sitten kun ilonpito on korkeammillaan, vaihdat kuumaan oranssimekkoon!

 • Mehukekkerit veera
  26.9.2015 at 16:14

  Tuo eka on paras!

  Minä aion käydä kampaajalla jo tiistaina kasvivärjäyksessä, mekon ompelu vielä kesken ja en osaa edes meikata. Hyvä jos saan hotellissa mekon itse kiinni 😉 eli hyvä että voi edustaa sitä perhekategoriaa.

  • krista
   27.9.2015 at 12:51

   Hitsi – justhan mä tajusin! Mulla ON kampaaja, myöskin nyt tiistaina! Joskus puoli vuotta sitten varattu, silloin ei ollut vielä gaalat tiedossakaan :) Eli juurikasvuasia on sattumalta kunnossa, mutta ”kampaus” tulee ihan omasta takaa :)

   Kiva päästä tapaamaan eka kerran livenä!

 • Mari
  26.9.2015 at 16:14

  Mä oon kyl ton oranssin kannalla :)

 • Jp ja kirppu
  26.9.2015 at 16:46

  Toka on ihan sua, mutta muumi… yllätä ja ota eka 😊😊 haha oon muute kommentoinu tänne vissii jo enemmän kuin lilyyn koskaan. .

  • krista
   27.9.2015 at 12:50

   Kiva, kun oot kommentoinut! Sit vaan vielä naamapallura kehiin :) Lilyssä sä muistaakseni joskus blogin alkuaikoina kommentoit enemmän ja sitten ”hiljenit”, muistanhan oikein…? Toivottavasti kommentointi tänne tuntuu helpolta!

   • Jp ja kirppu
    27.9.2015 at 20:06

    Palasin ehkä töihin siinä kohtaa. Juu on helpompi. 😊 hitsi miun pitää mennä selfieitä väsää peili eteen et saan sen naaman näkyviin 😃

 • Jenskis
  26.9.2015 at 17:53

  Mun mielestä eka mekko sopii ainakin näiden kuvien perusteella sulle paremmin. Jos kuitenkin päädyt siihen oranssiin, ni se ehkä vaatis aika ”rajun” meikin. Hauskaa gaalailtaa!

 • La-ura
  26.9.2015 at 18:10

  Musta se muumimekko pukee sua paremmin :) Ja no se on musta oikeastaan muutenkin paljon kivemman näköinen.

  Mustat sukkahousut, kengät ja laukku kuulostaa kumpaan tahansa mekkoon hyvältä valinnalta, koska sit mekko saa loistaa, eikä asusta tuu liian sekavaa.

 • Katje
  26.9.2015 at 18:12

  MUUMI! Istuu sun päälle tosi hyvin ja värit on ihanat :)

 • jhhh
  26.9.2015 at 18:33

  Muumi! Koska muumit nyt vaan on siistejä. :)

 • Devika Rani
  26.9.2015 at 19:37

  Mä haluaisin sanoa oranssi (koska se on ihana!), mutta kyllä mäkin taipuisin Muumiin imagon kannalta. ;)

 • Mirka
  26.9.2015 at 19:54

  (Eka kertaa täällä uudessa paikassa kommentoimassa, jee! Oon siis Mirka Maaria Oisko tulta? -blogista.)

  Itse asiaan: ihan loistava idea tuo lainaaminen. Täällä maakunnassa asuessa ei vaan ihan yhtä yksinkertaista. Enkä mä tiedä lainaisko kukaan tai mikään taho tällaiselle epäjulkimolle. Voi olla, että jää tulematta ihan vaan siksi, ettei ehdi etsiä mitään millä vois sulautua joukkoon edes siinä määrin, että ei ovelta käännytettäis. :D Mä äänestän kans muumia! Upea.

  • krista
   27.9.2015 at 13:01

   Kiva nähdä sua täällä uudella tontilla! :)

   Riippuen tietysti, miten maakuntaa se maakunta on; mutta voisko siellä olla vaikka jotain paikallista suunnittelijaa, joka innostuis lainaamisesta? Esim. mun ystäväkin (ei bloggaaja) sai lainaan tamperelaiselta suunnittelijalta! Jos joku merkki/suunnittelija tulee mieleen, niin kannattaa kyllä vaan reippaasti kysyä!

   Ois kiva tavata livenäkin!

 • Riika V.
  26.9.2015 at 20:22

  Muumi!!

 • Miitu
  26.9.2015 at 20:32

  Paha valinta kyllä… Mä kallistun myös Muumiin. Näiden kuvien perusteella vei ehkä sadasosa voiton. Ja perustuu ehkä siihen, että kokonaisuudessa olis sit vaan yks oranssi elementti (a.k.a sun mahtihiukset), eikä kilpailevia elementtejä.

 • Sipsu
  26.9.2015 at 20:34

  Muumi!! Muumimuumimuumimuumi ps saanko lainata tota firman pikkujouluihin???

 • Feet in the Water
  26.9.2015 at 20:48

  Mäkin äänestän muumia! Toi sydän on ainakin mun mielestä aikas levottoman näkönen ja sopis ehkä paremmin johonkin lapsiperhejuhliin. Mutta oonkin sinisen värin ystävä ja noin villit kuosit lähinnä pelottavat :D

 • Maija
  26.9.2015 at 21:11

  Ehdottomasti oranssi sydänmekko, niin paljon enemmän sua!

 • Hanna-Marleena
  26.9.2015 at 21:32

  Muumi. Kaikki Muumi Collectionin vaatteet ei ole hienoja mutta tää on tosi upea. Oranssit sydämet ei oikein iske. Feet in the water sanoikin hyvin. Sun edellinen perhosglitter gaalamekko oli tosi hieno. Oranssit sydämet ei ehkä ole sen tasoinen. Mutta tärkeintähän on että sie tykkäät siitä mitä päälle puet, aivan sama mitä muut sanoo. Kamera mukaan gaalaan ja koska saat ystävän aveciksi, sustakin voidaan nähdä muitakin kuvia kuin nää peiliselfiet(joissa ei siis ole mitään vikaa) :)

 • Kaisa
  26.9.2015 at 21:35

  Oranssi on upea! Ääni sille

 • Jenniiiiiii
  26.9.2015 at 22:01

  Toka mekko ehdottomasti! Siinä on jotenkin niin sun värit. Oranssia kirkkaita värejä yms. Niin pirteä ja aurinkoinen et sopii sulle! :)

 • Johanna
  26.9.2015 at 22:09

  Ehdottomasti toi oranssisydänmekko! Se näyttää todella hyvältä ja värit on just oikeet sulle!! Vaikka mäkin tykkään myumeista, niin silti.. Toi oranssi on hot! :)

 • Pesukarhu
  26.9.2015 at 22:30

  Muumi ehdottomasti on noista vaihtoehdoista väreiltään ja idealtaan siulle paremmin sattuva :)
  Olet oikea tyylileidi se päällä <3

 • 1 2 3